- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
kayınvalide çok çok iyi olabilirMerhaba kızlar merak ettiğim bişey var. Ben yeni biriyle tanıştım ve babası yok sadece annesi var,kendi evleri müstakil,başka kardeş felan da yok.Benim başım açık,açıklığıma karışmıyor,çalışabilirsin diyor onada karışmıyor ama tek istediği şey anneyle birlikte oturmak.Evli bir ablası var sadece.
Benim merak ettiğim,bu şekilde olup ta güzel geçinenler var mı?Ben yüksekokul mezunuyum,görüştüğüm insan lise mezunu ama bunu sorun etmeyen ve güzel bir işi olan biri.Sevecen,iyimser,cana yakın biri ama benden tek isteği bu.
Sadece kayınvalidesi yanlarında olup ta birlikte yaşayan var mı?bu şekilde mutlu olan?
ne alaka ? dönüşümlü olarak kalabilir sonuçta tek oğul değil diğer abisindede bi süre kalabilir çevremde böle yapıp geçinen insanlar var !
Birde çalışacagım için bana çok yük olacagını zannetmiyorum. Ben tek çocugum böyle olunca benım babam bana kalmaya gelmez. Kaynana dul çünkü annemide kalmaya babam yollamaz,oda günü birlik gidip gelir.E altlı üstlü otursak yine annem babam bana kalmaya gelir vs.
Kadıncağız benımle tanışmaya can atıyor,ama çok kararsızım görüştüğüm insanıda yabana atmak istemiyorum,içim çok ısındı çünkü...
Benim çekindiğim ben rahat bir insanım,gezerim tozarım arkadaslarımla buluşurum vs. bu kadın bundan rahatsız olur mu?onun bana kaynanalıgından çok ben ona aynı evde oturacak gelinlik yapabilir miyim?
Birde çalışacagım için bana çok yük olacagını zannetmiyorum. Ben tek çocugum böyle olunca benım babam bana kalmaya gelmez. Kaynana dul çünkü annemide kalmaya babam yollamaz,oda günü birlik gidip gelir.E altlı üstlü otursak yine annem babam bana kalmaya gelir vs.
Kadıncağız benımle tanışmaya can atıyor,ama çok kararsızım görüştüğüm insanıda yabana atmak istemiyorum,içim çok ısındı çünkü...
Benim çekindiğim ben rahat bir insanım,gezerim tozarım arkadaslarımla buluşurum vs. bu kadın bundan rahatsız olur mu?onun bana kaynanalıgından çok ben ona aynı evde oturacak gelinlik yapabilir miyim?
sen duygusal olarak yaklaşıyosunda haklısın ama bunu kayınvalide gelin oğul her açıdan düşünüldüğünde bi ortak yol bulunması gerekir herkeside mutlu etmicek bi karar sonuçta ben o bir ayıda örnek verdim, gelin bir ay kalcak misal mutlu olcakmı hayır hiç kalmamasını arzula-yabilir ,kayınvalidede sürekli düzeninin bozulmasından şikayetçi ola-bilir, oğullarda anne ile eş arasında kalmakdan buna-labilir . sonuçda mutlu olan kimse varmı yok. gelini suçlayamassın eşiyle başbaşa yaşamak istemesi hakkı,kayınvalide atamassın kadının kimsesi yok çocuklarndan başka,Çevrendeki insanlar 30 gün dolunca ne diyorlar peki? Sen bir anne olsan böyle pazarlık arasında olmak ister miydin? Hiç hoş değil.
Arkadaşım çok iyimser yaklaşıyorsun.
Keşke tek derdin gezmene tozmana karışması olsa...
İnan aynı ev içinde o kadar farklı şeyler yaşanıyor ki,
buradaki konulardan pek çogu kayınvalidesiyle aynı evde yaşayanlar,
altlı üstlü oturanlardan oluşuyor...
pardon cnmabisi değil ablası var yanlış okumuşsunuz ablası evli 3 çocugu var.
sen duygusal olarak yaklaşıyosunda haklısın ama bunu kayınvalide gelin oğul her açıdan düşünüldüğünde bi ortak yol bulunması gerekir herkeside mutlu etmicek bi karar sonuçta ben o bir ayıda örnek verdim, gelin bir ay kalcak misal mutlu olcakmı hayır hiç kalmamasını arzula-yabilir ,kayınvalidede sürekli düzeninin bozulmasından şikayetçi ola-bilir, oğullarda anne ile eş arasında kalmakdan buna-labilir . sonuçda mutlu olan kimse varmı yok. gelini suçlayamassın eşiyle başbaşa yaşamak istemesi hakkı,kayınvalide atamassın kadının kimsesi yok çocuklarndan başka,
tüm bunları düşünüp bu sonuca varıp uygulayanlar var bi çözüm önerisi sadece bende ilettim topik sahibine ....
Sizin eviniz büyük evi sayılacak bayramlarda tatillerde sizin evinize görümceniz gelecek yatacak yemeğini yiyecek gezecek tozacak sizde hizmet edeceksiniz benim eltimde öyle kayınvalidemle yaşıyor ben her bayram ve tatilde onlardayım çoluk çocuk yemek banyo yatma derken kadın sıkıntı çekiyor bende onun evinde ancak makinaya bulaşık dizmek sofraya iki çatal koymak gibi sadece yardım edebiliyorum büyük yanında oturmak her zaman sıkıntılıdır siz başta kabul edip evlenince ona ömür boyu bakmayı da kabuk etmişsiniz demek olacak
Bakıma muhtaç biriyse tabi ki bakman gerekiyor. Kimse annesini bıraksın demiyor ki, sadece ayrı bir yuvaları olsun diyoruz.
Bunu söylediğinizde haklısınız.Evleri müstakil aslında üst katına 2 oda bişey çıkabilir yeme içme bir olur yatmaya kendi evimize çıkabiliriz. Bunu teklif etsem? ama ya olumsuz bir cevap alırsam diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?