Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Ne diyeceğiniz size kalmış. Sevgim bitti, olmuyor uyum sağlayamıyoruz, yaş farkı beni rahatsız ediyorum, başka birini seviyorum, seni aldattım

boşanın demek kolay ama nasıl yüzüne bakacaksınız nasıl yaşayacaksınız böyle bir yalanla. Boşanın ama anlatmamaya çalışın zorlasa da tabi nasıl bir sebep bulursunuz bilemem ama daha çok yıkılır gibime geliyor anlattıklarınızdan iyi bir insanmış eşiniz

Dedim ya gözüme perde indi herkese karşı çıktım annem zaten istemiyordu onu hayatımdan çıkarmak istiyorum oglum elbette daha önemli ama yaptığım hata beni boguyor

Burdaki yorumlarin cogunda direk ve net bi sekilde boşan yazılıyor.
Bu kadar kolay mi boşanmak

Bu yerde birşey okumuştum ve çok etkilenmiştim. Bu amcaya sormuşlar 50 yıl nasıl evli kaldınız diye adamda şu cevabı vermişti eskiden bozulan birşey atilmazdi tamir edilirdi şimdiyse direk atılıp yenisi alınıyor demişti çok etkilenmiştim.

neyse konu sahibine gelince.

Evet çok büyük yanlış yapmışsınız bu yanlısı bi kere eşinize değil kendimize yapmışsınız bence ne olursa olsun uzak durun o adamdan birdaha hata yapmamak adına

Kadın evli

Eski sevgilisiyle konuşmuş
Görüşmüş
Sevişmiş
Daha açık yazayım mı?

Ne demek boşanmak kolay mı?

Kocası yapsa böyle diyecek miydiniz?

Ya da kocanız sizi aldatsa?

Gerçekten haketmiş eşin düşünsene hiç kahvaltıya çıkarmamış sizi !!! Yani yaptığınızı meşru görebilmemiz için eşiniz hakkında söyleyebileceğiniz en olumsuz şey buymuş. Kaldı ki ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez. Boşanın adamdan yapacak başka birşey yok

Kınamamak elde değil ki şu durumda bilerek yapmışsınız konu sahibesi bu yorumu yapan bayan haklı ben de eşimden 15 yaş küçüğüm dediklerinizi ben de yaşadım yaşıyorum ama çözümü orta yolu için çabalıyorum bende de bir çok zor olanlardan oğlum var Allah’a şükür allah bağışlasın zor olacak tabi tercihleri ben yaptım evladı ben istedim zorlukta kaçmak varsa evlenmezdim üstelik ben 18 imde evlendim fakültemi bitirdim kayınpederime de yıllarca baktım hala yanımda eşim battı onu şimdi topluyorum bir yandan çalışıyorum oğluma bakanım olmamasına rağmen borçlardan bazen ölesim geliyor ama tutunuyorum. Aile terapisi de aldırdım hemde gitmek istemediğinden binbir türlü hinlikle psk bozuk benim dedim gittim dr a yalvardım nolur yalanımı normal görün amacım yuvamı toparlamak böyle böyle diye adam acıdı halime de yalanımı sakladı benden dolayı seni çağırıyorlar dedim aldım gittim kendimi de onu da o aile terapisini anladığında 12. Seans ta idik ve sorunlar çözülmüştü büyük oranda üstelik kimsem de YÖK tek başıma yaptım herşeyi yabancı olduğum şehirde neden mi konu sahibesi kimse silah zoruyla almadı beni ben istedim ben yaptım sonuçlarında ben topladım o kadar anladın mı şimdi? Seni neden kınamamız gerektiğini

BOŞANIN. Ya şu kocam beni gezdirmez evde yatar evde oturur diyenleri gerçekten anlamıyorum benim koca öyle dikkatsiz ilgisiz ki kolum bacağım kopsa 40 yıl sonra farkeder gezme desen hakgetire nişanlıykende bunun 1 2 tık üstüydü evlendik beter oldu şimdi adam beni gezdirmiyor uyuyor ilgisiz kendisi kahveye gidiyor beni de kaynanama bırakıyor diye adamı boynuzlayayım mı??? Bu sadece kendinizi rahatlatmak haklı hissetmek için bahane. Ayrılıp ne yaparsanız yapın kimsenin hakkına girmeye gerek yok

Aynen öyle o çıkarmadıysa sen çıkar adamı nedir Yani aynılarını yaşayıp toparlamak için kanser tedavisi dahi görmüş biri olarak nasıl onaylayalım böyle bir şeyi değil mi

kendi yaşıtları, olgun aklı başı ermiş kadınlar dururken neredeyse çocuğu yaşında kadın alan kocanız düşünsün şimdi kusura bakmayın sevmediğiniz bir adamla (ve sonuçta ihanet etmişsiniz, nolursa olsun bunu kimse haketmez) hayatınızı geçirmeyin dicem de liseliye de güvenmeyin, kendi ayaklarınızın üstünde durabileceğiniz koşulları yaratın.

Her insanın ikinci bir şansı vardır
Dusuncene saygı duyarım aynı saygıyı bende beklerim

Ya huu kardeşim sana dabişey olmaz kocana da o çocuğu hiç mi düşünmedin bir anlık hata ne farkı kalacak onunla evlenince o aldattığın adamla evlendin diyelim ne biliyosun kocandan farklı olduğunu ki bence daha karaktersiz evli çocuklu kadınla birlikte olduğu için

Evet bosanmak kolay
Zor olan sadakati saglayarak mutlu bir evlilik surdurmek.
Siz aldatilsaniz bir daha yapma kocacim mi dersiniz?

Ona güvenmiyorum dedim ya sadece seviyorum
Ya da öyle zannediyorum ben oglum için unutmak istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum

Siz olsanız eşini sizinle aldatan bir erkeği alır mıydınız güvenebilir miydiniz asıl soru bu bence konu sahibine adam bir de bunu alır mı sizce

Evli bir kadınla birlikte olabilecek kadar haysiyetsiz bir adam ve evli iken baskasiyla olablilecek haysiyetsiz bir kadının hikayesi.
Beddua etmeye dahi degmezsiniz ikinizde. O kadar aşağılık o kadar rezilsiniz.
Amma Allah soracak, iste o zaman hiç doğmamış olmayı dileyeceksiniz.
Bide aşk gibi temiz saf kutsal bir olguyu yaptığınız iğrençliğe bulaştırmayın. Sizinki aşk falan değil. Geçin bunları.
Simdi bu boşanır esinden hiçbirşey anlatmaz tabi, nasıl bir hain olduğunu anlatmaz, eside hayat boyu kendisini suclar ben nerde hata yapıp esimi kaybettim diye.
Kesinlikle yok ama zerre insanlığınız onurunuz kaldı ise aldattiginizi anlatın ve ayrılın eşinizden.
Cocuğunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz , bu konuyu düşünmek dahi istemiyorum.
Ve kınadım oldu saçmalığınıda bırakın bi ya. Kınadın diye bunlar basına gelmez. Karaktersizsin yaptın iste bu.

Sen 23 sevgilin 23 e bir de çocuk var o iş yaş bacım , o çocuk seninlen evlenmez eğlenir. Ama kimse aldatılmayı haketmez saydıkların seni haklı göstermiyor. Boşan bence bu saatten sonra sizin zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…