- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.663
- 448
- Konu Sahibi piramittekisaskinsair
Eleye eleye 25 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadan devam ettim ediyorumda :) Sevgilinin olması bir şeyleri paylaşmak elbette güzel. Ama maalesef bazı insanların nasibi geç gelir bende onlardan biri olduğumu düşünüyorum. Sizinde biraz o hesap. Eleye eleye dediysem benimde öyle ya hödük oluyor, küfürbaz, egoist(ama abartılı bi şekilde), nerede ne konuşacağını bilmeyen patavatsız... İnsan zaten soğuyor bunlardan. Karşımda ki insana karşı duygular beslemedikten sonra sevgili olmayı saçma buluyorum ona da haksızlık olur bana da. Ben memnunum yani sıkıntı yok. Sizde düşünmeyin bence zira zorladığın zaman ya da karşındakini değiştirebileceğini düşünüp kabul ettiğinde çok büyük hayal kırıklığına uğruyorsun. Bu sayfada neler okuduk hepsinde de ilk şu yorumlar yapılıyor '' e başında da öküzmüş zaten, başlarda da kendini belli etmiş bilerek kabul etmişsiniz, balık baştan kokar '' vs. Bile bile de kendini ateşe atmaktansa boşver bekar kal :)Merhaba arkadaşlar
Biraz dert yanmaya biraz da akıl almaya geldim sizlerden...
32 yaşında işinde gücünde bir kadınım. Yaklaşık 4 senedir düzenli bir ilişkim olmadı.
Kendimde de sıkıntılar vardır belki o yüzden her şeyi karşı tarafa yüklememek gerekir.
Ama artık bazen yorulduğumu hissediyorum.
Evlilik delisi değilim ancak en azından düzenli bir ilişkim olmalı ciddi anlamda artık yol kat etmem gerektiğini diye düşünüyorum.
Sürekli tuhaf tuhaf olaylarla karşılaşıyorum.
4 senedir uğraştığım beyefendilere gelirsek;
.....ona Araba almak için kredi çekmemi istedi.
.....kılık kıyafetimi düzeltirsem(!) nişanlanabileceğini söyledi ki bu şekilde bir talebim olmadığı halde
.....2. kez görüşmüştük maddi anlamda sıkıntılı olduğunu ve Aramızda 3 ün 5 in lafı olmayacağı için(?)para istedi
.....hiçbir şekilde evlilik düşünmediğini ama gezip tozabileceğimizi söyledi(Baştan pazarlık yapıyormuş daha sonrasında başının ağrımaması için)
.....bana bakınca eski sevgilisi geliyormuş aklına hiç istememiş aslında ayrılmayı derdini dinledim ve bir daha alakadar olmadım.
.....uzak mesafe ilişkisini yürütemeyeceğini düşündü. Daha önceki kız arkadaşı onu aldatmış. Güven sorunu yaşıyormuş.
.....kadının çalışmasını pek uygun bulmuyormuş.
.....kendisiyle muhatap olmadım bitişinde çünkü 1.5 senelik ilişkisi varmış. Reklam arası gibi aralarına girdim sanırım haberim yoktu. Hanımefendi aydınlattı sağ olsun. Engellerken hala ilişkisi olmadığını iddia ediyordu.
.....Kafeden çıkarken bana öncelik tanıdığını düşünmüştüm çıktım gelmesini bekledim neden gelmediğini sorduğumda kapıda duran köpeği kovalamamı istedi korkuyormuş. Çok itici geldi.
Birkaç kez görüştüm. En fazla 1-2 aylık görüşmelerdi. Öyle geçti gitti. Kısaca bir özet geçmek istedim.
.....Şimdi görüştüğüm kişide sanki biraz sıkıntılı gibi
Yakın kız arkadaşlarına bana göre samimi olan kelimelerle sesleniyor. Şakalaşıyorlar birbirlerini ısırıyorlar. Bu durum beni rahatsız ediyor.
Bazen denk geliyor sosyal medyada çok farklı fotoğrafları beğeniyor. Anlam veremiyorum gerçekten.
Sohbet edebiliyoruz konu konuyu açıyor bazen mutlu olduğumu hissediyorum ama bir şeyler eksik gibi aramasa aramam mesela..
Diğer görüşmelerime göre değerlendirdiğimde
-Para istemedi
-Kıyafetlerime karışmıyor
-Geçmişe dönük birisine saplantılı gibi görünmüyor.
hani derler ya kadınlar hisseder diye ben hiç bir şeyi hissetmiyorum.
Bir insanı neye göre değerlendiriyorsunuz?
Ben hiç kimseye bu kişi doğru insan diyemiyorum.
Kendimden taviz vermek istemiyorum yapıma ters geliyor
Etrafımdakiler bazen çok dik başlı olduğumu söylüyorlar.
Anlattığımda herkesin sorunu oluyor ama alttan alınınca bazı şeyleri ilişkinin rayına oturduğundan bahsediyorlar.
Flört olaylarını beceremiyorum sanırım ben.