- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi nikoniko94
-
himmm aldatinca duyulursa aile katliami olmazmis yani , o da iyiymisBoşanamzmış çocuğu varmış, aile katliamı olurmuş.
Ben de öyle diyorum fakat olayı yazmıyor, yani çocukla hala yazışıyor konuşuyor asla boşanmam diyor. Ne istiyor tam anlatsa da anlasak.peki ne diyim simdi , yani kadinlara karsi pozitif ayrimcilik yapamayacagim bir durum bu , aldatan kadin da olsa erkek de olsa bosanilmali , yazik aldattigi adama
bizi cildirrmak icin acilan konulardan biri dahaBen de öyle diyorum fakat olayı yazmıyor, yani çocukla hala yazışıyor konuşuyor asla boşanmam diyor. Ne istiyor tam anlatsa da anlasak.
Cinsellik olayı dün yaşandı aslında son kez konuşmak için gitmiştim dışarıda görüşemeyexmiz için evine gittim ihtimal vermedim.Ben de öyle diyorum fakat olayı yazmıyor, yani çocukla hala yazışıyor konuşuyor asla boşanmam diyor. Ne istiyor tam anlatsa da anlasak.
Görüşmek istemiyoruöBahaneleriniz sizi haklı kılmaz. Eşinizin yaşını sıkıntı ediyosanız bu kararı siz vermişsiniz, bu gerekçe olamaz. Gezdirmiyo vs. Demişsiniz aldatmanız mı gerekirdi. Hem boşanamam diyosunuz hem aldatıyosunuz. Ne yardan geçiyosunuz ne serden. Böyle olmaz aklınızı başınıza toplayın. Eşinizle konuşun kabul, eğer şiddet uygulamayacağına kanaat getiriyosanız. Çocuğunuza da eşinize de üzüldüm. O adamla görüşmeye devam edecekseniz bir an önce boşanın kimse bunu hak etmez!
Onu çok uzak bi ihtimal gibi düşünüyor anladığım kadarıyla.. Cahil cesareti..himmm aldatinca duyulursa aile katliami olmazmis yani , o da iyiymis
Anlamadımİvedilikle boşan
acilen boşan yani hemen boşan çabuk boşanAnlamadım
Yaptığımdan pişmanım ama bosanmak istemiyorumacilen boşan yani hemen boşan çabuk boşan
neden boşanmak istemiyorsun.... sebebi ne gerçektenYaptığımdan pişmanım ama bosanmak istemiyorum
Ah be güzelim sen neye bulaştın Allah aşkına? Tehdit eder tabiki etmez mi? O kadar saf mısın nasıl başkasının evine gidersin?Cinsellik olayı dün yaşandı aslında son kez konuşmak için gitmiştim dışarıda görüşemeyexmiz için evine gittim ihtimal vermedim.
1 aydır yazıştık ve dün birlikte olduk ben bugün konuşup istemediğimi söyleyeceğim ama kinci biri ya tehtit ederse etmez diye biliyorum yazma diyince yazmamıştı
Artık eşinizi sevmediğinizi ve bu fikrinizin değişmeyeceğini söyleyin ve ayrılın diğer türlü eşiniz bu ilişkiyi öğrenirse ortalık birbirine girer öğrenmezse de daha fena yani şu an siz aslında evli kalarak eşinize daha büyük kötülük ediyorsunuzevet ama ne diyip boşanacağım bilmiyorum
Daha dün bana beni çok sevdiğini söyledi ne yapacağım ben..
istedigi cevap ne olabilir ki?Onu çok uzak bi ihtimal gibi düşünüyor anladığım kadarıyla.. Cahil cesareti..
Kimse burada ona istediği cevabı vermeyecek, o da bi çözüm bulamayacak konuda öyle kapanıp gidecek...
Sonrası meçhul...
Abla işin kötü yanı ne biliyormusun evimi biliyor ve benim evime evi 20 dakika.Ah be güzelim sen neye bulaştın Allah aşkına? Tehdit eder tabiki etmez mi? O kadar saf mısın nasıl başkasının evine gidersin?
Eşimin psikolojisi bozuk diyorsun boşanamam diyorsun, bir şey yapar diyorsun, böyle bir adam bunları duyunca sana ne yapar Allah bilir. Bir şekilde hallet şu konuyu.
Ayrıca şuna da bir açıklık getir. Aslında eşinizle aranızda olan sorun nedir? Sonuçta bile isteye evlenmişsin. Psikolojisi bozuk diye cinsel isteği de gitmiş olabilir, elinden tutup tedaviye vs götürdün mü? Destek oldun mu? Eşin sana ne zaman spor yap dedi? Hangi koşulda?
Benim eşim de bana sporu bırakma der ve kendisi de bırakmaz. Ama bunun deme şekli vardır, herkes eşini bilir. Göğüslerin daha diri olur diyebilir bir eş, doğru insan spor yapsa sarkan göğüsleri toparlanır ama ne durumda bunu dedi sana? Mesela sen göğsünden şikayet ederken mi dedi yoksa cinsellik yaşamak istediğinde mi? Düzgün anlatır mısın?
Bir de o çocukla hemen iletişimini kes, hattını falan değiştir. İnşallah evini falan bilmiyordur ve inşallah seni kameraya çekmemiştir. Belli ki önceden kurmuş planı ve seni evine çağırmış.
Yaptığımdan pişmanım ama bosanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?