- 28 Aralık 2017
- 52
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Eşime göre iyi giden bir evliliğimiz var bana her defasında sana gözüm kapalı güveniyorum diyorNeden? Aldatmak mumkunse bosanmak da mumkundur mantiken
Bence zina ve şahsi hakaret olan aldatmaya kılıf bulmayın sanki sizde de mi var bu durum geliyor aklımıza yalan yok polemik olsun diye söylemiyorum İnan aklıma gelen bu olduTabi. Sonra da tv de kadinin cinayet haberini gorelim. Sanki daha az goruyormusuz gibi, yenisini de ekleyelim degil mi? Sizin gibilerin akli eksik kalsin. Kendinize saklayin.
E o zaman böyle devam et ben senin mutluluğun için söyledim boşan diye.Benden küçüksün başında bi ici geçmiş baban yaşında adam bi de gencecik yaşında cocuk var hayatını evin icinde bu sekilde gecirmek istiyosan boşanma tabi.Kendi hayatını da kocanin hayatını da en önemlisi cocugunun hayatının da içine et.Vicdan azabı da bonusu.E kendin bilirsinBoşanmam mümkün değil..
Mümkün değilse çağır mune ablayı da kapatın konuyu. Milletin sinirini bozmadan başka bir misyonu yok konunun şu hali ile, boşanamıyorsanız başka çıkış yolu da yok zaten, ne bekliyorsunuz buradaki üyelerden? Bahanelerinizi haklı bulup, içinizi rahatlatmalarını mı?Boşanmam mümkün değil..
Evet istemiyorumYa tamam aldatmış hata etmiş te ben kocaya uyuz oldum.hem genc yarı yaşında çıtır kiz al hemde spor yap de höst.konu sahibi geçen bir yazı okudum.hz aişe zamanında bir kadın bu hataya düşmüş.aise vâlidemiz kimseye anlatma bu hatayı da tövbe et Allah affetsin demiş.eger o adamla tekrar kesinlikle görüşmem artık diyorsanız yuvanıza sımsıkı sarılın derim.
Olabilir. Taraflardan birine gore evlilik iyi gidiyor diye devam ettirilmez ki. Siz esinizi aldatmissiniz, ogrense bir yerlerden nolacak? Gozu kapali guveniyor olmasi dogru bir hareket lakin siz o guvene layik davranmamissiniz. Bir kere aldatan tekrar aldatir. Yazik degil mi esinize?Eşime göre iyi giden bir evliliğimiz var bana her defasında sana gözüm kapalı güveniyorum diyor
Mutsuzsa, esi ihtiyaclarini ve beklentilerini saglamiyorsa cozum arar bulamiyorsa bosanir sonra nerde kimle bulusursa bulusur ne yaparsa yapar.Cimbizla bazi cumleleri alip ordan vuruyorsunuz. Klasik kk uyesi yorumu. Kadinin 2 yasinda cocugu var. Ve kadin hamile kaldigi gunden beri cinsel hayatlari bitmis. Toplasan 5 kez bile birliktelik olmamistir diyor. Nerden baksan 3 sene olmus. E ne bekliyordu kocasi acaba? Bu kadinin da ihtiyaclari yok mu? Daha 23 yasinda. Kendinden cok genc ve hayattan beklentileri, bir evlilikten beklentileri kendisinden cok fazla. E sen muslugu kapat sonra da baska yerden su icme de. Sonuc??? Sonuc iste bu. Kadini hakli cikarmak icin yazmiyorum bunlari ama kocasi kendi eliyle bu sonu getirmis. Annemin bir lafi vardi. "Dere agzina ev yapma sel goturur, yaslilikta genc kadin alma el goturur." diye.
Abla ben boşanmamalı çocuk için istiyorum zatenE o zaman böyle devam et ben senin mutluluğun için söyledim boşan diye.Benden küçüksün başında bi ici geçmiş baban yaşında adam bi de gencecik yaşında cocuk var hayatını evin icinde bu sekilde gecirmek istiyosan boşanma tabi.Kendi hayatını da kocanin hayatını da en önemlisi cocugunun hayatının da içine et.Vicdan azabı da bonusu.E kendin bilirsin
Tabiki aldatmanin bahanesi olarak gostermiyorum ben de. Tabiki bosanmalilar ciftler boyle bir durumda. Daha aldatma asamasina gelmeden. Demek istedigim karsi taraf bosanma asamasina cesaret edemiyorsa ya da baska sebeplerden dolayi bosanmiyorsa aldatmaya yoneliyor. Karsi tarafin da bunu bilmesi lazim. Koca kisisi de 3 yildir elini surmedigi kadinin aldatmasina sasirmasin. Kendisinden bosanmiyor. Neden? Bir nedeni var kendince. E o zaman kacinilmaz son aldatilmak oluyor. Ayriyeten vucudunu begenmedigin, sevismek istemedigin bir kadinla neden 3 yil evli kalirsin ki? Onun da bosanmak istemesi gerekirdi. Kari koca birbirlerinden karsilikli menfaatleri var ki bosanmiyorlar ikisi de.Asla aldatmanın bir sebebi olamaz. Eğer cinsellik yaşamıyorsa, eğer ilgilenmiyorsa, kötü davranıyorsa boşanır sonra ne yaparsa yapar.
O zaman herkes birbirini aldatsın bu mantığa göre? Adam aldattığı karısı için çıkar der ki 3 yıl ilişkimiz yoktu ne yapayım bu bir ihtiyaç diye, herkes de onu haklı görsün, evet haklısın iyi yaptın mı demeli? Bu aldatmayı meşru kılmaktır.
