- Konu Sahibi nikoniko94
-
Öncelik senin kararlılığın ...Nasıl olacak abla o zaman ben eşime bosanmak istiyorum desem kıyamet kopar piskolejik sorunları var ben böyle bir hataya nasıl düştüm anlamıyorum kahretsin
O zaman boşar yaparsınızRahatlama yontemlerini kullanacaksa neden evlensin ki? Bekarken de kullanabilir o yontemleri. Evleniyorsak bir fark olmamali mi? Ayrica mesele sadece bosalmak degil. Cinsellik ruhen de bir ihtiyac. Kendi isimi kendim goreceksem kocayi ne yapayim.
Kesinlikle boşanmalı ama su saydıklarınızı söyleyerek değil. Seni aldattim diyerek boşanmalı. Eğer yok uyumsuzluk yok sevgi bitti vs ile ayrılırsa hem yine adamı kandırmış olacak hemde adam Omur boyu kendisini suçlayacak , çünkü karısının nasıl bir rezil oldugundan bihaber olacak.Ne diyeceğiniz size kalmış. Sevgim bitti, olmuyor uyum sağlayamıyoruz, yaş farkı beni rahatsız ediyorum, başka birini seviyorum, seni aldattım
O zaman bu mantığa göre, neden burda, kocam beni aldattı ama kadınlık görevimi(!) iki aydır yapmıyordum ondan böyle yaptı diyen kadınlara boşver barış, affet demiyoruz da! Hastalık var, kötü gün var insan her zaman cinsellik yaşayamaz eşler birbirini idare etmesini bilmeli, sizin hatanız değil lütfen böyle bir şeyi kabul etmeyin diyoruz!Cimbizla bazi cumleleri alip ordan vuruyorsunuz. Klasik kk uyesi yorumu. Kadinin 2 yasinda cocugu var. Ve kadin hamile kaldigi gunden beri cinsel hayatlari bitmis. Toplasan 5 kez bile birliktelik olmamistir diyor. Nerden baksan 3 sene olmus. E ne bekliyordu kocasi acaba? Bu kadinin da ihtiyaclari yok mu? Daha 23 yasinda. Kendinden cok genc ve hayattan beklentileri, bir evlilikten beklentileri kendisinden cok fazla. E sen muslugu kapat sonra da baska yerden su icme de. Sonuc??? Sonuc iste bu. Kadini hakli cikarmak icin yazmiyorum bunlari ama kocasi kendi eliyle bu sonu getirmis. Annemin bir lafi vardi. "Dere agzina ev yapma sel goturur, yaslilikta genc kadin alma el goturur." diye.
Bosar ya da bosamaz. O konu sahibinin bilecegi is.O zaman boşar yaparsınız
Bu yerde birşey okumuştum ve çok etkilenmiştim. Bu amcaya sormuşlar 50 yıl nasıl evli kaldınız diye adamda şu cevabı vermişti eskiden bozulan birşey atilmazdi tamir edilirdi şimdiyse direk atılıp yenisi alınıyor demişti çok etkilenmiştim
Sizin gibi insanların var olduğunu görmek cok güzel. Allah razı olsun sizden.BOŞANIN. Ya şu kocam beni gezdirmez evde yatar evde oturur diyenleri gerçekten anlamıyorum benim koca öyle dikkatsiz ilgisiz ki kolum bacağım kopsa 40 yıl sonra farkeder gezme desen hakgetire nişanlıykende bunun 1 2 tık üstüydü evlendik beter oldu şimdi adam beni gezdirmiyor uyuyor ilgisiz kendisi kahveye gidiyor beni de kaynanama bırakıyor diye adamı boynuzlayayım mı??? Bu sadece kendinizi rahatlatmak haklı hissetmek için bahane. Ayrılıp ne yaparsanız yapın kimsenin hakkına girmeye gerek yok
Bu dersem aile katliamı yaparım farkındasınızdırKesinlikle boşanmalı ama su saydıklarınızı söyleyerek değil. Seni aldattim diyerek boşanmalı. Eğer yok uyumsuzluk yok sevgi bitti vs ile ayrılırsa hem yine adamı kandırmış olacak hemde adam Omur boyu kendisini suçlayacak , çünkü karısının nasıl bir rezil oldugundan bihaber olacak.
