- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
Merhaba kızlar merak ettiğim bişey var. Ben yeni biriyle tanıştım ve babası yok sadece annesi var,kendi evleri müstakil,başka kardeş felan da yok.Benim başım açık,açıklığıma karışmıyor,çalışabilirsin diyor onada karışmıyor ama tek istediği şey anneyle birlikte oturmak.Evli bir ablası var sadece.
Benim merak ettiğim,bu şekilde olup ta güzel geçinenler var mı?Ben yüksekokul mezunuyum,görüştüğüm insan lise mezunu ama bunu sorun etmeyen ve güzel bir işi olan biri.Sevecen,iyimser,cana yakın biri ama benden tek isteği bu.
Sadece kayınvalidesi yanlarında olup ta birlikte yaşayan var mı?bu şekilde mutlu olan?
Merhaba kızlar merak ettiğim bişey var. Ben yeni biriyle tanıştım ve babası yok sadece annesi var,kendi evleri müstakil,başka kardeş felan da yok.Benim başım açık,açıklığıma karışmıyor,çalışabilirsin diyor onada karışmıyor ama tek istediği şey anneyle birlikte oturmak.Evli bir ablası var sadece.
Benim merak ettiğim,bu şekilde olup ta güzel geçinenler var mı?Ben yüksekokul mezunuyum,görüştüğüm insan lise mezunu ama bunu sorun etmeyen ve güzel bir işi olan biri.Sevecen,iyimser,cana yakın biri ama benden tek isteği bu.
Sadece kayınvalidesi yanlarında olup ta birlikte yaşayan var mı?bu şekilde mutlu olan?
Evli değilim herhangi bir deneyimim yok ama burdaki bayanlar genelde tecrübelerine dayanarak oturma der...
Eğer aynı apartmanda farklı dairelerde oturmak maddi açıdan sarsmayacksa bunu teklif edebilirsiniz..
Sonuçta annesi de yalnızmış bir orta yol bulmak lazım...
Sence var mıdır?
Asla kabul etme.
Kayınvalideyi geçtim, eğitim olarak da denk degilsiniz.
Diyelim ki kayınvalide sorun olmadı eşinizle denklik konusunda sorun yaşayabilirsiniz...
annesini atması nı beklememelisin zaten madem kpeder yok önyargılı olma cnm inş kaynana adayıda iyi geçimli bir insandırbi abiside varmış aslında dönüşümlü olabilir
1 ay sende 1 ay önde örnek olarak
Yalnız kayınvalideden daha çok korkulur canım, zira eşi olmadığı için saracak başka yer arar.
ne alaka ? dönüşümlü olarak kalabilir sonuçta tek oğul değil diğer abisindede bi süre kalabilir çevremde böle yapıp geçinen insanlar var !Eşya mı bahsettiğiniz?
ne alaka ? dönüşümlü olarak kalabilir sonuçta tek oğul değil diğer abisindede bi süre kalabilir çevremde böle yapıp geçinen insanlar var !
Malesef doğru söylüyosun .. Hayattaki tek tutunacak dalı olarak oğlunu görceği için geliniyle paylaşamaz, hep beni sevsin derdine düşer gibi.. Ama bizim toplumumuzda anne baba evlatlarla kalır yaşlanınca ki aynı durumda ben de olsam annemi yalnız bırakamam..
İnşallah kv çok iyi biridir de sıkıntı yaşamazsınız hayal gibi ama olur mu olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?