Sadece içim buruk...

Amin tesekkur ederim. Evet Zonguldak cok guzel bir sehir. Bir yani deniz bir yani yesillik cok seviyorum.

Canım kız meslek lisesinin okul öncesi bölümünden mezun olanlar da anaokulların da yardımcı öğretmenlik yapıyorlar öyle olabilir muhtemelen

Onu ben de düşündüm de o yardımcı öğretmenlik , konu sahibi kendini okul öncesi öğretmeni olarak belirtmiş , bi de kalktı sanırım o uygulama.

Canım kız meslek lisesinin okul öncesi bölümünden mezun olanlar da anaokulların da yardımcı öğretmenlik yapıyorlar öyle olabilir muhtemelen
Devlette ogretmenlik yapmiyoruz. Ozel anaokullarinda yapiyoruz. Ilk basta staj goruyorsun. Sonra yardimci ogretmen olarak devam ediyorsun. Daha sonra ise sana sinif veriliyor. Turkiye genellemesinde ozel anaokullarinin cogu ayni sistemde. Kolejler haric.

Onu ben de düşündüm de o yardımcı öğretmenlik , konu sahibi kendini okul öncesi öğretmeni olarak belirtmiş , bi de kalktı sanırım o uygulama.
Hayir kalkmadi. Ilk basta yardimci ogretmen olarak basliyorsunuz. Daha sonra eger kurum sana o guveni duyuyorsa en kucuk yas grubuna yani 3 yas yada 4 yasa ogretmenlik yapiyorsunuz. Ben 1 yildir ogretmenlik yapiyorum. Ne velilerimle ne ogrencilerimle lise mezunusun sen gibi bir durumla karsilasmadim. Cok sukur cocuklara olan asiri sevgimden dolayi gayet iyi yapiyorum. Yani universiteyi 4 yillik okusam zaten devlette yaparim degilmi?

Haklisin evet. Daha once hic bukdar uzun kalmamistim. Ya bir hafta ya 10gun. Ama bundan sonra bukdar uzun kalmayacagim zaten hem benim icin zor hem ailem icin hemde esim icin

Galiba bende zamanla boyle dusunucem. Insallah.

Ahhhhhh.. Şöyle bir ÂH Çektim şu yazınızı okurken. Ben de aynısını yaşıyorumm. Fazlasıyla. Aslen Bursalıym. Ama eviimdei,eşimde ve onun ailesi de Kahramanmaraşta. Benim ailem ve tüm sevdiklerim Bursada. 14 saatlik yol. Gidiceğim zaman bile doğru dürüst sevnemiyorum 'öff zaten geri dönicem ve benim için gene psikolojik yıkıntı olacak,gitmesemmi ' dıyorum. Sonra eşim dyor ' Hiç gidemesen,onlar hiç gelemeseydi sencedaha mı iyi olurdu ya da sen bir gitseydi bir daha ömür boyu geri Maraşa benım yanıma dönmeseydin nasıl olurdu iyi düşün' demişti. Hakkaten öyle.. ALLAH korusun. ' Herkes anasınından-babasından kpup gidiyor gün gelıp. Senin annenden annesini bırakmıs gi,tmiş evlenmiş. Sende öyle yaptn. Senin evladında senı bırakıcak ,yuva kurucak. Gerek burda. Gerek uzaklarda. Ksımetten öte köy yok. o köy neredeyse oraya gidecek herkes' diye konumuştu eşim.. Bence çok duygusal davranıyoruz biz kadınlar. Biraz daha mantıklı düşüncek belki bu konuyu aşabilicez ALLAHın izniyle. bende 16ay oldu evleneli. Baya aşmış durumdaym. Ama elbetteki az da olsa burukluk oluyo. Ama evime gelince. ' OH BEE EVİM EVİM GÜZEL EVİMMM♥' Dıyorum..

9 senelik evliyim yaz başından beri annemdeyim eşimin tayini görevi lojman vs yüzünden..eylül sonu donucem yeni tayin yerimize ama bu aglamalar hiç bitmedi bende üstelik ikide çocuğum var.emekli olana kadarda bitmiycek biliyorum....şimdiden tasalar aldı beni yine,bende tam tedaviligim bu konuda maalesef

Cok guzel yazmissin tesekkur ederim evet cok haklisin soylediklerinde dedigin gibi biz bayanlar duygusal yaklasiyoruz herseye ondan kaynaklaniyor herhalde. Ama bende evime gidince ohh iyikide geldim diyorum elbette ama bir tarafim hep ozluyor :) asicam ins bu durumu

Özlemek güzel şey,Özlediğin birileri var. Sevdiklerin. Ailen var. Ya olmasaydı. ? En azından hayattalar... ALLAH uzun Hayırlı,sağlıklı ömürler versin Herkesin Svediklerine..

Ay insallah bende oyle olmam diyorum ama sonumu oyle goruyorum malesef. Cunku ailemde asiri duskun bana bende onlara. Cok zor ya bu durum.

İyi de siz okul öncesi öğretmenliği yapıyorum demişsiniz . Yardımcı öğretmenlik ve ikisi çok farklı . Yardımcı öğretmenlere bağımsız sınıf verilmesi zaten yanlış bir uygulama . Bir ara kalkmıştı hatta . Şimdi tekrar başlamış o zaman .
Lisans eğitimi almadan kendinizi okul öncesi öğretmeni olarak tanıtmayın lütfen , takıldığım ayrıntı bu .

Benim evlendigimden beri 3.yaz tatilim ama esimi birakip ailemin yanina hic gitmedim. Cunku sadece ben degil ikimiz de gurbetteyiz. Yeri geldi bayram nobeti oldu yine onunla kaldim. Ben ne kadar ozluyorsam o da o kadar ozluyor cunku. O ne zaman izin kullanirsa o zaman gidiyoruz.
sen cok sık gitmissin anladigim kadariyla bu durum belki de senin alismani zorlastirdi. Esin cok anlayisliymis gercekten. O senin kadar ozlem duymuyor sanirim. Yine de @Bilgece nin dedigine katiliyorum. Siz de bir aile kurdunuz, iki kisilik kucuk bir aile ve 1 ay bence de cok uzun ayri kalmak icin. Bu gidis gelisleriniz bu kadar sık oldukca alismaniz zor.

bu durum bende de var canım. hatta akşam evime geleyim sabah yine ailemin yanına gidecek olsam bile yine ağlıyorum. ailem bir yana başkaları bir yana benim için... bu üzüntüler nasıl geçecek bilmiyorum

Lisans egitimi almadim evet. Ama suan okul oncesi ogretmenligi yapiyorum. Algilamada problem yasiyorsunuz sanirim.

Esimin ailesini ozlemesine firsati yok cunku evleri bir minibus mesafesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…