- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Suan konunun bunlarla ne ilgisi var ? Konu sahibi belki severek evlendi bu konuda birsey soylememis ki buralara niye geldiniz?Böyle olmayan alınmasın üstüne.
Çirkin mirkin, genel olarak bunun üstüne evlilik yapılıyor. 20li yaşta kaç tane genç kız biliyorum, sırf lüks hayat özentisi yüzünden kendinden 15-20 yaş büyük adamlarla flört ediyorlar. Sonra da şöyle böyle diye ağlıyorlar.
Zaten görüşmek istemediğini görüşmeyecegini söylemiş konu sahibi.Evet kullanildim deyince mutlu mu olacaksiniz?Hata yaptığının farkinda zaten bu kadar üstüne gitmenin alemi nedir yahuO deli gibi aşık olduğunuz kişi ne diyor peki?yani boşan beraber olalım mı diyor.Yoksa bir daha aramadı mı?
Kullanıldınız mı,nedir?
Peki canım benim, sen kendini böyle bir çıkmaza sokarken biz sana nasıl yardım edebiliriz ki ? Öyle olmaz böyle olmaz !Söyledim o da istemedi ama ben dayanamadım istedim lanet olsun
Ay hala gorusuyorsunuz yani? Esinizi enayi yerine koyarak.Evet bosanmamı istiyor onunlayken olmaz diyor
Hayır arıyor
Benim bahsettiğim o kısım değildi. Erkeklerin genç kadın istemeleri ile ilgili kısım. Kadınlar bu konuda daha fena, menfaatçi.
bakın hanımlar size canlı örnek.Kimse aldatılmayı haketmez diye bir şey yok kötü erkekler hakeder.
Boşluğa düşen , ilgi ve sevgi görmeyen kadın/erkek aldatabilir. Bu gayet insani bir hata bence. Herkes yapabilir. Ben de yapabilirim.
Hastalık , darlık vs. yüzünden ilgi gösteremeyen eş değil genel olarak ilgi , sevgi göstermeyen eş yüzünden.
Böyle kendinden yaşça küçük kadınlarla evlenmeyi savunan yaşıtı kadınları yaşlı bulan bütün erkekler çatur çutur aldatılmayı hakediyor.
Ters bir şey söylemedim.Evli kadınla birlikte olan karaktersizin,sergilediği tutumu sordum.Tehdit de edilebilir bu kişi tarafından.Şantaja da uğrayabilir. Tekrarına da zorlanabilir. Tehlikenin farkında mısınız?Zaten görüşmek istemediğini görüşmeyecegini söylemiş konu sahibi.Evet kullanildim deyince mutlu mu olacaksiniz?Hata yaptığının farkinda zaten bu kadar üstüne gitmenin alemi nedir yahu
Bilmiyorum abla hiçbirşey bilmiyorum iyi değilimPeki canım benim, sen kendini böyle bir çıkmaza sokarken biz sana nasıl yardım edebiliriz ki ? Öyle olmaz böyle olmaz !
Peki senin planladığın, bizden duymak istediğin şey nedir ?
Daha dün oldu bu yaşadıklarım..Nasıl yani hala görüşmeye devam mı ediyorsunuz?
bakın hanımlar size canlı örnek.
"aldatmanın aldatılan ile alakası yoktur, aldatanın "karaktersizliği" ile alakası vardır. "
ibret alın şu yukarıdaki yorumun sahibinden, bu karaktersizliğe yaşayan canlı bir örnek.
Istisnalar kaideyi bozmaz, genelleme yapmama mani olan bir şey yok şu anda. Zaten konuya dair yazmadım. Bir arkadaşın kendinden bu kadar küçük yaşta kadınla evlenen erkeklerin aldatmayı hak ettiği yönündeki yorumuna istinaden yazdım bunları. Hiç kimse aldatılmayı hak etmez, o adam menfaati için birlikteyse kadın da menfaati için birlikte, böyle bir durum meşru kılmaz aldatmayı.Suan konunun bunlarla ne ilgisi var ? Konu sahibi belki severek evlendi bu konuda birsey soylememis ki buralara niye geldiniz?
Genelleme yapmayin o zaman, benim alindigim bir durum yok uslubunuz hatali.
"Kadinlar o yastaki erkege niye ilgi duyuyor? " u paranin gucune baglamissiniz direk.
Konuyla hic alakasi olmayan yerlere cekmissiniz,sizene. Ilgi duyulur sevilir asik olunabilir bu kisilerle alakaladir.
Evet karşılıklı menfaatçilik var ve sorun birinin vücudunu ortaya koyması olayda. Bu bir şeyleri para ile satın almaktan daha kötü benim gözümde, size göre eş değer. Bunu tartışacak değilim neyse. Iyi forumlar.Yahu sen niye hep kadınların yaptığı daha kötü diyip duruyorsun? Genç vücut istemek de menfaatçilik değil mi? Köle gibi hizmet beklemek? Sadık olmadan sadakat beklemek?
Genç kadın isteyen erkekle, para için katlanan kadın tencere kapak.
Dün mü? Allah’ım şaka gibi. Arkadaşım peki sen bu cinselliği nerde yaşadın?Daha dün oldu bu yaşadıklarım..
cinsellik bakımından
Evlensin istemiyorum zaten hayatımdan çıkarmak istiyorum ama boşanırsam nasıl yaparım bilmiyorumAdam evlendiğinde 34-35 yaşında olmalı şimdide 38.38 yaşında bir adam yaşlı bir adam değil ki.. Ali Ağaoğlu muamelesi görüyor.Problem varsa boşanılır,ihanet edilmez.Siz zaten başkasına aşıkmış sınız anladığım kadarıyla yine de bu adamla evlenmiş siniz.Bu da bir ihanet bana göre.Başkasının nikahı altındayken bir başkasıyla olmak çok alçaltıcı bir şey kadın için.Diğer taraftan da saygı beklemeyin.Aldığı kadar gösterecektir size nezaket.Evleneceğini falan da sanmayın sizinle.
Bilmiyorum abla hiçbirşey bilmiyorum iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?