- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi strawberry_cake
ben burada bazı yorumları hiç gerçekçi göremiyorum gerçekten. arkadaşlar bahsedilen para 50 bin değil 50 milyon. okurken yanlış mı okudum diye dönüp iki kere baktığım bir para
tabi ki anne baba evlendikten sonra yardım etmek istemeyebilir. kendi doğal haklarıdır ama kızın zor durumdayken ve elinde bu para mevcutken giy kayınvalidenlerle otur demekte "kızım hayatı öğrensin" demek değildir. bas baya cimriliktir. benim bir çocuğum yok, ne zamanki "bir çocuğum olsa maddi açıdan da rahatlıkla bakabilirim" diye düşündüm o zaman çocuk istemeye başladım. -daha anne bile değilken bunu düşünebiliyoruz aslında hepimiz- evlenince de o çocuk artık senin çocuğun olmaktan çıkmıyor. sizin 50 milyon paranız olsa anneniz babanız zor durumdayken, git babannemle yaşa diyebilir misiniz? sonra da ben bu parayı emeklerimle yaptım, annem babam da zorluğu görsünler diye geçip kenarda izlersiniz demek. çok garip. ben böyle görmediğim içinde garipsiyor olabilirim. siz diyorsunuz ki evlendikten sonra zorda kalırsanız bu sizin suçunuz, ama yarın öbür gün kimin ne olacağı belli olmaz. zor duruma düşüp 50 milyon tl varlıklı aileniz erinerek yardım ediyor olursa içten içe kendinizi yersiniz bunu biliyorsunuz. çünkü konu sadece para değil burada. konu aile olmak bence. nasıl biri bir şey derse ailemizi sonuna kadar savunuruz. e diyor muyuz evlendin artık o senin ailen değil?
benim evlendikten sonra ailemden maddi bir talebim olmadı. zorda kalırsam daha kaldığım an kendilerini feda edeceklerini bilirim. konu sahibinin ki de benim de çocuğum var böyle olması gerekmiyor mu düşüncesi. illa şimdi çıkarıp para versinler değil.
en azından ev almasa bile kirada olan evlerinden birine durum düzelene kadar yerleştirmesi, git kayınvalidenle otur demesinden iyidir. eminim ki zor durumda kalıp durumu çok iyi olan aileniz size bu teklifi yapsa kralı da bozulur.

benim evlendikten sonra ailemden maddi bir talebim olmadı. zorda kalırsam daha kaldığım an kendilerini feda edeceklerini bilirim. konu sahibinin ki de benim de çocuğum var böyle olması gerekmiyor mu düşüncesi. illa şimdi çıkarıp para versinler değil.
en azından ev almasa bile kirada olan evlerinden birine durum düzelene kadar yerleştirmesi, git kayınvalidenle otur demesinden iyidir. eminim ki zor durumda kalıp durumu çok iyi olan aileniz size bu teklifi yapsa kralı da bozulur.