• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Inanın ciğerim yaniyor allah kimsenin başına vermesin çok zor. Inanmiyorsunuz vicdan azabı çektiğime ama inanın 2 aydır yatak döşek yatıyor gözyaşı dokuyorum

Belki burda birsuru kisi bana kizacaktir ama zaten diptesiniz kaybedecek birseyiniz yok tekrar deneyin. Boyle bir gercekle cocuklarin buyumesi ne aci. Arkadaslar icinde akrabalar vs...

Evliligim zehir zembelekte olsa asla aldatmam esimi Allah o yanlisa suruklemesin kimseyi nefret ediyorum bu aldatnlardan ayrilin sonra hayatiniza birini alin konu sahibi seni hedef alarak soylemiorum genel dusuncem bu

Benim eski eşim de beni aldattı ayrıldık. Cok yalvarmisti ama affetmemistim. Sadece içimi bulandiriyordu. Sizin ev kiranizi eski patron karsiliyormus ve hala eşimle barisalim diyebiliyorsunuz. Benim gözümde zerre hakli oldugunuz nokta yok. Allah yardimciniz olsun.. Ve yazık etmişsiniz

Konu sahibini kinamak istemjyirum diyecem ama bu nasil bir sey ya resmen bende sarteller atti sadece aldattim dese bu kadar sinirlenmeyecem ya.ne demek iki cocugu varken isteki patronun bir ilgisine ve attigi adima duygusal msjlasma ama cinsel birliktelik yok bi de cizgisine bak ya bu da aldatma degil de nedir.isi dine getirmeyeyim diyorum ama muslumaniz ya niye getirmeyelim ne diyor kelamullahda la tekrabuz zina( zinaya yaklasmayin)Allahin cizgisi de bu hanimefendi.zina yapmayin demiyor yaklasmayin diyor hatta harama bakisi da zinadan bir sube sayiyor.hal boyleyken siz nasil evli ve cocuklu olarak bunu yaptiniz .olabilir evlilikte sorun yada bitmis bi seyler... o zaman bosanma hak ve helal. bosan ne hakkin var adami boynuzlamaya.cocuklarinin da serefiyle oynayip kotu bir ad birakmaya.lutfen cinsiyet ayrimciligi yapmayalim ayette bile ilk muhatap mumin erkeklere soyle gozlerini haramdan sakinsinlar mumin kadinlara da soyle gozunu haramdan sakinsinlar demis.ama ayni seyi erkekler yapinca bir vaveyladir kopuyor durum erkek ve kadin icin de ayni.zaten adamin bir kereligine bile affetmesine sastim dogrusu ev hapsinde bile devam etmissinuz bi de acik acik soylemissiniz.o da yetmezmis gibi patronda ev ve nafaka veriyormus acaba bunun adi ne bi de kilif bulmuslar sebep olmusmus bilmiyor mu evli kadinla olan bu durumun sonunu.

Ne yalan soyleyeyim sakiz erkekte nasil igreti duruyorsa bu durumlar kadinda daha igreti duruyir kadin annedir ya. Evlat yetistirdigi halde bunu nasil yaparlar Allah muhafaza...

Konu sahibini kinamak istemjyirum diyecem ama bu nasil bir sey ya resmen bende sarteller atti sadece aldattim dese bu kadar sinirlenmeyecem ya.ne demek iki cocugu varken isteki patronun bir ilgisine ve attigi adima duygusal msjlasma ama cinsel birliktelik yok bi de cizgisine bak ya bu da aldatma degil de nedir.isi dine getirmeyeyim diyorum ama muslumaniz ya niye getirmeyelim ne diyor kelamullahda la tekrabuz zina( zinaya yaklasmayin)Allahin cizgisi de bu hanimefendi.zina yapmayin demiyor yaklasmayin diyor hatta harama bakisi da zinadan bir sube sayiyor.hal boyleyken siz nasil evli ve cocuklu olarak bunu yaptiniz .olabilir evlilikte sorun yada bitmis bi seyler... o zaman bosanma hak ve helal. bosan ne hakkin var adami boynuzlamaya.cocuklarinin da serefiyle oynayip kotu bir ad birakmaya.lutfen cinsiyet ayrimciligi yapmayalim ayette bile ilk muhatap mumin erkeklere soyle gozlerini haramdan sakinsinlar mumin kadinlara da soyle gozunu haramdan sakinsinlar demis.ama ayni seyi erkekler yapinca bir vaveyladir kopuyor durum erkek ve kadin icin de ayni.zaten adamin bir kereligine bile affetmesine sastim dogrusu ev hapsinde bile devam etmissinuz bi de acik acik soylemissiniz.o da yetmezmis gibi patronda ev ve nafaka veriyormus acaba bunun adi ne bi de kilif bulmuslar sebep olmusmus bilmiyor mu evli kadinla olan bu durumun sonunu.