E fikir sormuş söyledimBosar ya da bosamaz. O konu sahibinin bilecegi is.
Hayir bana gore degil. Burda durum farkli. Yaklasik 3 yildir cinsel hayat yok. Sebep? Koca kisisi karisinin vucudunu eskisi gibi sıkı ve guzel bulmuyor. Daha cok spor yap daha diri olsun vucudun diyor. Konu sahibinin yazdigi bu. Baska bir sebebi de varsa yazsin lutfen konu sahibi. Aldatilmayi haketmistir demiyorum ama yaptiklariyla bu sonu kacinilmaz kilmis. Ayni sekilde bir kadincda kocamla iki uc yildir birliktelik yasamiyorum, onu istemiyorum derse, ona da ayni seyi soylerim. Bu durumda cifte standart olmaz.O zaman bu mantığa göre, neden burda, kocam beni aldattı ama kadınlık görevimi(!) iki aydır yapmıyordum ondan böyle yaptı diyen kadınlara boşver barış, affet demiyoruz da! Hastalık var, kötü gün var insan her zaman cinsellik yaşayamaz eşler birbirini idare etmesini bilmeli, sizin hatanız değil lütfen böyle bir şeyi kabul etmeyin diyoruz!
Çifte standart bu!
Boşanmam mümkün değil..Çocuk yaşında evlenmişsin sana düşünemedin mi diyenler olmuş ama asıl kocan düşünecekti nerdeyse çocuğu yaşında kızla evlenirken bunları.
Hata yapmışsın tövbeni allaha yap kimseye de anlatma.Boşan tabi derhal. O eski sevgiliyi de çıkar hayatından evli kadını ekleyen adam saglam ayakkabı olmaz. Daha çok gencsin kendine de adamcağıza da yazık etme.
Insallah yasamayin tabiiBen yuva yıkmanın kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorum tanrı kimsenin başına vermesin aldatilma duygusunu yaşamadım insallahta yasamam
Asla aldatmanın bir sebebi olamaz. Eğer cinsellik yaşamıyorsa, eğer ilgilenmiyorsa, kötü davranıyorsa boşanır sonra ne yaparsa yapar.Hayir bana gore degil. Burda durum farkli. Yaklasik 3 yildir cinsel hayat yok. Sebep? Koca kisisi karisinin vucudunu eskisi gibi sıkı ve guzel bulmuyor. Daha cok spor yap daha diri olsun vucudun diyor. Konu sahibinin yazdigi bu. Baska bir sebebi de varsa yazsin lutfen konu sahibi. Aldatilmayi haketmistir demiyorum ama yaptiklariyla bu sonu kacinilmaz kilmis. Ayni sekilde bir kadincda kocamla iki uc yildir birliktelik yasamiyorum, onu istemiyorum derse, ona da ayni seyi soylerim. Bu durumda cifte standart olmaz.
Neden? Aldatmak mumkunse bosanmak da mumkundur mantikenBoşanmam mümkün değil..
Kesinlikle yerinde bir yorumInsallah yasamayin tabii
Ama bosanmak kolay mi da dememek lazim. Kolay veya zor,hepimiz ektiklerimizi bicmek durumundayiz
Tabi. Sonra da tv de kadinin cinayet haberini gorelim. Sanki daha az goruyormusuz gibi, yenisini de ekleyelim degil mi? Sizin gibilerin akli eksik kalsin. Kendinize saklayin.Kesinlikle boşanmalı ama su saydıklarınızı söyleyerek değil. Seni aldattim diyerek boşanmalı. Eğer yok uyumsuzluk yok sevgi bitti vs ile ayrılırsa hem yine adamı kandırmış olacak hemde adam Omur boyu kendisini suçlayacak , çünkü karısının nasıl bir rezil oldugundan bihaber olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?