Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

İğrenç yahu

Kocandan da uzak dur sevgilinden de
Kendi ayakların üstünde durmayı öğreneceksin artık bı zahmet

Ev hapsi diyorsunuzda maşallah mesajlar bir fiil devam etmiş..
Tadı olmaz kardeşim,yemek mi zannettiniz bu evliliği

Yapmayin nolursunuz bu hanimefendinin sonu sizce olum gibi mi duruyor ? kocasi yakalamis bosamamis. Ben kimse ak kasik demedim. Ama Ak`a ak karaya kara derim. Bence sizinde deger yarginiz icinde bulundugumuz kirli dunya olmasin.

Hanımefendi farkındaysanız konu sahibine hatalısınız eşinizle barışırsanız sizi hep ezecek ve her zaman da HAKLI olacak yazmışım. Nereden çıkardınız sevmeyen aldatsın demek istediğimi falan ?

Sonuç olarak kadın kocasını aldatmış , demek ki yeterince sevmemiş bu kadar basit bir denklem bu.

Zaten doğru olan sevmiyorsa boşanması aldatmaya kadar gitmemesi ama şuan genel durumlar üzerine değil yaşanan bir durum üzerine yorumlar yapıyoruz değil mi ? Yaşanan durum da konu sahibinin aldatmış olması.

Bence siz de zihniyetinizi bir gözden geçirin ne kadar meraklıyız hemen linç etmeye. Yanlış yapmışsınız hatalısınız sevmiyordunuz ki aldattınız, o yüzden barışmayın mesajını bile tersten anlayıp linç etmeye çalışıyorsunuz.

Allah akıl fikir versin ne diyim.

adamcağıza üzüldüm de ayrılan kardeşlere daha bir üzüldüm.. konu gerçek değilse bile böyle olan çok insan olduğuna da eminim.. sonrasında o çocuklar bu yükü kaldıramayıp kendi hayatlarını da rezil ediyorlar sizin sayenizde.. herkes anne baba olmamalı ama yapacak bir şey yok şu an için..

Buyuk konusup sen nasil yaptin demiycem.yaptigin buyuk bi hata esin nasi kabul etmis bilmiyorum.kendi esim acisindan bakiyorum benim biriyle mesajlastigimi gorse birak isten cikarmayi kapinin onune koyar.asla ama asla affetmez.sizde zaten geri donmeyin sizin evlilikten bi hayir gelmez.bence siz ne istediginizi bilmiyosunuz yoksa bi ona doneyim bi digeriyle konusayim

Yapmayin nolursunuz bu hanimefendinin sonu sizce olum gibi mi duruyor ? kocasi yakalamis bosamamis. Ben kimse ak kasik demedim. Ama Ak`a ak karaya kara derim. Bence sizinde deger yarginiz icinde bulundugumuz kirli dunya olmasin.
Konu sahibinin bi bayan olduğundan konunun gerçek olduğundan şüpheliyim, o yüzden sıkıntı yok. Şu bi gerçek, ülkemizde birbirini aldatan yığınla kadın ve erkek var. Hepsine tü kaka diyemeyiz. Rabbim muhakeme gücümüzü muhafaza etsin. Kul kınadığını görmeden ölmezmiş. O yüzden Rabbim akıl, fikir, vicdan nasip etsin...

Benim konularimi okudunuz mu bilmiyorum ama 4 sene boyunca mutsuzlugun dibine vurdum.Calisirken istesem bende bir suru kisiyle gonlumu eglendirebilirdim ama bunu yapmadim. Ustelik bu kadin bir anne. Gercek degilse bile masumlastirma cabasinda olanlar var . Benim tepkim tamamen buna

Benim çevrem biraz geniştir arkadaş, eş, dost konu komşu.benim gördüklerim genelde aldatan erkekler metres tutsalarda asla evlenmediler hevesi geçince başından atıp evlerine dönenler çok..sadece eşini boşayıp demeycem eşi adamlarla boşanınca metres ile evlenen bir komşu, birde uzaktan akrabam oldu. 2 sininde yüzüne ben dahil hiçkimse bakmıyor asla aileye mahalleye giremeyip çevre değiştirdiler.. Hasbel kader konuları geçincede kadına herkes metres, adamada şeref.siz diye hitap ediyor, benim çevrem böyle insanları asla bagrına basmaz, içine sokmaz

Çocuklarınıza ve eşinize üzüldüm sadece. Madem böyle bir şey yapacaktınız, eşinizden boşanıp yapsaydınız da adamın başını eğmeseydiniz.

Bi kere yaptiniz bi daha yaparsiniz adam sizi niye kabul etsin geri, boynuzlanmayi omur boyu kabul edecek degil sonucta. Bence adamdan uzak durun kendi yolunuza bakin.

Bazı konularda son pişmanlık fayda etmiyor malesef hem kendinizin hem eski eşinizin hem çocuklarınızın hayatını mahvettiniz hata bir kere yapılır sizinki bile bile lades olmuş. Diyecek birşey bulamıyorum sadece herşeyi unutup kendinize yeni bir hayat kurun diyebilirim tabi yapabilirseniz ayrıca cinsellik olmadı yok gelip gitmiyor diyerek kendinizi masum gibi lanse ettirmeye çalışmayın burdaki insanlar aptal değil sadece mesajlaştığınız aranızda hiç bişey! olmayan bi adam size ev açıp üstüne bide para vermez. Haaa o aldığınız paraya da nafaka denmez nafaka:resmi nikahlı kocanızdan boşandığınızda devletin size bağladığı eski kocanızın! ödediği mağduriyet parasıdır bunun ayrımını bi yapın. Kınamak istemiyorum Allahım düşman başına ama siz o metres , kapatma adına ne deniyorsa şuan o hayatı yaşıyorsunuz minicik masum yavrunuzunda kursağından o parayı geçiriyorsun. Alah ıslah etsin sözüm tükendi

Tepkileriniz cok yersiz.
Herkes sizinle ayni fikirde olmayabilir,yorumlari alintilayip hesap sorar gibi muhalefet olmaniz cok sacma.
Herkes kendinden sorumludur,sen yapmamissin konu sahibi yapmis bedelini sen odemiyorsun sonucta.

Bir kere kocanı nasıl kandırdıysan iilkinde affetmiş, bir de ikinci kez yakalanmışsın.
İkinci kez aynı hatayı yapmak nedir öğrenememişsiniz... hayatta olduğunuza şükredin daha azı için kadın cinayetleri işleniyor bu dönemde.
diğer adamın evlilik teklifini kabul etmeyip ohh ne güzel adamın maddi desteğini metresiymiş gibi alıyorsunuz ve hala eşinize dönmeyi umuyorsunuz. Nasıl midesizlik bu böyle.
Eşinizin sizi ezeceğinden korkuyorsunuz adama bunca zamandır patronunuzun parasını yediğinizi nasıl anlatacaksınız?
Rahat bırakın adamı artık onun da mutlu olmaya hakkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…