- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi nikoniko94
-
evet ama ne diyip boşanacağım bilmiyorum
Daha dün bana beni çok sevdiğini söyledi ne yapacağım ben..
evet ama ne diyip boşanacağım bilmiyorum
Sizin basinizda ananiz babaniz yok mu 20 yasinda 15 yas buyuk herifle evlenmissiniz. Resmen aranizda kusak farki var. Evlenecek kadar kendini olgun goren birinin bunlari dusunmesi gerekirdi.
Bunca seyin arasinda bosanmamak neden? Heyecani kaybolur diye mi korkuyorsunuz?
Yeterince spor yapamiyorum. Malesef vucudum senin istedigin kadar diri degil. Sen daha iyilerine layiksin de.evet ama ne diyip boşanacağım bilmiyorum
Kadın evliBurdaki yorumlarin cogunda direk ve net bi sekilde boşan yazılıyor.
Bu kadar kolay mi boşanmak
Bu yerde birşey okumuştum ve çok etkilenmiştim. Bu amcaya sormuşlar 50 yıl nasıl evli kaldınız diye adamda şu cevabı vermişti eskiden bozulan birşey atilmazdi tamir edilirdi şimdiyse direk atılıp yenisi alınıyor demişti çok etkilenmiştim.
neyse konu sahibine gelince.
Evet çok büyük yanlış yapmışsınız bu yanlısı bi kere eşinize değil kendimize yapmışsınız bence ne olursa olsun uzak durun o adamdan birdaha hata yapmamak adına
Kınamamak elde değil ki şu durumda bilerek yapmışsınız konu sahibesi bu yorumu yapan bayan haklı ben de eşimden 15 yaş küçüğüm dediklerinizi ben de yaşadım yaşıyorum ama çözümü orta yolu için çabalıyorum bende de bir çok zor olanlardan oğlum var Allah’a şükür allah bağışlasın zor olacak tabi tercihleri ben yaptım evladı ben istedim zorlukta kaçmak varsa evlenmezdim üstelik ben 18 imde evlendim fakültemi bitirdim kayınpederime de yıllarca baktım hala yanımda eşim battı onu şimdi topluyorum bir yandan çalışıyorum oğluma bakanım olmamasına rağmen borçlardan bazen ölesim geliyor ama tutunuyorum. Aile terapisi de aldırdım hemde gitmek istemediğinden binbir türlü hinlikle psk bozuk benim dedim gittim dr a yalvardım nolur yalanımı normal görün amacım yuvamı toparlamak böyle böyle diye adam acıdı halime de yalanımı sakladı benden dolayı seni çağırıyorlar dedim aldım gittim kendimi de onu da o aile terapisini anladığında 12. Seans ta idik ve sorunlar çözülmüştü büyük oranda üstelik kimsem de YÖK tek başıma yaptım herşeyi yabancı olduğum şehirde neden mi konu sahibesi kimse silah zoruyla almadı beni ben istedim ben yaptım sonuçlarında ben topladım o kadar anladın mı şimdi? Seni neden kınamamız gerektiğiniYok çocuğum zormuş da yok eşim gezmeyi sevmiyormuş da günahinıza sebepler aramayın çok komik oluyor çünkü...çocuğunuz zor ama elin adamıyla konuşmuş konuşmuş bi daha konuşmuşsunuz çocuğunuzla ilgilenseniz aslinda cok kolay bi bebek olduğunu anlardıniz..
Aynen öyle o çıkarmadıysa sen çıkar adamı nedir Yani aynılarını yaşayıp toparlamak için kanser tedavisi dahi görmüş biri olarak nasıl onaylayalım böyle bir şeyi değil miGerçekten haketmiş eşin düşünsene hiç kahvaltıya çıkarmamış sizi !!! Yani yaptığınızı meşru görebilmemiz için eşiniz hakkında söyleyebileceğiniz en olumsuz şey buymuş. Kaldı ki ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez. Boşanın adamdan yapacak başka birşey yok
Evet bosanmak kolayBurdaki yorumlarin cogunda direk ve net bi sekilde boşan yazılıyor.
Bu kadar kolay mi boşanmak
Bu yerde birşey okumuştum ve çok etkilenmiştim. Bu amcaya sormuşlar 50 yıl nasıl evli kaldınız diye adamda şu cevabı vermişti eskiden bozulan birşey atilmazdi tamir edilirdi şimdiyse direk atılıp yenisi alınıyor demişti çok etkilenmiştim.
neyse konu sahibine gelince.
Evet çok büyük yanlış yapmışsınız bu yanlısı bi kere eşinize değil kendimize yapmışsınız bence ne olursa olsun uzak durun o adamdan birdaha hata yapmamak adına
Ona güvenmiyorum dedim ya sadece seviyorumkendi yaşıtları, olgun aklı başı ermiş kadınlar dururken neredeyse çocuğu yaşında kadın alan kocanız düşünsün şimdi kusura bakmayınsevmediğiniz bir adamla (ve sonuçta ihanet etmişsiniz, nolursa olsun bunu kimse haketmez) hayatınızı geçirmeyin dicem de liseliye de güvenmeyin, kendi ayaklarınızın üstünde durabileceğiniz koşulları yaratın.
Siz olsanız eşini sizinle aldatan bir erkeği alır mıydınız güvenebilir miydiniz asıl soru bu bence konu sahibine adam bir de bunu alır mı sizceYa huu kardeşim sana dabişey olmaz kocana da o çocuğu hiç mi düşünmedin bir anlık hata ne farkı kalacak onunla evlenince o aldattığın adamla evlendin diyelim ne biliyosun kocandan farklı olduğunu ki bence daha karaktersiz evli çocuklu kadınla birlikte olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?