- 22 Kasım 2017
- 22
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
Inanın ciğerim yaniyor allah kimsenin başına vermesin çok zor. Inanmiyorsunuz vicdan azabı çektiğime ama inanın 2 aydır yatak döşek yatıyor gözyaşı dokuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi gercekten anlamaya calisiyorum ama cok cok cok yazik etmissiniz o kuzulara.Konu fake değil yorumlardan dibe çöktüm. Bir hata yaptım çocuklar için geri dönüşü var mı diye sordum
Konu fake değil yorumlardan dibe çöktüm. Bir hata yaptım çocuklar için geri dönüşü var mı diye sordum
yaptıgını okadar normalleştirmişsiniz ki bir de satır satır açıklama yapmışsınız ama hiç bir şeyi değiştirmemiş bilginiz olsunHanımefendi farkındaysanız konu sahibine hatalısınız eşinizle barışırsanız sizi hep ezecek ve her zaman da HAKLI olacak yazmışım. Nereden çıkardınız sevmeyen aldatsın demek istediğimi falan ?
Sonuç olarak kadın kocasını aldatmış , demek ki yeterince sevmemiş bu kadar basit bir denklem bu.
Zaten doğru olan sevmiyorsa boşanması aldatmaya kadar gitmemesi ama şuan genel durumlar üzerine değil yaşanan bir durum üzerine yorumlar yapıyoruz değil mi ? Yaşanan durum da konu sahibinin aldatmış olması.
Bence siz de zihniyetinizi bir gözden geçirin ne kadar meraklıyız hemen linç etmeye. Yanlış yapmışsınız hatalısınız sevmiyordunuz ki aldattınız, o yüzden barışmayın mesajını bile tersten anlayıp linç etmeye çalışıyorsunuz.
Allah akıl fikir versin ne diyim.
yaptıgını okadar normalleştirmişsiniz ki bir de satır satır açıklama yapmışsınız ama hiç bir şeyi değiştirmemiş bilginiz olsun
Kusura bakmayin da cocuk oyuncagimi bi kendinize gelin.cocuklarinizi basta dusunecektiniz esinize karsi haksizlik ettiginizin farkinda degilmsiniz halen cocuklar icin diyip yine kendinizi tek dusunup basima kakar mi diyorsunuz adam nasil guvensin ben olsam hic guvenemem.halen orda aldattigin adamin evinde ve parasini yerken bunu soylemeniz cok sasirtici.Eşim kabul ederse yaptıklarımı başa kakar mi. Tadı olur mu. Dönersem sadece çocuklarım için dönerim zaten.
gebeyim cnm gayet iyi besleniyorumNe içiyorsanız söyleyin ben de içeyim, mutlu kafalar :))
Kaç yaşındasınız konu sahibi?Inanın ciğerim yaniyor allah kimsenin başına vermesin çok zor. Inanmiyorsunuz vicdan azabı çektiğime ama inanın 2 aydır yatak döşek yatıyor gözyaşı dokuyorum
35Kaç yaşındasınız konu sahibi?
Bu forma yazma nedenin nedir?