Sadece yaZıyorum gözyaşlarımla..

Sağolasın canım

Amin canım çok sağolasın tek elimizden gelen dua etmek

Mekanları cennet olsun. Zaten gündemden dolayı ağlamaktan heder oldum. Bi de bu Olumler hep erken ama bu çok acı.. Rabbim sabır versin.

Mekanları cennet olsun. Zaten gündemden dolayı ağlamaktan heder oldum. Bi de bu Olumler hep erken ama bu çok acı.. Rabbim sabır versin.
Sağolasın canım ben durumu hala idrak edemedim kafam donuk ne evliliğimi nede abimin ocağının sönüşünü idrak edemedim

Allah sizde sabır versin canım mekanı cennet olsun tek bir hatası bile olmadı.ben eşimin akrabalrı çok ziyaret eden olur ölümde oldu bayramda üstüne geldi kayın validemde kaldm kontrolleri kayınpederim götürcekti arabala sonra bir ay sonra eşim iyi oldu zeytincilik yapıyoru zeytin başladı köyde kalıyorum yaşıtım hiç yok orada konuşmuyorum bu konuları hiç gündüz göz yasım akarsa eşimle bir şey oldu sanarlar diye gece eşim uyuyunca tıkanıyorum aklıma gelince süzülüyor göz yaşlarım.ailemi çok seviyorum sevdiğim yengemide bana hemileyim dediğinde ben işteydim çığlık atmıştım swvinçten herşey aklıma geldikçe bunalıyorum

. Beni aglattin okurken nolur dusundugum sey oolmasin dedim. O kadar iclendim ki allahim mekanini cennet etsin melek oldu o. Abine sabir versin allahim yaaaaa cok tuhaf oldum

Hepiniz çok sağolun Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin zamansız ölüm başımıza geldi Allah kimseyi imtahan etmesin böyle bir şeyle

Ahh canım yaa içimi acıttın yine bir evlilik problemi derken sonunda vefat olayı beni derinden üzdü.başınız sağolsun ruhu şad mekanı cennet olsun çok üzüldüm. size ve tüm sevdiklerine sabır diliyorum...

Allah rahmet eylesin;(

cok uzuldum basiniz sagolsun..... Allah sevdiklerinizi size bagislasin mekani cennet olsun insallah.ve Allah abinize sabir versin.cok.zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…