Ne yalan soyleyeyim sakiz erkekte nasil igreti duruyorsa bu durumlar kadinda daha igreti duruyir kadin annedir ya. Evlat yetistirdigi halde bunu nasil yaparlar Allah muhafaza...

Eşim kabul ederse yaptıklarımı başa kakar mi. Tadı olur mu. Dönersem sadece çocuklarım için dönerim zaten.

Konu fake değil yorumlardan dibe çöktüm. Bir hata yaptım çocuklar için geri dönüşü var mı diye sordum

Guzel kardesim ama hala o eski patronunla goruserek yada maddi destek alarak hata yapiyorsun.
Madem cok pismansin, cik esinin karsisina yalvar yakar ozur dile.
En azindan denedim olmadi dersin eger kabul etmezse.
Olur da kabul ederse ayni eskisi gibi devam edebilir misiniz orasini Allah bilir.
Kirilmis guven tamir olmaz cunku

Hanımefendi farkındaysanız konu sahibine hatalısınız eşinizle barışırsanız sizi hep ezecek ve her zaman da HAKLI olacak yazmışım. Nereden çıkardınız sevmeyen aldatsın demek istediğimi falan ?

Sonuç olarak kadın kocasını aldatmış , demek ki yeterince sevmemiş bu kadar basit bir denklem bu.

Zaten doğru olan sevmiyorsa boşanması aldatmaya kadar gitmemesi ama şuan genel durumlar üzerine değil yaşanan bir durum üzerine yorumlar yapıyoruz değil mi ? Yaşanan durum da konu sahibinin aldatmış olması.

Bence siz de zihniyetinizi bir gözden geçirin ne kadar meraklıyız hemen linç etmeye. Yanlış yapmışsınız hatalısınız sevmiyordunuz ki aldattınız, o yüzden barışmayın mesajını bile tersten anlayıp linç etmeye çalışıyorsunuz.

Allah akıl fikir versin ne diyim.
yaptıgını okadar normalleştirmişsiniz ki bir de satır satır açıklama yapmışsınız ama hiç bir şeyi değiştirmemiş bilginiz olsun

Eşim kabul ederse yaptıklarımı başa kakar mi. Tadı olur mu. Dönersem sadece çocuklarım için dönerim zaten.
Kusura bakmayin da cocuk oyuncagimi bi kendinize gelin.cocuklarinizi basta dusunecektiniz esinize karsi haksizlik ettiginizin farkinda degilmsiniz halen cocuklar icin diyip yine kendinizi tek dusunup basima kakar mi diyorsunuz adam nasil guvensin ben olsam hic guvenemem.halen orda aldattigin adamin evinde ve parasini yerken bunu soylemeniz cok sasirtici.

Kocanizi aldattiginiz adamin size actigi evde ve hala onun parasini yiyiyorsunuz. Önce o evden bir cikin !! otelde mi kalirsiniz kendinize kira mi bulursunuz artik ondan sonra akil isteyin. Yani sizi anlamaya calistim ama inanin samimi degilsiniz.

Böyle konular bende akıl bırakmıyor mallaşıyorum bir anlık...

O eve geri dönmeyi herşeyi geçtim o adamın yüzüne nasıl bakıyorsun veya bakacaksın? Bu kadar yüzsüz müsün?

Hele çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun aklım almıyor ki...

Çocuklar babayı seçmekte haklı sen o çocukları bırak babalarına boşan git ne yapıyorsan yap sonra. Çocukların da yüzünü yere eğme bari...

Bu kadar olaydan sonra eve geri dönmekmiş, yok artık ya!..

Back
X