Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

tahmin ettim canım :) bi ara bir demlik bitirdim annem kızmıştı zehirleniceksin diye ondan beri kendi yapıyo bayrama kadar inşallah istediğimiz kiloya ineceğiz :))

Insallah canim kasimin 9undada abimin dugunu var ona fistik olmak istiorum findik degil:)

kizlar uzun zamandir giremedim sehir disina gittim geldim sonra hasta hasta oldum derken
diyet yalan oldu cok uzuldum ama iki kilo vermisim bu arada
sayfalara goz attim cok okuyamadim ama caglanim kurunu okudum yazdm hemen basliyprum
diyeti cok astim sayilmaz ama yinede cok dikkat edemedm
ama iki kilo vermisim nasil olduysa

selam kızlaar 2 gündür yoğunluktan giripte yazmıyorum bişe:/ bende bu2 gündür arada kaçamak yaptım galiba ama yinede 400gr fln gitti. Tekrar eski tempoma dönücem ama:)

kizlar bazilariniz bu dedigimi yapio bazilariniz yapmiosunuz p.tesi tarti gunumuz biliosunuz su c.tesi pazar kesinlikle aksam 7den sonra birsey yenmeyecek kilo vermenize katki saglayacagina eminim:) opuldunuz.

selam kızlar nasılsınız?
bugün yediklerim
sabah- 1 dilim kepek ekmeği , tulum peyniri, domates ,şekersiz çay
ara - yarım elma
öğlen- salata ve ızgara tavuk , ayran
ara - türk kahvesi, 2 bisküvi
akşam - misafir vardı ama azcık yedim 2 kaşık barbunya,1 kaşık pür,1 kaşık havuç salatası,1 ufak börek (pilav,ekmek,tatlı falan yemedim ki baklavalarrr,kadayıflar)
işte böyle bakalım pazartesiye kadar hastalığım biter ve şişliğim gider inşallah

bugün doktora gittim ilaç verdi bende kullanmak istemiyorum çünkü hastalığım kesiliyo ve belli bi süre düzesiz gelmeye başlıyo doğal olarak bünyemi, dengemi alt-üst ediyo.şimdi hastayım ve şişim ( o yüzden hadi yine kilo alırsam kızlarrr

Canim yok yaa kilo almazsin sadece vucudun odem yapar.oda gecici olur diorum.

Beeeeeeen geldiiim :)
Kızlar bu aralar hep bi koşuşturma içindeyim:)
Ben hergnkü diyeti uyguluyorum hafif kacamaklar olsada:) fazlaca sporda yapiyorum ama 58.2'de kaldim anlamiyorum neden ya. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…