- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi nikoniko94
-
e hani aldatılınca kendimizde suç aramıyorduk? bu tamamen aldatanın karaktersizliğiyle alakalı idi? haa pardon erkek aldatınca karaktersiz oluyordu kadın olunca elbet bir kılıf buluyorduk. ya hakikaten çok ilginç yorumlar var. kadının eşi aldatıldığını duyunca kadını öldürebilecek derecede sorunlu. kadın bundan korkmuyor aldatıyor. burada durumu aklayanlar da cinselliğin ihtiyaç olduğundan dem vuruyor. ölüm korkusunu bastırabilecek bir ihtiyaç hem de. her durumda zaman mizojiniden şikayet eden ben bazen diyorum erkeklerin dediği kadar var mıyız acaba?
Rahat bırakmaz ki sizi..Bir kere olduysa hep ister.Taciz eder ,huzur vermez.Evlensin istemiyorum zaten hayatımdan çıkarmak istiyorum ama boşanırsam nasıl yaparım bilmiyorum
Öyle biri değil ben istemediğimde yazmadı aramadı ben lanet olsun aptalım ben dayanamadım yazdımRahat bırakmaz ki sizi..Bir kere olduysa hep ister.Taciz eder ,huzur vermez.
Yazıyor şimdi konuşmamız gerek dedimKeşke dün bu işe yeltenmeden buraya konu açsaydın. Hala görüşüyor musun adamla dünden sonra?
benzer bi konun altına yazdım az önce. birkaç gün önce evime çok yakın bir evde, kadın dostunu eve alıyor, eşi işte.. eşinin de işi erken bitiyor eve geliyor. kadın dostunu yarı çıplak dolaba saklıyor.. eşi şüphe ediyor ve adamı dolapta o halde buluyor. kadın hamile üstelik.. sonuç etraf kan gölü. eşi dostunu öldürüyor, karısını yaralıyor.. yazık etmeyin
Biran önce engelleyip yoluna baksana. Pişman oldum de, artık görüşmek istemiyorum de. Ayrıl. Ne bekliyorsun?Yazıyor şimdi konuşmamız gerek dedim
Cevapladıgında bırakacağım ya abla İnan kötüyüm yaptım bi hata ama kötüyüm bayılacak gibiyim
Öyle bi dünya yok yapmisin etmişin heee şimdi işine gelmeyince unutmak istiyorum ayağına dolanacak elbet bu yaptığın ki hiç evladını düşünmedin mi bunu çok merak ediyorumBen onunla olmak istemiyorum hata yaptım farkındayım unutmak bırakmak istiyorum
Yazıyor şimdi konuşmamız gerek dedim
Cevapladıgında bırakacağım ya abla İnan kötüyüm yaptım bi hata ama kötüyüm bayılacak gibiyim
korkmayı geçtim de sizin bu kadar neden normalleştirdiğinizi anlamadım?Bana karaktersiz mi diyorsun?
Dini hassasiyetler hariç "aldatma" görünce cinlenen kadınların aldatılmaktan feci korktuğunu düşünüyorum. Korkmayın bu kadar hepimizin başına gelebilir. İnsan beşerdir şaşar.
Dün aldatmış ve hala konuşuyormuş. Ben olayı anlamadım açıkçası.konuda aradim taradim , iki kere okudum ama bosanicam , bosaniyorum , bosanmayi dusunuyorum kelimelerini bulamadim
hayirdir bacim aldattigin adamla evli kalmaya devam mi edeceksin?
Ne yapacaksınız peki şimdi?Öyle biri değil ben istemediğimde yazmadı aramadı ben lanet olsun aptalım ben dayanamadım yazdım
Boşanamzmış çocuğu varmış, aile katliamı olurmuş.konuda aradim taradim , iki kere okudum ama bosanicam , bosaniyorum , bosanmayi dusunuyorum kelimelerini bulamadim
hayirdir bacim aldattigin adamla evli kalmaya devam mi edeceksin?
Aynen..Biran önce engelleyip yoluna baksana. Pişman oldum de, artık görüşmek istemiyorum de. Ayrıl. Ne bekliyorsun?
