Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Sen 23 sevgilin 23 e bir de çocuk var o iş yaş bacım , o çocuk seninlen evlenmez eğlenir. Ama kimse aldatılmayı haketmez saydıkların seni haklı göstermiyor. Boşan bence bu saatten sonra sizin zor...
Ben onunla olmak istemiyorum hata yaptım farkındayım unutmak bırakmak istiyorum

Evet bosanmak kolay
Zor olan sadakati saglayarak mutlu bir evlilik surdurmek.
Siz aldatilsaniz bir daha yapma kocacim mi dersiniz?

Ben yuva yıkmanın kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorum tanrı kimsenin başına vermesin aldatilma duygusunu yaşamadım insallahta yasamam

Yapmayın bunu okuyanlara aklından geçirenlere hiç bir mutsuzluk ya da kimse aldatmayı haketmez boşanın yapamam diyorsanız da kspatın gözünüzü kulağınızı kutsal kitabımızda eğer boşanırsanız Allah rızkınıza kefildir diyo korkmayın ama böylesi en kötüsü

Benim ablamın 1,5 yaşında çocuğu ve doğduğundan beri asla uyumaz, kolikti ilk başta ama 5 dakika biz sabredemezdik. Ablamın artık gözleri kanlı ölü gibi ayakta duruyordu, ne uyku var ne yemek, derken o ara eşi işten çıktı, maddi durumlar da üstüne geldi, ablam artık nefes alamıyorum diyordu, her gün ağlıyordu bu çocuk neden uyumuyor diye. Aşırı sinirleri bozuldu. Psikolojisi alt üst oldu ama kalkıp da du ben gideyim bir eskisiyle konuşup kocamı aldatayım diye düşünmedi!
Yani kendi hatanıza bahane bulmayın. Yaptığınız çok büyük bir günah ve vebal. Nasıl yaptınız diyemeyeceğim çünkü yapmışsınız, tövbe edin ve lütfen boşanın.

Biliyorum hata yaptım ama bosanmak mümkün değil

o dedin olmaz bi kere gönlün düşmüş , görüşmesen bile o hep aklında olucak ki bu da aldatmaya girer.
Nasıl olacak abla o zaman ben eşime bosanmak istiyorum desem kıyamet kopar piskolejik sorunları var ben böyle bir hataya nasıl düştüm anlamıyorum kahretsin

Cimbizla bazi cumleleri alip ordan vuruyorsunuz. Klasik kk uyesi yorumu. Kadinin 2 yasinda cocugu var. Ve kadin hamile kaldigi gunden beri cinsel hayatlari bitmis. Toplasan 5 kez bile birliktelik olmamistir diyor. Nerden baksan 3 sene olmus. E ne bekliyordu kocasi acaba? Bu kadinin da ihtiyaclari yok mu? Daha 23 yasinda. Kendinden cok genc ve hayattan beklentileri, bir evlilikten beklentileri kendisinden cok fazla. E sen muslugu kapat sonra da baska yerden su icme de. Sonuc??? Sonuc iste bu. Kadini hakli cikarmak icin yazmiyorum bunlari ama kocasi kendi eliyle bu sonu getirmis. Annemin bir lafi vardi. "Dere agzina ev yapma sel goturur, yaslilikta genc kadin alma el goturur." diye.

Biliyorum hata yaptım ama bosanmak mümkün değil
Mümkün değilse o karaktersizi bırak evli çocuklu kadınla olan bi adam olsa sana bakmaz sende bahanelere sığınma yaptığın affedilmez ama sırf çocuğa acıdığım için bak benbtanımıyorum bile acıyorum sen nasıl acımazsın kendi çocuğuna

Nasıl böyle bir hataya düştüm bilmiyorum
Siz ne deseniz haklısınız abla ama ben Şuan ne yapacağımı bilmiyorum eşimin piskolejik sorunleı var ben ona boşanalım desem mahvolur suan hayati hiç iyi değil hergün bunalımda ben nasıl olurda bötle bir hataya düştüm bilmiyorum

Şimdi ağır olacak ama sevgili hanfendi rahatlama yöntemlerini kullanaydı terapi alaydı çabalayaydı

Kesinlikle bosanmalisin, kadınların hakettiği gibi erkeklerde haketmiyor aldatilmayi..

Ona güvenmiyorum dedim ya sadece seviyorum
Ya da öyle zannediyorum ben oglum için unutmak istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum
Ya ama yeter be, bırakın şu oğlum cocuğum muhabbetini.
Oğlun senin umrunda olsa oğlunun babasını aldatmazsın.
Oğlun senin umrunda olsa oğlunun annesinin aldatan iğrenç rezil bir insan olmasına musade etmezsin.
Oğlun senin umrunda olsa sen alnına bu lekeyi sürmezsin.
Oğlun senin umrunda olsa oğlunun boynunu boyle bükmezsin.
Bu yüzden bırak bırak bu oğlum da oğlum sömürüsünü.
Bu arada esine suc bulma arayışında oldugun belli. Ama bilki aldatmak aldatilan ile değil aldatan ile alakalidir. Yani bir melek veya bir şeytanla evli olman fark etmez. Esınin 20 yada 20 bin yasında olması fark etmez. Aldatmak tamamen aldatanin karakteri ile alakalidir

Pişmansanız boşanın kocanızdan. Af dilemeyin. Sevgilinizden ayrılsanız bile boşanın. Biraz gururunuz, biraz onurunuz varsa boşanın.

Şimdi ağır olacak ama sevgili hanfendi rahatlama yöntemlerini kullanaydı terapi alaydı çabalayaydı
Rahatlama yontemlerini kullanacaksa neden evlensin ki? Bekarken de kullanabilir o yontemleri. Evleniyorsak bir fark olmamali mi? Ayrica mesele sadece bosalmak degil. Cinsellik ruhen de bir ihtiyac. Kendi isimi kendim goreceksem kocayi ne yapayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…