Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Rahatlama yontemlerini kullanacaksa neden evlensin ki? Bekarken de kullanabilir o yontemleri. Evleniyorsak bir fark olmamali mi? Ayrica mesele sadece bosalmak degil. Cinsellik ruhen de bir ihtiyac. Kendi isimi kendim goreceksem kocayi ne yapayim.
O zaman boşar yaparsınız

Ne diyeceğiniz size kalmış. Sevgim bitti, olmuyor uyum sağlayamıyoruz, yaş farkı beni rahatsız ediyorum, başka birini seviyorum, seni aldattım
Kesinlikle boşanmalı ama su saydıklarınızı söyleyerek değil. Seni aldattim diyerek boşanmalı. Eğer yok uyumsuzluk yok sevgi bitti vs ile ayrılırsa hem yine adamı kandırmış olacak hemde adam Omur boyu kendisini suçlayacak , çünkü karısının nasıl bir rezil oldugundan bihaber olacak.

O zaman bu mantığa göre, neden burda, kocam beni aldattı ama kadınlık görevimi(!) iki aydır yapmıyordum ondan böyle yaptı diyen kadınlara boşver barış, affet demiyoruz da! Hastalık var, kötü gün var insan her zaman cinsellik yaşayamaz eşler birbirini idare etmesini bilmeli, sizin hatanız değil lütfen böyle bir şeyi kabul etmeyin diyoruz!
Çifte standart bu!

Insanlarla mesela bi tuplu televizyonu kiyaslamak sizce de sacma degil mi?

Sizin gibi insanların var olduğunu görmek cok güzel. Allah razı olsun sizden.
Hep söylüyoruz aldatmak aldatilan ile değil aldatan ile alakalidir.

Bu dersem aile katliamı yaparım farkındasınızdır

Hayir bana gore degil. Burda durum farkli. Yaklasik 3 yildir cinsel hayat yok. Sebep? Koca kisisi karisinin vucudunu eskisi gibi sıkı ve guzel bulmuyor. Daha cok spor yap daha diri olsun vucudun diyor. Konu sahibinin yazdigi bu. Baska bir sebebi de varsa yazsin lutfen konu sahibi. Aldatilmayi haketmistir demiyorum ama yaptiklariyla bu sonu kacinilmaz kilmis. Ayni sekilde bir kadincda kocamla iki uc yildir birliktelik yasamiyorum, onu istemiyorum derse, ona da ayni seyi soylerim. Bu durumda cifte standart olmaz.

Varsayalım boşandınız peki sevgiliniz sizi bekar olarak kabul edecek mi? Yani şuan sizin evli olmanız ona cazip geliyor aslında. Boşanın da görün dünyanın kaç bucak olduğunu.

Çocuk yaşında evlenmişsin sana düşünemedin mi diyenler olmuş ama asıl kocan düşünecekti nerdeyse çocuğu yaşında kızla evlenirken bunları.

Hata yapmışsın tövbeni allaha yap kimseye de anlatma.Boşan tabi derhal. O eski sevgiliyi de çıkar hayatından evli kadını ekleyen adam saglam ayakkabı olmaz. Daha çok gencsin kendine de adamcağıza da yazık etme.

Boşanın bunun başka bir telafisi yok.. Ha derseniz ki kocama itiraf edip af dilediğim de beni öldürme ihtimali yok, belki affeder. O zaman söyleyin ve af dileyin, gerisi kocanıza kalmış. Ama psikolojisi bozuk bi adam böyle bir şey karşısında nasıl bi tepki verir belli olmaz..

Eğer aldatılan siz olsaydınız bunu bilmeden yaşamak ister miydiniz ? Yada aldatan bi eşle evli kalmak ?

Çok büyük bi hata yapmışsınız vidanınızı rahatlatamayacağım ama en azından nerden dönülse kârdır. Bunun ilerisi hiç iyi olmaz. Böyle devam etmek intihar olur. Sizin için üzüldüm, kendinize yapabileceğiniz en kötü şeylerden birini yapmışsınız. Vicdan yükü ağırdır. Umarım kötü bi son yoktur geleceğinizde.

Boşanmam mümkün değil..

Ben yuva yıkmanın kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorum tanrı kimsenin başına vermesin aldatilma duygusunu yaşamadım insallahta yasamam
Insallah yasamayin tabii
Ama bosanmak kolay mi da dememek lazim. Kolay veya zor,hepimiz ektiklerimizi bicmek durumundayiz

Asla aldatmanın bir sebebi olamaz. Eğer cinsellik yaşamıyorsa, eğer ilgilenmiyorsa, kötü davranıyorsa boşanır sonra ne yaparsa yapar.
O zaman herkes birbirini aldatsın bu mantığa göre? Adam aldattığı karısı için çıkar der ki 3 yıl ilişkimiz yoktu ne yapayım bu bir ihtiyaç diye, herkes de onu haklı görsün, evet haklısın iyi yaptın mı demeli? Bu aldatmayı meşru kılmaktır.
Hem evliyken aldatmak boşanmaktan o kadar zor ki? Neden boşanmak gibi bir seçenek varken ki boşanma deyince eşim sinirli diyor, aldatma gibi iğrenç bir fiili yapıyor? Yakalansa böyle bir insan katil olur! Demekki korkusu yok, sinirli falan da değil.
Psikolojik şiddet ya da cinsellik olmaması bahane olamaz. Bunlar sadece boşanmanın bahanesi olabilir.

Ya tamam aldatmış hata etmiş te ben kocaya uyuz oldum.hem genc yarı yaşında çıtır kiz al hemde spor yap de höst.konu sahibi geçen bir yazı okudum.hz aişe zamanında bir kadın bu hataya düşmüş.aise vâlidemiz kimseye anlatma bu hatayı da tövbe et Allah affetsin demiş.eger o adamla tekrar kesinlikle görüşmem artık diyorsanız yuvanıza sımsıkı sarılın derim.

Tabi. Sonra da tv de kadinin cinayet haberini gorelim. Sanki daha az goruyormusuz gibi, yenisini de ekleyelim degil mi? Sizin gibilerin akli eksik kalsin. Kendinize saklayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…