Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Suan konunun bunlarla ne ilgisi var ? Konu sahibi belki severek evlendi bu konuda birsey soylememis ki buralara niye geldiniz?

Genelleme yapmayin o zaman, benim alindigim bir durum yok uslubunuz hatali.

"Kadinlar o yastaki erkege niye ilgi duyuyor? " u paranin gucune baglamissiniz direk.
Konuyla hic alakasi olmayan yerlere cekmissiniz,sizene. Ilgi duyulur sevilir asik olunabilir bu kisilerle alakaladir.
 
O deli gibi aşık olduğunuz kişi ne diyor peki?yani boşan beraber olalım mı diyor.Yoksa bir daha aramadı mı?
Kullanıldınız mı,nedir?
Zaten görüşmek istemediğini görüşmeyecegini söylemiş konu sahibi.Evet kullanildim deyince mutlu mu olacaksiniz?Hata yaptığının farkinda zaten bu kadar üstüne gitmenin alemi nedir yahu
 
Söyledim o da istemedi ama ben dayanamadım istedim lanet olsun
Peki canım benim, sen kendini böyle bir çıkmaza sokarken biz sana nasıl yardım edebiliriz ki ? Öyle olmaz böyle olmaz !
Peki senin planladığın, bizden duymak istediğin şey nedir ?
 
Ya görüştüğünüz adamla iletişiminizi kesin ya da eşinizden boşanın. Bence aldattığınızı saklayın. Ne tepki vereceğini bilemezsiniz.

Eğer görüştüğünüz kişiyle her şey bittiyse siz de konuyu kafanızda kapatın. Bir erkek benden bu konuda akıl istese “git söyle böyle böyle yaptım de kıza yazık değil mi” derim. Ama durum tersi olunca bunu söyleyemiyorum.
 
Benim bahsettiğim o kısım değildi. Erkeklerin genç kadın istemeleri ile ilgili kısım. Kadınlar bu konuda daha fena, menfaatçi.


Yahu sen niye hep kadınların yaptığı daha kötü diyip duruyorsun? Genç vücut istemek de menfaatçilik değil mi? Köle gibi hizmet beklemek? Sadık olmadan sadakat beklemek?

Genç kadın isteyen erkekle, para için katlanan kadın tencere kapak.
 
bakın hanımlar size canlı örnek.
"aldatmanın aldatılan ile alakası yoktur, aldatanın "karaktersizliği" ile alakası vardır. "
ibret alın şu yukarıdaki yorumun sahibinden, bu karaktersizliğe yaşayan canlı bir örnek.
 
Zaten görüşmek istemediğini görüşmeyecegini söylemiş konu sahibi.Evet kullanildim deyince mutlu mu olacaksiniz?Hata yaptığının farkinda zaten bu kadar üstüne gitmenin alemi nedir yahu
Ters bir şey söylemedim.Evli kadınla birlikte olan karaktersizin,sergilediği tutumu sordum.Tehdit de edilebilir bu kişi tarafından.Şantaja da uğrayabilir. Tekrarına da zorlanabilir. Tehlikenin farkında mısınız?
 


Bana karaktersiz mi diyorsun?

Dini hassasiyetler hariç "aldatma" görünce cinlenen kadınların aldatılmaktan feci korktuğunu düşünüyorum. Korkmayın bu kadar hepimizin başına gelebilir. İnsan beşerdir şaşar.
 
Istisnalar kaideyi bozmaz, genelleme yapmama mani olan bir şey yok şu anda. Zaten konuya dair yazmadım. Bir arkadaşın kendinden bu kadar küçük yaşta kadınla evlenen erkeklerin aldatmayı hak ettiği yönündeki yorumuna istinaden yazdım bunları. Hiç kimse aldatılmayı hak etmez, o adam menfaati için birlikteyse kadın da menfaati için birlikte, böyle bir durum meşru kılmaz aldatmayı.
Evet karşılıklı menfaatçilik var ve sorun birinin vücudunu ortaya koyması olayda. Bu bir şeyleri para ile satın almaktan daha kötü benim gözümde, size göre eş değer. Bunu tartışacak değilim neyse. Iyi forumlar.
 
Son düzenleme:
Adam evlendiğinde 34-35 yaşında olmalı şimdide 38.38 yaşında bir adam yaşlı bir adam değil ki.. Ali Ağaoğlu muamelesi görüyor.Problem varsa boşanılır,ihanet edilmez.Siz zaten başkasına aşıkmış sınız anladığım kadarıyla yine de bu adamla evlenmiş siniz.Bu da bir ihanet bana göre.Başkasının nikahı altındayken bir başkasıyla olmak çok alçaltıcı bir şey bir kadın için.Diğer tarafta ki adamdan da saygı beklemeyin zira aldığı kadar gösterecektir size nezaket.Evleneceğini falan da sanmayın sizinle.
 
e hani aldatılınca kendimizde suç aramıyorduk? bu tamamen aldatanın karaktersizliğiyle alakalı idi? haa pardon erkek aldatınca karaktersiz oluyordu kadın olunca elbet bir kılıf buluyorduk. ya hakikaten çok ilginç yorumlar var. kadının eşi aldatıldığını duyunca kadını öldürebilecek derecede sorunlu. kadın bundan korkmuyor aldatıyor. burada durumu aklayanlar da cinselliğin ihtiyaç olduğundan dem vuruyor. ölüm korkusunu bastırabilecek bir ihtiyaç hem de. her durumda zaman mizojiniden şikayet eden ben bazen diyorum erkeklerin dediği kadar var mıyız acaba?
 
Sadece kinadiginiz icin başınıza geldi öylemi?
Bak kardeşim... ya boşan ya bitir.
Bir adamin evi, parasi diğerinin cinselliği olmaz. Bu ikisini kombine etmeye çalışma bile.
Kendine gel.
 
Evlensin istemiyorum zaten hayatımdan çıkarmak istiyorum ama boşanırsam nasıl yaparım bilmiyorum
 
Bilmiyorum abla hiçbirşey bilmiyorum iyi değilim

Herşeye aynı anda sahip olamazsın. Ya şerefinden, onurundan vazgeçersin yada yaptığın yanlıştan dönersin. 2+2=4'dür bunun başka yolu yok.

Boşanamıyorsun.
Ayrılamıyorsun.
Vicdanını da susturamıyorsun..
Kimse senin için bişey yapamaz. Kendine gel yapman gerekeni yap. Kurtul bu acizlikten, iradene sahip çık. Daha çok gençsin hayatını yoluna koyabilrsin geç değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…