Sadece içim buruk...

Yengecburcu95

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
240
148
103
Merhaba bayanlarr :)
Ben 20 yasinda ve henuz 11 aylik evliyim. Özel bir Anaokulunda Okul Oncesi Ogretmenligi yapiyorum. Esimde Devlet Memuru. Sorunum şu aslinda. Ailem özelliklede babam ustume aşiri titreyen biri ve bende onlara karşi oyleyim. Ve ne zaman ailemin yanina gitsem kendi evime donerken. Icim hep buruk oluyor ve her donusumde annem kiz kardeslerim ve ben hep ayni sahneyi yasiyoruz gozyaslarimiz sel olup akiyor. Babaminda zar zor el salladigini goruyorum ve sonra kayboluyor. Kiz kardeslerimle sonradan konustugumda agladigi icin senin gormeni istemiyor ondan saklaniyor diyorlar. Inanin evimde esimle mutluyum. Ama su otobuse binip evime donme sahnesini yasamayi hic istemiyorum cok canim aciyor. Ben istanbulda, ailem zonguldakta yasiyor. Esim gitme gelme vs hic karismaz. Nerdeyse 11 ayimin 3 ayini tabiki git gellerle ailemin yaninda gecirdim. Suanda ailemin yaninda nerdeyse 1 aydir tatildeydim. Bugun donus yapacagim esimide cok ozledim icimde bir yandan heycan bir yandan burukluk var. Ustelik bu sefer kayinvalidemle donecegim cunku oda akrabalarina gelmisti 1 hafta once zonguldaga birlikte donus yapicaz. Ya bilmiyorum ama o otobus sahnesini hic yasamak istemiyorum cok kotu oluyorum. Muzik kulagimda nerdeyse yolun yarisina kadar agliyorum. ( sadece konusmak istedim.

Sen yine iyisin git gel yapabiliyorsun.. benim ailem yurtdışında gitme imkanım yok zırt pirt onlar da gelemez.. görüntülü görüşme yapamıyorum bile ağlamaktan..
3sene olacak hala içim buruk..

Sen yine iyisin git gel yapabiliyorsun.. benim ailem yurtdışında gitme imkanım yok zırt pirt onlar da gelemez.. görüntülü görüşme yapamıyorum bile ağlamaktan..
3sene olacak hala içim buruk..
Bu durum hic gecmicek mi ya buraya gelse insan esini , esinin yanina gitse ailesini ozluyor. Annem diyorki bir cocugun oldugu zaman duzelirsin diyor ama bilmiyorum.

biraz gaddarca gelebilir ama henüz alışamamışsınız daha az görüşün

daha önce ayrı kalmadı iseniz biraz daha zor geçer bu süreç de bu kadar ağlamayın

zira benim kızım olsanız mutsuz mu bir sıkıntısı mı var diye düşünürüm

uzun bir süre ailenizle görüşmenizi kısıtlayıp kendi hayatınızı kurun

konuşması kolay geliyor diyebilirsiniz; tek çocuğum, şehir değiştirdim, hatta evlenmeden geldim bu şehre; en azından sizin meşru gerekçeniz var, aylarca gitmedim; haftada bir telefonla havadan sudan konuştum

demesi kolay gibi sanki. Cunku dha once ailemden ayri hic biryerde kalmadim. Belkide ondan bukdr zorlaniyorum.

demesi kolay gibi sanki. Cunku dha once ailemden ayri hic biryerde kalmadim. Belkide ondan bukdr zorlaniyorum.

işte diyorum ya ben yaşadım, ben de kalmamıştım; aynı şehirde bile ayrı kalmamıştım. Senden de yaşça bayağı büyüğüm; bunları yaşayan çok kişi de görüyorum

biraz dirayetli ol; ağlama demiyorum; ağla tabii ki ama bunun da çözüm olmadığını kendi ayaklarının üzerinde dimdik durduğunu görünce babanın gururlanacağını vs düşün

Zonguldak.. Mis kokusu geldi burnuma.. Selam söyle en sevdiğim şehirlerden birisidir.
Konuya gelince sıla özlemi çok zordur haklısınız. Herkesin yeri başka tabi.. Öyle olmak da zorunda, bu konuda yorumum yok malesef Allah ailenize uzun ömürler versin.

Esim olgun bir yasta oldugu icin beni anliyor ilk defa 1 ay kaldim oda yaz ayi oldugu icin

Olgunlukla alakasi yok ki bunun. Mecburi sebepler olmadigi surece eslerin o kadar uzun ayri kalmasi bana hic mantikli gelmiyor.
Annenlere daha az git yoksa hic alisamazsin.
Esini de ayri uyumaya alistirma.
Yoksa bi sure sonra senin yoklugunu pek hissetmeyebilir. Daha yeni evlisiniz sonucta..

Yeni evlisiniz 1ay cok uzun sure bence bu kadar evinizden uzak ve ozelliklede esinizden uzak kalmayinn gorusmeyi azaltin biraz ailenizlee biliyorum şimdi zor gelecek ama zamanla alişacaksınız bende yeni evliyken cok özlerdim aksam olunca aglardim annemlerle halbuki ayni sehirdeyim ilerde sen gitmek istemezsin diyen teyzelerden nefret ederdimm şimdi ne kadar komik geliyor ogunlerr yine ailemi ozluyorum ama evim baska

ben aynı şehirdeyim ailemle ama yine ağlar zırlardık hep ayrılırkençok yakın olmamıza rağmen. hatta evlenmeden beni çok üzlmelerine rağmen. aile işte. bazı insanlar hemen alışıyor duygusal olanlar bizim gibi zorlanıyor.

O burukluk hepimizde oluyor. .

Ben bile daha gelirken üzülüyorum. .

Eee kolay mı 20 yıl anne babacım ♡♡♡

Haklisin dirayetli olmam gerekiyor.

Özel okul diye kafalarına göre insanları öğretmen mi yapıyorlar. Okul öncesi öğretmeni olmak için 4 yıllık lisans eğitimi almak gerekir . Şikayet falan edilsin nasıl bir okul bu .
Canım kız meslek lisesinin okul öncesi bölümünden mezun olanlar da anaokulların da yardımcı öğretmenlik yapıyorlar öyle olabilir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…