- 29 Ağustos 2015
- 240
- 148
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
-
Bu durum hic gecmicek mi yaSen yine iyisin git gel yapabiliyorsun.. benim ailem yurtdışında gitme imkanım yok zırt pirt onlar da gelemez.. görüntülü görüşme yapamıyorum bile ağlamaktan..
3sene olacak hala içim buruk..
biraz gaddarca gelebilir ama henüz alışamamışsınız daha az görüşün
daha önce ayrı kalmadı iseniz biraz daha zor geçer bu süreç de bu kadar ağlamayın
zira benim kızım olsanız mutsuz mu bir sıkıntısı mı var diye düşünürüm
uzun bir süre ailenizle görüşmenizi kısıtlayıp kendi hayatınızı kurun
konuşması kolay geliyor diyebilirsiniz; tek çocuğum, şehir değiştirdim, hatta evlenmeden geldim bu şehre; en azından sizin meşru gerekçeniz var, aylarca gitmedim; haftada bir telefonla havadan sudan konuştum
Esim olgun bir yasta oldugu icin beni anliyor ilk defa 1 ay kaldim oda yaz ayi oldugu icinO 1 aylik surede esiniz ne yapiyor?
1 ay cok uzun degil mi ya?
Yazimdada belirttim. Ozel anaokulunda yapiyorum.20 yaşında nasıl öğretmenlik yapıyorsun ?
demesi kolay gibi sanki. Cunku dha once ailemden ayri hic biryerde kalmadim. Belkide ondan bukdr zorlaniyorum.
Esim olgun bir yasta oldugu icin beni anliyor ilk defa 1 ay kaldim oda yaz ayi oldugu icin
Yazimdada belirttim. Ozel anaokulunda yapiyorum.
Haklisin dirayetli olmam gerekiyor.işte diyorum ya ben yaşadım, ben de kalmamıştım; aynı şehirde bile ayrı kalmamıştım. Senden de yaşça bayağı büyüğüm; bunları yaşayan çok kişi de görüyorum
biraz dirayetli ol; ağlama demiyorum; ağla tabii ki ama bunun da çözüm olmadığını kendi ayaklarının üzerinde dimdik durduğunu görünce babanın gururlanacağını vs düşün
Evet zorO burukluk hepimizde oluyor. .
Ben bile daha gelirken üzülüyorum. .
Eee kolay mı 20 yıl anne babacım ♡♡♡
Evet duygusal oldugumuz icin sanirimben aynı şehirdeyim ailemle ama yine ağlar zırlardık hep ayrılırkençok yakın olmamıza rağmen. hatta evlenmeden beni çok üzlmelerine rağmen. aile işte. bazı insanlar hemen alışıyor duygusal olanlar bizim gibi zorlanıyor.
Canım kız meslek lisesinin okul öncesi bölümünden mezun olanlar da anaokulların da yardımcı öğretmenlik yapıyorlar öyle olabilir muhtemelenÖzel okul diye kafalarına göre insanları öğretmen mi yapıyorlar. Okul öncesi öğretmeni olmak için 4 yıllık lisans eğitimi almak gerekir . Şikayet falan edilsin nasıl bir okul bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?