- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
Bundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
Yapmayin nolursunuz bu hanimefendinin sonu sizce olum gibi mi duruyor ? kocasi yakalamis bosamamis. Ben kimse ak kasik demedim. Ama Ak`a ak karaya kara derim. Bence sizinde deger yarginiz icinde bulundugumuz kirli dunya olmasin.Ben bunun kabul göreceğini söylemedim zaten hanımefendi, sadece kınamamak gerekiyor , siz sanıyor musunuz etrafınızdakiler hep sütten çıkmış ak kaşık. Bu işin erkeği kadını yok. Yalnız yargı mercii biz değiliz yada en azından ben değilim. Bayan sormuş, hepimiz kendimizce cevapladık. Boşanmaya kalktığı zaman sonunun ölüm olacağı ve olduğu bi sürü kadın var ülkemizde..
her sevmeyen aldatsın mı diyorsunuz? aldatılan haksız sevilmiyordu yani bu mu kurtarıyor durumu.. sevmiyorsa boşar insanlık budur,sonra bildiği haltı yer .. Allah sizin gibi zihniyetleri de ortadan kaldırsın inşallahh..
Böyle hassas konularda kimseye saldırmadım daha önce =) ayrıca birbirimizi hiç incitmeyelim konu gerçek değil gibi duruyor...Erkekler yapınca nıye saldırıyorsunuz o zaman.yahu bu nasıl bır yorum sacmalamayın allah askına
Konu sahibinin bi bayan olduğundan konunun gerçek olduğundan şüpheliyim, o yüzden sıkıntı yok. Şu bi gerçek, ülkemizde birbirini aldatan yığınla kadın ve erkek var. Hepsine tü kaka diyemeyiz. Rabbim muhakeme gücümüzü muhafaza etsin. Kul kınadığını görmeden ölmezmiş. O yüzden Rabbim akıl, fikir, vicdan nasip etsin...Yapmayin nolursunuz bu hanimefendinin sonu sizce olum gibi mi duruyor ? kocasi yakalamis bosamamis. Ben kimse ak kasik demedim. Ama Ak`a ak karaya kara derim. Bence sizinde deger yarginiz icinde bulundugumuz kirli dunya olmasin.
Benim konularimi okudunuz mu bilmiyorum ama 4 sene boyunca mutsuzlugun dibine vurdum.Calisirken istesem bende bir suru kisiyle gonlumu eglendirebilirdim ama bunu yapmadim. Ustelik bu kadin bir anne. Gercek degilse bile masumlastirma cabasinda olanlar var . Benim tepkim tamamen bunaKonu sahibinin bi bayan olduğundan konunun gerçek olduğundan şüpheliyim, o yüzden sıkıntı yok. Şu bi gerçek, ülkemizde birbirini aldatan yığınla kadın ve erkek var. Hepsine tü kaka diyemeyiz. Rabbim muhakeme gücümüzü muhafaza etsin. Kul kınadığını görmeden ölmezmiş. O yüzden Rabbim akıl, fikir, vicdan nasip etsin...
Benim çevrem biraz geniştir arkadaş, eş, dost konu komşu.benim gördüklerim genelde aldatan erkekler metres tutsalarda asla evlenmediler hevesi geçince başından atıp evlerine dönenler çok..sadece eşini boşayıp demeycem eşi adamlarla boşanınca metres ile evlenen bir komşu, birde uzaktan akrabam oldu. 2 sininde yüzüne ben dahil hiçkimse bakmıyor asla aileye mahalleye giremeyip çevre değiştirdiler.. Hasbel kader konuları geçincede kadına herkes metres, adamada şeref.siz diye hitap ediyor, benim çevrem böyle insanları asla bagrına basmaz, içine sokmazNe çirkinlikler gördüm, nikah kiyildiktan sonra unutuluyor bir şekilde. İnsanlar hiç olmamış gibi davranıyorlar. Eşini aldatıp aldattığı kişiyle evlenen kimse yok mu etrafinizda? Bir süre sonra yeni kişi de aileden oluyor, herkes alışıyor...
Bence eğer imkanın varsa (yani adam bekarsa) evlen o adamla.
Kocana dönüp ne yapacaksın?
Uslu durmayacagin belli, adamı çıldırtmak mi senin niyetin?
Hem önce yuvasını kurtarmak için yumuşak olsa da gelen sosyal baskilardan sonra eşinin de sana olan tavrı sertleşir, hem de yüz sene geçse de bu günler sana hatırlatılır.
Kavga gürültü içinde yaşamaya ne gerek var?
Benim konularimi okudunuz mu bilmiyorum ama 4 sene boyunca mutsuzlugun dibine vurdum.Calisirken istesem bende bir suru kisiyle gonlumu eglendirebilirdim ama bunu yapmadim. Ustelik bu kadin bir anne. Gercek degilse bile masumlastirma cabasinda olanlar var . Benim tepkim tamamen buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?