Hem evliyken aldatmak boşanmaktan o kadar zor ki? Neden boşanmak gibi bir seçenek varken ki boşanma deyince eşim sinirli diyor, aldatma gibi iğrenç bir fiili yapıyor? Yakalansa böyle bir insan katil olur! Demekki korkusu yok, sinirli falan da değil.
Psikolojik şiddet ya da cinsellik olmaması bahane olamaz. Bunlar sadece boşanmanın bahanesi olabilir.
Tamam ozaman engelle.hic irtibata geçme.kocana sarıl ona iyi bir eş ol.Allaha sığın.bizim hüküm vermemiz haddimizi aşmak olur herşey Allahın elindenEvet istemiyorum
3 yıldır cinsellik yaşamadığı birine nasıl daha 2 yaşına bile girmemiş bir bebek verebilmiş peki? Ben inanmıyorum 3 yıl cinsellik falan yaşamadığına. Zaten 3 yıldır evliymiş.Tabiki aldatmanin bahanesi olarak gostermiyorum ben de. Tabiki bosanmalilar ciftler boyle bir durumda. Daha aldatma asamasina gelmeden. Demek istedigim karsi taraf bosanma asamasina cesaret edemiyorsa ya da baska sebeplerden dolayi bosanmiyorsa aldatmaya yoneliyor. Karsi tarafin da bunu bilmesi lazim. Koca kisisi de 3 yildir elini surmedigi kadinin aldatmasina sasirmasin. Kendisinden bosanmiyor. Neden? Bir nedeni var kendince. E o zaman kacinilmaz son aldatilmak oluyor. Ayriyeten vucudunu begenmedigin, sevismek istemedigin bir kadinla neden 3 yil evli kalirsin ki? Onun da bosanmak istemesi gerekirdi. Kari koca birbirlerinden karsilikli menfaatleri var ki bosanmiyorlar ikisi de.
Size verilecek cokda bir cevap yok aslında. Sizin gibilerindende Allah korusun ne diyebilirim başka.Tabi. Sonra da tv de kadinin cinayet haberini gorelim. Sanki daha az goruyormusuz gibi, yenisini de ekleyelim degil mi? Sizin gibilerin akli eksik kalsin. Kendinize saklayin.
Bana kemdi kardeşin gibi olmanı isterdimPeki siz bizden ne bekliyorsunuz? Ne gibi çözüm sunalım?
Unutun gitsin o zaman ve asla unutmayın ki yalanlar bir gün gün yüzüne çıkar, ama bugün ama yarın!
Bu ihanetinizin gün yüzüne çıkacağı güne hazırlık yapın ona göre bir yol çizin. Bu da son yorumum.
Ablacım ben de boşanmanı hem cocuk hem senin için istiyorum zaten çünkü sen de cocuksun. Yarın öbür gün bu durum ortaya çıksa daha mı iyi olur var mı ortaya çıkmayacağına dair garantin? Yok.Ayrıca daha gerçekten cok gencsin 1 2 sene zorlanırsın belki ama kendi meslegin olur cocuguna da bakarsın kendi hayatını da yoluna koyarsın.Kimseye sundan bundan diye dert anlatmana gerek yok evet aldatmanın asla bahanesi olmaz sen büyük bi hata yapmışsın ama bu seninle allah arasında kimsenin ağzına laf verme.Aldatilinca erkek canım o deyip affedenlerle dolu burası kimsenin seni yargılama hakkı yok. Hayatını kendin yoluna koyacaksın cocuk icin boşanmıyorum bahanesine siginmakla olmaz bu iş artikAbla ben boşanmamalı çocuk için istiyorum zaten
Ya ama sizede garip gelmiyor mu? Yok kacam şunu yapar yok kocam bunu yapar. Ee bu cesaret nerden geliyor da sen çocuğuna rağmen kocanı aldatıyorsun? Nasıl vakit buluyorsun? İnsan sadece korkudan bile yapamaz bu kadar psikopatsa. Her şeye rağmen bunu yapan insan zaten ölümü göze almıştır bence. Kadın söylemese bile yakalanma ihtimali her zaman var. Bu yürekte bi kadın bi zahmet aynı cesareti kocasını aptal yerine koymaktan vezgeçtiğinde de göstersin.Tabi. Sonra da tv de kadinin cinayet haberini gorelim. Sanki daha az goruyormusuz gibi, yenisini de ekleyelim degil mi? Sizin gibilerin akli eksik kalsin. Kendinize saklayin.
Siz zaten en basta evladınız olmak üzere ailenizi katletmissiniz. Bazı katillerin elinde silah yada bıçak olmaz aynı sizin gibi.Bu dersem aile katliamı yaparım farkındasınızdır
Valla aldatma etik değil ama o tarz adamlara da acımıyorum hak ediyorlar.40 yaşındaki adam ben 30 yaşındayım diye istememisti beni.25 sandım demiş ti: ) şimdi adam insa Allah iyi bor darbe yer diye ah ediyorum benKimse aldatılmayı haketmez diye bir şey yok kötü erkekler hakeder.
Boşluğa düşen , ilgi ve sevgi görmeyen kadın/erkek aldatabilir. Bu gayet insani bir hata bence. Herkes yapabilir. Ben de yapabilirim.
Hastalık , darlık vs. yüzünden ilgi gösteremeyen eş değil genel olarak ilgi , sevgi göstermeyen eş yüzünden.
Böyle kendinden yaşça küçük kadınlarla evlenmeyi savunan yaşıtı kadınları yaşlı bulan bütün erkekler çatur çutur aldatılmayı hakediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?