Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Diger cocuguda babasina verin kardesler ayrilmasin eger kendinize guveniyorsaniz esinize yalvarin yakarin sizi affederse kirin dizinizi oturun evlatlarinizin basinda bir dahada boyle maceralara atilmayin basiniza kakarmis bir daha eskisi gibi olmazmis falan bir zahmet onlarada katlaniverin yok esiniz sizi affetmezse ( ki bence dogrusuda budur) kendinize baska bir hayat kuracaksiniz care yok
Patron evli diye dusunuyorum kendi yuvaniz bozulmus patronun yuvasini bozmayin bari is bulun calisin cocuklariniza kendinizi affettirin maalesef herseyin bir bedeli var işte

Siz eşinizin affedeceğinden emin olduğunuz için aynı şekilde davranmaya devam etmişsiniz. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? O adamla konuşmaya devam ederken de nasılsa beni bırakmaz diye düşünüp devam ettirmişsiniz bence. O yüzden adam sizi güzellikle göndermiş başından daha da yakmayın adamın başını.

Ne çirkinlikler gördüm, nikah kiyildiktan sonra unutuluyor bir şekilde. İnsanlar hiç olmamış gibi davranıyorlar. Eşini aldatıp aldattığı kişiyle evlenen kimse yok mu etrafinizda? Bir süre sonra yeni kişi de aileden oluyor, herkes alışıyor...
Bence eğer imkanın varsa (yani adam bekarsa) evlen o adamla.
Kocana dönüp ne yapacaksın?
Uslu durmayacagin belli, adamı çıldırtmak mi senin niyetin?
Hem önce yuvasını kurtarmak için yumuşak olsa da gelen sosyal baskilardan sonra eşinin de sana olan tavrı sertleşir, hem de yüz sene geçse de bu günler sana hatırlatılır.
Kavga gürültü içinde yaşamaya ne gerek var?

Eşinize dönmek gibi bir hata yapmayın sakın ablanız haklı her fırsatta ezecek sizi, ve sonuna kadar da haklı olacak.

Sevseydiniz zaten aldatmazdınız, demekki o kişiyle hayat geçirmek istemiyorsunuz. Kendinize de eşinize de boşuna acı çektirmeyin.

Yaptığımız hataların getirdiği yükleri taşımak zorundayız,ister o kişiyle evlenin isterseniz bekar bir anne olarak yolunuza devam edin. Ama yüklerinizden kaçmayın vicdan azabını ise ömür boyu çekeceksiniz üzgünüm...

Herşeye rağmen Allah yardımcınız olsun dilerim aynı hatalara tekrar düşmezsiniz

ne diye dua edelim mesela?

Evet erkeğin sadakatsizligi de iğrenc ama bu kadın olunca daha da mide bulandırıcı oluyor.cunku sen annesin herşeyden önce,eşini sevmiyorsan başkasına ilgi duyuyorsan bi şekilde ayrılmalıydın sonra yoluna bakmalıydın. Artık olan olmuş,esinle aynı evde olmanız allah korusun cinnet getirme olaylarına kadar gidebilir neler görüyoruz.bence yoluna bak artik.

Her halti yiyin yiyin Allahbuyuktur deyin ! Allahin adaleti de gazabida buyuk biliyor musun pis insan ..gecen ayda gerizekali adamin biri Allah affeder dedi karisini kafasindan vurdu ... Hay Allahim ne sabirlisin ..!

hadi en başta hataya düştün olabilir belki ama 1 yıl boyunca kapı deliğinden de rahat durmamışsın arkadaş..eşin seni kabul ederse yüzüne tükürmek lazım.. lütfen diğer çocugunuzu da babaya verin ve diğer adamın ayrı ev açtıgı kadın (direkt söyleyemedim) olun!!!!

her sevmeyen aldatsın mı diyorsunuz? aldatılan haksız sevilmiyordu yani bu mu kurtarıyor durumu.. sevmiyorsa boşar insanlık budur,sonra bildiği haltı yer .. Allah sizin gibi zihniyetleri de ortadan kaldırsın inşallahh..

Ortaya konu serpiştirip ortadan kaybolmak ne ola ki konu sahibesi?Yeni caminin önündeki güvercinlere yem atıp uzaktan izler gibi.

Eşine dönme.Adabıyla bitirmiş adam.Daha fazla huzurunu bozma.

Şeytana uymak demişsin.Bir değil,sürekli şeytana uyup Allah büyük diye düşünme zira rabbim ne yapsın.

Patronun nikah dediği imam nikahı muhtemelen.Evli olduğunu düşünüyorum çünkü.Bunun adı metreslik nikahla karıştırma.

Sevgilin ev açmış para veriyor kabul ediyorsun.Nikahı kabul etmiyor,cinsellik yaşamadım diyorsun.Atma.

Bu saatten sonra onurunu düşürdüğün yerden topla.İki adamdan da uzak dur.Yeni bir hayata başla.Yoksa daha çok alt üst olursun.

Çocuklarına çok üzüldüm.Öyle bir noktadasın ki,ikisinin de seni ilerde anne olarak görüp görmeyeceğinden emin değilim.Çocukların için kendine çeki düzen ver.

Erkekler yapınca nıye saldırıyorsunuz o zaman.yahu bu nasıl bır yorum sacmalamayın allah askına

Eşini cinsel anlamda istemiyorsun beğenmıyorsun ama patronunla da cınsellık olmadı oyle mi kandırmayın kendınızı ya valla şu pis hayatlarınızı anlatıp sınır etmeyın bu kadar derdi olan insanları pesssss

Bi erkek aldatınca hemen bir sürü laf soylenıyor kadın yapınca bi sebebi vardır oyle mı bırakın allah askına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…