Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Keşke dün bu işe yeltenmeden buraya konu açsaydın. Hala görüşüyor musun adamla dünden sonra?

Variz. Hemde az bile diyorlar. Bu gözler neler gördü neler...
Altin icin evlenip, ertesi gün kapıp evden sevgilisine kacanindan başla... F*** buddysinden cocuk doğurup bide kocasindan ayrildikdan sonra nafaka alanina kadar

ben şuraya son yorumumuda yazayımda şu iğrenç konudan uzaklaşmak istiyorum artık.
Allah var, bunu bilin. inançlısınız yada değilsiniz fark etmez, Allah'ın hesap günü kesindir.
şu dünyada alabileceğiniz en büyük kul hakkını eşinize bunu yaparak almış, sürülelebilecek en büyük lekeyi alnınıza sürmüş, evladınıza yapılabilecek en büyük zulmü yapmışsınız.
Allah bildiği gibi yapsın.
Aldatma konusunda kendi alnınıza sürdüğünüz lekeden dolayı Allah affedicidir sizide affeder, yeterki samimi bir şekilde tövbe edin, ama ben açıkçası sizde bunu göremedim, belki halen belkide her an o aşağılık adamla yine görüşecek gibisiniz.
kul hakkı konusunda ise hak sahibi helal edene kadar Allah affetmez bunuda bilin, zira Allah'ın adaletide kesindir, o adamcağızın hakkını size bırakmaz.
ve son olarak yine söylüyorum.
aldatmak aldatılan ile değil aldatanın karaktersizliği ile alakalıdır. bir melek yada bir şeytan ile evli olabilirsiniz, eşiniz ilgisiz yada çok ilgili falanda olabilir, eşiniz 20 yada 20000 yaşındada olabilir ama bunların hiçbir önemi yok. aldatmak sizin kişiliğiniz onurunuz haysiyetiniz insanlığınız ile alakalıdır.
hakkınızda hayırlısını dilerim.

Haberlerede cıkmadı mı o

Yazıyor şimdi konuşmamız gerek dedim
Cevapladıgında bırakacağım ya abla İnan kötüyüm yaptım bi hata ama kötüyüm bayılacak gibiyim
Biran önce engelleyip yoluna baksana. Pişman oldum de, artık görüşmek istemiyorum de. Ayrıl. Ne bekliyorsun?

Ben onunla olmak istemiyorum hata yaptım farkındayım unutmak bırakmak istiyorum
Öyle bi dünya yok yapmisin etmişin heee şimdi işine gelmeyince unutmak istiyorum ayağına dolanacak elbet bu yaptığın ki hiç evladını düşünmedin mi bunu çok merak ediyorum

Yazıyor şimdi konuşmamız gerek dedim
Cevapladıgında bırakacağım ya abla İnan kötüyüm yaptım bi hata ama kötüyüm bayılacak gibiyim

Kuzum sen bu adamla YAZİLİ olarakmi konuşuyorsun? Kafayimi yedin. Ne olacağı belli değil... sakin mesaj yazma... adamin eline kanit verme

korkmayı geçtim de sizin bu kadar neden normalleştirdiğinizi anlamadım?
evet aldatmak asla kabul edilemez bişey ve SEBEBİ her ne olursa olsun bunu kimse haketmez!

konuda aradim taradim , iki kere okudum ama bosanicam , bosaniyorum , bosanmayi dusunuyorum kelimelerini bulamadim

hayirdir bacim aldattigin adamla evli kalmaya devam mi edeceksin?
Boşanamzmış çocuğu varmış, aile katliamı olurmuş.

Bence zina ve şahsi hakaret olan aldatmaya kılıf bulmayın sanki sizde de mi var bu durum geliyor aklımıza yalan yok polemik olsun diye söylemiyorum İnan aklıma gelen bu oldu
Benim birseye kilif buldugum yok. Sadece siz okudugunuzu anlayamiyorsunuz. Ayrica adamin da hatalari oldugunu soyledim diye beni de zina yapmakla suclamaniz nasil bir aklin urunudur bilemiyorum. Gercekten kafa yapiniz cok sagliksiz. Neyse. Kisi kendinden bilirmis isi diyorum size.

3 yıldır cinsellik yaşamadığı birine nasıl daha 2 yaşına bile girmemiş bir bebek verebilmiş peki? Ben inanmıyorum 3 yıl cinsellik falan yaşamadığına. Zaten 3 yıldır evliymiş.
Ben yaklasik olarak 3 yil dedim. Cocugum 3 yasina girecek yakinda dedi. E hamileykrn de dokunmamis adam hic. 9 ay da ordan. 2 yil 9 ay gibi bir sure oluyor. Cabuk hamile kalmis sanirim konu sahibi. Cinsellik yasayip yasamadigini tabiki bilemiyoruz. Ben konu sahibinin soylediklerini baz alarak soyluyorum bunlari.

Size verilecek cokda bir cevap yok aslında. Sizin gibilerindende Allah korusun ne diyebilirim başka.
Neden? Kadin aldattigini kocasina soylerse yeni bir kadin cinayeti olabilir dedigim icin mi Allah benim gibilerden korusun??? Bi alintilafigin yoruma bak da ona gore cevap yaz.

Onun icin ben de birsey diyemeyecegim malesef. Hataya gelince yurek yemis gibi oluyor insanlar haklisiniz. Ama soz konusu hatanin arkasinda durmaksa, ayni yurekliligi kimse gosteremiyor.sBurda yapilmasi gereken hatasinin arkasinda durup bosanmak. Ha tabiki gidip de bunlari kocasina anlatarak degil. Bu fikre cok karsiyim.
Tabiki. Biz de bosanmak hakki diyoruz Bosandiktan sonra hayatina yon vermeliydi. Benim burda anlatmak istedigim sey şu: Kadinin bosanmama ihtimali uzerine kocanin da aldatilma ohtimalini dusunmesi gerekirdi. Uzun suredir karisina dokunmayan adam, hic aldatilir miyim diye dusunmez mi ya. Kaldi ki karisina cok rencide edici konusmus. Insanin kocasi " daha cok spor yap, daha cok diri olsun vucudun." derse bir daha kocasiyla birlikte olma istegi kalir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…