Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Tabi. Sonra da tv de kadinin cinayet haberini gorelim. Sanki daha az goruyormusuz gibi, yenisini de ekleyelim degil mi? Sizin gibilerin akli eksik kalsin. Kendinize saklayin.
Bence zina ve şahsi hakaret olan aldatmaya kılıf bulmayın sanki sizde de mi var bu durum geliyor aklımıza yalan yok polemik olsun diye söylemiyorum İnan aklıma gelen bu oldu

Boşanmam mümkün değil..
E o zaman böyle devam et ben senin mutluluğun için söyledim boşan diye.Benden küçüksün başında bi ici geçmiş baban yaşında adam bi de gencecik yaşında cocuk var hayatını evin icinde bu sekilde gecirmek istiyosan boşanma tabi.Kendi hayatını da kocanin hayatını da en önemlisi cocugunun hayatının da içine et.Vicdan azabı da bonusu.E kendin bilirsin

Boşanmam mümkün değil..
Mümkün değilse çağır mune ablayı da kapatın konuyu. Milletin sinirini bozmadan başka bir misyonu yok konunun şu hali ile, boşanamıyorsanız başka çıkış yolu da yok zaten, ne bekliyorsunuz buradaki üyelerden? Bahanelerinizi haklı bulup, içinizi rahatlatmalarını mı?

Son düzenleme:
Evet istemiyorum

Eşime göre iyi giden bir evliliğimiz var bana her defasında sana gözüm kapalı güveniyorum diyor
Olabilir. Taraflardan birine gore evlilik iyi gidiyor diye devam ettirilmez ki. Siz esinizi aldatmissiniz, ogrense bir yerlerden nolacak? Gozu kapali guveniyor olmasi dogru bir hareket lakin siz o guvene layik davranmamissiniz. Bir kere aldatan tekrar aldatir. Yazik degil mi esinize?

Mutsuzsa, esi ihtiyaclarini ve beklentilerini saglamiyorsa cozum arar bulamiyorsa bosanir sonra nerde kimle bulusursa bulusur ne yaparsa yapar.

Abla ben boşanmamalı çocuk için istiyorum zaten

Tabiki aldatmanin bahanesi olarak gostermiyorum ben de. Tabiki bosanmalilar ciftler boyle bir durumda. Daha aldatma asamasina gelmeden. Demek istedigim karsi taraf bosanma asamasina cesaret edemiyorsa ya da baska sebeplerden dolayi bosanmiyorsa aldatmaya yoneliyor. Karsi tarafin da bunu bilmesi lazim. Koca kisisi de 3 yildir elini surmedigi kadinin aldatmasina sasirmasin. Kendisinden bosanmiyor. Neden? Bir nedeni var kendince. E o zaman kacinilmaz son aldatilmak oluyor. Ayriyeten vucudunu begenmedigin, sevismek istemedigin bir kadinla neden 3 yil evli kalirsin ki? Onun da bosanmak istemesi gerekirdi. Kari koca birbirlerinden karsilikli menfaatleri var ki bosanmiyorlar ikisi de.

Peki siz bizden ne bekliyorsunuz? Ne gibi çözüm sunalım?
Unutun gitsin o zaman ve asla unutmayın ki yalanlar bir gün gün yüzüne çıkar, ama bugün ama yarın!
Bu ihanetinizin gün yüzüne çıkacağı güne hazırlık yapın ona göre bir yol çizin. Bu da son yorumum.

3 yıldır cinsellik yaşamadığı birine nasıl daha 2 yaşına bile girmemiş bir bebek verebilmiş peki? Ben inanmıyorum 3 yıl cinsellik falan yaşamadığına. Zaten 3 yıldır evliymiş.

Tabi. Sonra da tv de kadinin cinayet haberini gorelim. Sanki daha az goruyormusuz gibi, yenisini de ekleyelim degil mi? Sizin gibilerin akli eksik kalsin. Kendinize saklayin.
Size verilecek cokda bir cevap yok aslında. Sizin gibilerindende Allah korusun ne diyebilirim başka.

Kimse aldatılmayı haketmez diye bir şey yok kötü erkekler hakeder.

Boşluğa düşen , ilgi ve sevgi görmeyen kadın/erkek aldatabilir. Bu gayet insani bir hata bence. Herkes yapabilir. Ben de yapabilirim.

Hastalık , darlık vs. yüzünden ilgi gösteremeyen eş değil genel olarak ilgi , sevgi göstermeyen eş yüzünden.

Böyle kendinden yaşça küçük kadınlarla evlenmeyi savunan yaşıtı kadınları yaşlı bulan bütün erkekler çatur çutur aldatılmayı hakediyor.

acilen bosan .,

karısını aldatana dama sorsanız oda bisürü sey söyler. esinizle evlenmeniz ne kadar hata ise ki sizde görmüssünz kac yas fark var birbirinize uymuyorsunuz tekrar bi hata ile kapatmayın olayı.

Bana kemdi kardeşin gibi olmanı isterdim
Kendi katdesimmiş gibi konuşmanı

Abla ben boşanmamalı çocuk için istiyorum zaten
Ablacım ben de boşanmanı hem cocuk hem senin için istiyorum zaten çünkü sen de cocuksun. Yarın öbür gün bu durum ortaya çıksa daha mı iyi olur var mı ortaya çıkmayacağına dair garantin? Yok.Ayrıca daha gerçekten cok gencsin 1 2 sene zorlanırsın belki ama kendi meslegin olur cocuguna da bakarsın kendi hayatını da yoluna koyarsın.Kimseye sundan bundan diye dert anlatmana gerek yok evet aldatmanın asla bahanesi olmaz sen büyük bi hata yapmışsın ama bu seninle allah arasında kimsenin ağzına laf verme.Aldatilinca erkek canım o deyip affedenlerle dolu burası kimsenin seni yargılama hakkı yok. Hayatını kendin yoluna koyacaksın cocuk icin boşanmıyorum bahanesine siginmakla olmaz bu iş artik

Ya ama sizede garip gelmiyor mu? Yok kacam şunu yapar yok kocam bunu yapar. Ee bu cesaret nerden geliyor da sen çocuğuna rağmen kocanı aldatıyorsun? Nasıl vakit buluyorsun? İnsan sadece korkudan bile yapamaz bu kadar psikopatsa. Her şeye rağmen bunu yapan insan zaten ölümü göze almıştır bence. Kadın söylemese bile yakalanma ihtimali her zaman var. Bu yürekte bi kadın bi zahmet aynı cesareti kocasını aptal yerine koymaktan vezgeçtiğinde de göstersin.

Valla aldatma etik değil ama o tarz adamlara da acımıyorum hak ediyorlar.40 yaşındaki adam ben 30 yaşındayım diye istememisti beni.25 sandım demiş ti: ) şimdi adam insa Allah iyi bor darbe yer diye ah ediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…