- 28 Aralık 2017
- 52
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Ben onunla olmak istemiyorum hata yaptım farkındayım unutmak bırakmak istiyorumSen 23 sevgilin 23 e bir de çocuk var o iş yaş bacım , o çocuk seninlen evlenmez eğlenir. Ama kimse aldatılmayı haketmez saydıkların seni haklı göstermiyor. Boşan bence bu saatten sonra sizin zor...
Evet bosanmak kolay
Zor olan sadakati saglayarak mutlu bir evlilik surdurmek.
Siz aldatilsaniz bir daha yapma kocacim mi dersiniz?
o dedin olmaz bi kere gönlün düşmüş , görüşmesen bile o hep aklında olucak ki bu da aldatmaya girer.Ben onunla olmak istemiyorum hata yaptım farkındayım unutmak bırakmak istiyorum
Biliyorum hata yaptım ama bosanmak mümkün değilYapmayın bunu okuyanlara aklından geçirenlere hiç bir mutsuzluk ya da kimse aldatmayı haketmez boşanın yapamam diyorsanız da kspatın gözünüzü kulağınızı kutsal kitabımızda eğer boşanırsanız Allah rızkınıza kefildir diyo korkmayın ama böylesi en kötüsü
Kocanız sizi aldattığında ikinci şansı verirseniz, ikinciye aldattığında suç sizin olur, unutmayın!Her insanın ikinci bir şansı vardır
Dusuncene saygı duyarım aynı saygıyı bende beklerim
Yani evlensin demedim evlenmiş olsan misal yani örnek yani hani hayal yoksa mümkün değilSiz olsanız eşini sizinle aldatan bir erkeği alır mıydınız güvenebilir miydiniz asıl soru bu bence konu sahibine adam bir de bunu alır mı sizce
Nasıl olacak abla o zaman ben eşime bosanmak istiyorum desem kıyamet kopar piskolejik sorunları var ben böyle bir hataya nasıl düştüm anlamıyorum kahretsino dedin olmaz bi kere gönlün düşmüş , görüşmesen bile o hep aklında olucak ki bu da aldatmaya girer.
Bırak o zaman zincirle mi bağlısın karakter çocuğa üzülüyorum haketmiyorlarBen onunla olmak istemiyorum hata yaptım farkındayım unutmak bırakmak istiyorum
Cimbizla bazi cumleleri alip ordan vuruyorsunuz. Klasik kk uyesi yorumu. Kadinin 2 yasinda cocugu var. Ve kadin hamile kaldigi gunden beri cinsel hayatlari bitmis. Toplasan 5 kez bile birliktelik olmamistir diyor. Nerden baksan 3 sene olmus. E ne bekliyordu kocasi acaba? Bu kadinin da ihtiyaclari yok mu? Daha 23 yasinda. Kendinden cok genc ve hayattan beklentileri, bir evlilikten beklentileri kendisinden cok fazla. E sen muslugu kapat sonra da baska yerden su icme de. Sonuc??? Sonuc iste bu. Kadini hakli cikarmak icin yazmiyorum bunlari ama kocasi kendi eliyle bu sonu getirmis. Annemin bir lafi vardi. "Dere agzina ev yapma sel goturur, yaslilikta genc kadin alma el goturur." diye.Gerçekten haketmiş eşin düşünsene hiç kahvaltıya çıkarmamış sizi !!! Yani yaptığınızı meşru görebilmemiz için eşiniz hakkında söyleyebileceğiniz en olumsuz şey buymuş. Kaldı ki ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez. Boşanın adamdan yapacak başka birşey yok
Mümkün değilse o karaktersizi bırak evli çocuklu kadınla olan bi adam olsa sana bakmaz sende bahanelere sığınma yaptığın affedilmez ama sırf çocuğa acıdığım için bak benbtanımıyorum bile acıyorum sen nasıl acımazsın kendi çocuğunaBiliyorum hata yaptım ama bosanmak mümkün değil
Sen alıştın bir kere ar perdesi yırtılmış bacım başka bir şey denmez devamı gelir bunun boşan benceBen onunla olmak istemiyorum hata yaptım farkındayım unutmak bırakmak istiyorum
Cimbizla bazi cumleleri alip ordan vuruyorsunuz. Klasik kk uyesi yorumu. Kadinin 2 yasinda cocugu var. Ve kadin hamile kaldigi gunden beri cinsel hayatlari bitmis. Toplasan 5 kez bile birliktelik olmamistir diyor. Nerden baksan 3 sene olmus. E ne bekliyordu kocasi acaba? Bu kadinin da ihtiyaclari yok mu? Daha 23 yasinda. Kendinden cok genc ve hayattan beklentileri, bir evlilikten beklentileri kendisinden cok fazla. E sen muslugu kapat sonra da baska yerden su icme de. Sonuc??? Sonuc iste bu. Kadini hakli cikarmak icin yazmiyorum bunlarivama kocasi kendi eliyle bu sonu getirmis. Annemin bir lafi vardi. "Dere agzina ev yapma sel goturur, yaslilikta genc kadin alma el goturur." diye.
Şimdi ağır olacak ama sevgili hanfendi rahatlama yöntemlerini kullanaydı terapi alaydı çabalayaydıCimbizla bazi cumleleri alip ordan vuruyorsunuz. Klasik kk uyesi yorumu. Kadinin 2 yasinda cocugu var. Ve kadin hamile kaldigi gunden beri cinsel hayatlari bitmis. Toplasan 5 kez bile birliktelik olmamistir diyor. Nerden baksan 3 sene olmus. E ne bekliyordu kocasi acaba? Bu kadinin da ihtiyaclari yok mu? Daha 23 yasinda. Kendinden cok genc ve hayattan beklentileri, bir evlilikten beklentileri kendisinden cok fazla. E sen muslugu kapat sonra da baska yerden su icme de. Sonuc??? Sonuc iste bu. Kadini hakli cikarmak icin yazmiyorum bunlarivama kocasi kendi eliyle bu sonu getirmis. Annemin bir lafi vardi. "Dere agzina ev yapma sel goturur, yaslilikta genc kadin alma el goturur." diye.
Nereden biliyorsunuz çabalamadığımı 3 senedir ne çektiğimi ben biliyorumŞimdi ağır olacak ama sevgili hanfendi rahatlama yöntemlerini kullanaydı terapi alaydı çabalayaydı
Ya ama yeter be, bırakın şu oğlum cocuğum muhabbetini.Ona güvenmiyorum dedim ya sadece seviyorum
Ya da öyle zannediyorum ben oglum için unutmak istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum
Rahatlama yontemlerini kullanacaksa neden evlensin ki? Bekarken de kullanabilir o yontemleri. Evleniyorsak bir fark olmamali mi? Ayrica mesele sadece bosalmak degil. Cinsellik ruhen de bir ihtiyac. Kendi isimi kendim goreceksem kocayi ne yapayim.Şimdi ağır olacak ama sevgili hanfendi rahatlama yöntemlerini kullanaydı terapi alaydı çabalayaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?