Benim birseye kilif buldugum yok. Sadece siz okudugunuzu anlayamiyorsunuz. Ayrica adamin da hatalari oldugunu soyledim diye beni de zina yapmakla suclamaniz nasil bir aklin urunudur bilemiyorum. Gercekten kafa yapiniz cok sagliksiz. Neyse. Kisi kendinden bilirmis isi diyorum size.Bence zina ve şahsi hakaret olan aldatmaya kılıf bulmayın sanki sizde de mi var bu durum geliyor aklımıza yalan yok polemik olsun diye söylemiyorum İnan aklıma gelen bu oldu
Ben yaklasik olarak 3 yil dedim. Cocugum 3 yasina girecek yakinda dedi. E hamileykrn de dokunmamis adam hic. 9 ay da ordan. 2 yil 9 ay gibi bir sure oluyor. Cabuk hamile kalmis sanirim konu sahibi. Cinsellik yasayip yasamadigini tabiki bilemiyoruz. Ben konu sahibinin soylediklerini baz alarak soyluyorum bunlari.3 yıldır cinsellik yaşamadığı birine nasıl daha 2 yaşına bile girmemiş bir bebek verebilmiş peki? Ben inanmıyorum 3 yıl cinsellik falan yaşamadığına. Zaten 3 yıldır evliymiş.
Neden? Kadin aldattigini kocasina soylerse yeni bir kadin cinayeti olabilir dedigim icin mi Allah benim gibilerden korusun??? Bi alintilafigin yoruma bak da ona gore cevap yaz.Size verilecek cokda bir cevap yok aslında. Sizin gibilerindende Allah korusun ne diyebilirim başka.
Onun icin ben de birsey diyemeyecegim malesef. Hataya gelince yurek yemis gibi oluyor insanlar haklisiniz. Ama soz konusu hatanin arkasinda durmaksa, ayni yurekliligi kimse gosteremiyor.sBurda yapilmasi gereken hatasinin arkasinda durup bosanmak. Ha tabiki gidip de bunlari kocasina anlatarak degil. Bu fikre cok karsiyim.Ya ama sizede garip gelmiyor mu? Yok kacam şunu yapar yok kocam bunu yapar. Ee bu cesaret nerden geliyor da sen çocuğuna rağmen kocanı aldatıyorsun? Nasıl vakit buluyorsun? İnsan sadece korkudan bile yapamaz bu kadar psikopatsa. Her şeye rağmen bunu yapan insan zaten ölümü göze almıştır bence. Kadın söylemese bile yakalanma ihtimali her zaman var. Bu yürekte bi kadın bi zahmet aynı cesareti kocasını aptal yerine koymaktan vezgeçtiğinde de göstersin.
Tabiki. Biz de bosanmak hakki diyoruz Bosandiktan sonra hayatina yon vermeliydi. Benim burda anlatmak istedigim sey şu: Kadinin bosanmama ihtimali uzerine kocanin da aldatilma ohtimalini dusunmesi gerekirdi. Uzun suredir karisina dokunmayan adam, hic aldatilir miyim diye dusunmez mi ya. Kaldi ki karisina cok rencide edici konusmus. Insanin kocasi " daha cok spor yap, daha cok diri olsun vucudun." derse bir daha kocasiyla birlikte olma istegi kalir mi ki?Bana biri anlatabilir mi lütfen. Hani,cinsellik kadının da ihtiyacı,diyenlerden biri.
Cinsel ihtiyaçları karşılanmıyorsa bu da boşanma sebebi.Gayet de hakkı. Keşke bu hakkını kullansaymış.Aldatmak çözüm mü yaa?Oğlunuza üzüldüm.Hem de çok.
peki ne diyim simdi , yani kadinlara karsi pozitif ayrimcilik yapamayacagim bir durum bu , aldatan kadin da olsa erkek de olsa bosanilmali , yazik aldattigi adamaDün aldatmış ve hala konuşuyormuş. Ben olayı anlamadım açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?