- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Kardeşim örneğini zaten 2. Ya da 3. Sayfada verdim. Ayrıca kardeşim de olsanız aynı şeyleri derdim. İsterseniz evladım olun yine fikrim sabit kalırdı. Allah kimseyi şaşırtmasın.Bana kemdi kardeşin gibi olmanı isterdim
Kendi katdesimmiş gibi konuşmanı
Kadınlar o yaştaki erkeğe niye ilgi duyuyor? Kadınlar istemese erkekler de o yaştaki kadınlarla evlenemez. Kadınların yaptığı erkeklerinkinden daha fena, evlilik bağı olmadan bu işi yapana ne derler bilirsiniz, araya bir imza girince değişiyor araya adı işte. Paranın gücü. Akıllı olsun kadınlar, okusunlar, kendi paralarını kendileri kazansınlar.Böyle kendinden yaşça küçük kadınlarla evlenmeyi savunan yaşıtı kadınları yaşlı bulan bütün erkekler çatur çutur aldatılmayı hakediyor.
Hayır etmezSen bu yasak ilişkiyi bitirmek istediğinde karşı tarafın seni tehdit edip, şantaj yapma ihtimali nedir ? Kocana söylerim diye seni tehdit eder mi ?
Peki bu ilişkiyi bitirmek istediğini hiç söyledin mi? "Bitti" dediğinde gerçekten bitirebilcek misin ?Hayır etmez
Kadınlar o yaştaki erkeğe niye ilgi duyuyor? Kadınlar istemese erkekler de o yaştaki kadınlarla evlenemez. Kadınların yaptığı erkeklerinkinden daha fena, evlilik bağı olmadan bu işi yapana ne derler bilirsiniz, araya bir imza girince değişiyor araya adı işte. Paranın gücü. Akıllı olsun kadınlar, okusunlar, kendi paralarını kendileri kazansınlar.
Buradaki çifte standart yorumlardan gına geldi artık.
Abla ben ne diyip boşanacağım birden eşimin suan iş kaybı var maddi sıkıntı onu zaten bunalttı o onu çok sevdiğimi zannediyor ve bana çpk güveniyor daha dün bana seni çok seviyorum paramız gelince şunları bunları alıcam dedi üzüldüm kendimden nefret ettim evet bu hatayı yapmadan önce düşünecektim kendime evladıma büyük ayıp biliyorum ama ona boşanalım dediğimde seni aldattım dersem kendinede banada zarar vericek belkide çocuğumuzaAblacım ben de boşanmanı hem cocuk hem senin için istiyorum zaten çünkü sen de cocuksun. Yarın öbür gün bu durum ortaya çıksa daha mı iyi olur var mı ortaya çıkmayacağına dair garantin? Yok.Ayrıca daha gerçekten cok gencsin 1 2 sene zorlanırsın belki ama kendi meslegin olur cocuguna da bakarsın kendi hayatını da yoluna koyarsın.Kimseye sundan bundan diye dert anlatmana gerek yok evet aldatmanın asla bahanesi olmaz sen büyük bi hata yapmışsın ama bu seninle allah arasında kimsenin ağzına laf verme.Aldatilinca erkek canım o deyip affedenlerle dolu burası kimsenin seni yargılama hakkı yok. Hayatını kendin yoluna koyacaksın cocuk icin boşanmıyorum bahanesine siginmakla olmaz bu iş artik
Söyledim o da istemedi ama ben dayanamadım istedim lanet olsunPeki bu ilişkiyi bitirmek istediğini hiç söyledin mi? "Bitti" dediğinde gerçekten bitirebilcek misin ?
Böyle olmayan alınmasın üstüne. Istisnalar kaideyi bozmaz.Ne kadar cirkin bir yorum.
Esimle aramda yas farki var. Evlenirken de parasizdi. Cok severek evlendik 6 yildir da sevgimizden hicbirsey eksilmedi.
Siz nasil bu sekilde genelleme yaparak bu durumda olan herkese boyle laf soyluyorsunuz ki ?
Herkesin evliligi dinamigi farklidir.
Kadınlar o yaştaki erkeğe niye ilgi duyuyor? Kadınlar istemese erkekler de o yaştaki kadınlarla evlenemez. Kadınların yaptığı erkeklerinkinden daha fena, evlilik bağı olmadan bu işi yapana ne derler bilirsiniz, araya bir imza girince değişiyor araya adı işte. Paranın gücü. Akıllı olsun kadınlar, okusunlar, kendi paralarını kendileri kazansınlar.
Buradaki çifte standart yorumlardan gına geldi artık.
Kesinlikle ihtiyacBana biri anlatabilir mi lütfen. Hani,cinsellik kadının da ihtiyacı,diyenlerden biri.
Cinsel ihtiyaçları karşılanmıyorsa bu da boşanma sebebi.Gayet de hakkı. Keşke bu hakkını kullansaymış.Aldatmak çözüm mü yaa?Oğlunuza üzüldüm.Hem de çok.
Aldattı demeyeceksin ya boşanmak isteyeceksin sadece.Hayata bakış acilarimiz farklı sen mutlusun ama ben değilim gibi yuvarlak sebepler sunacaksin kim dedi sana aldattim de diye.Adam illaki kabul edecek.Isteyince gözünün üstünde kaşın var diyerek bile boşanabilirsin sen sadece isteAbla ben ne diyip boşanacağım birden eşimin suan iş kaybı var maddi sıkıntı onu zaten bunalttı o onu çok sevdiğimi zannediyor ve bana çpk güveniyor daha dün bana seni çok seviyorum paramız gelince şunları bunları alıcam dedi üzüldüm kendimden nefret ettim evet bu hatayı yapmadan önce düşünecektim kendime evladıma büyük ayıp biliyorum ama ona boşanalım dediğimde seni aldattım dersem kendinede banada zarar vericek belkide çocuğumuza
Evet bosanmamı istiyor onunlayken olmaz diyorO deli gibi aşık olduğunuz kişi ne diyor peki?yani boşan beraber olalım mı diyor.Yoksa bir daha aramadı mı?
Kullanıldınız mı,nedir?
Benim bahsettiğim o kısım değildi. Erkeklerin genç kadın istemeleri ile ilgili kısım. Kadınlar bu konuda daha fena, menfaatçi.Yoo çifte standart yapmam. İlgi ve sevgi göstermeyen kadın da aldatmaya iter.
Bazı kadınlar var kocaları 3 yerden kollarını kırıyor ama onlar affediyor aldatınca kadınlık onurlarını hatırlayıp boşanmaya kalkıyorlar. Bak bu kadın aldatılmayı haketmiş işte.
Bana biri anlatabilir mi lütfen. Hani,cinsellik kadının da ihtiyacı,diyenlerden biri.
Cinsel ihtiyaçları karşılanmıyorsa bu da boşanma sebebi.Gayet de hakkı. Keşke bu hakkını kullansaymış.Aldatmak çözüm mü yaa?Oğlunuza üzüldüm.Hem de çok.
Tam da bunu anlatmaya çalışıyordum.Kesinlikle ihtiyac
Elbette ki adam cinsellik yasayamayacak durumdaysa,saglik sebebiyle veya psikolojik nedenlerle ise bosanmak da olmaz.
Mazeretsiz sekilde cinsellik yasamiyorsa bosanilmali. Gider catir catir sevisirsin
Kimle istiyorsan. Ama taraflar bekar olmali. Kimsenin kimseyi rencide etmeye hakki yok. Erkek aldatinca hos gormuyorsak kadin aldattiginda da hos gormemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?