Sadece yaZıyorum gözyaşlarımla..

Balayına gidememekle ilgili bir sorun zannederek okudum, sonlara doğru yengenin vefat ettiğini idrak edince nasıl kötü oldum ayy Başınız sağ olsun ya çok zor çok.

Sağolasın canım ben durumu hala idrak edemedim kafam donuk ne evliliğimi nede abimin ocağının sönüşünü idrak edemedim
RABBİM, bunu unutturacak dert vermesin

İnş abin için güzel günler gelsin, tekrar yüzü gülsün..

Boğazıma bir yumruk oturdu çok kötü oldum Rabbim sabır versin mekanını cennet eylesin inşallah

off çok kötü oldum.. başınız sağolsun abiniz ne durumda şimdi?

BAŞInız sağolsun ama yengeniz şehit olmuş Allah'ın izniyle .. çünkü hamile bir şekilde vefat etmiş. Şimdi hala yanınızda sizinle beraberdir inşallah

allah sabır versın karnında bebegıyle melek olmuş ,

ama ölüm sebebi gerçekten üzücü

Boğazım düğümlendi resmen okurken gözlerim doldu bunu samimiyetle söylüyorum bi an hissettim.allah size sabır yengenizide allah cennetiyle sereflendirsin

basiniz sag olsun. abini hic yanliz birakma eminim sana cok ihtiyaci vardir

Canim basiniz saolaun okuyunca cok duygulandim inan bende hamikeyim suan okadar aci bir durumki hem yengeni hemde yigenini Allah abine sabir versinn mekani cennet olsun

Canim basiniz sagolsun.cok aci ve cok genc bir olum.Rabbim onlari melek yapmis.Allah size sabir versin.

Ay cok duygulandim..Gercekten zor bir imtihan,ama düşün ki burasi geçici bir yer kalici degil sinavini veren gidiyor,ona vermis sinavi Allaha kavusmus oyle düşün.ve hayatina dön zorda olsa zorla kendini esine evliligine sahip cik,esininde mutlu olmasi lazim,bizler imanlı insanlariz...seninde imtihanin buymus sabret ve.imtihanini gec cokk dua et canim...

Başınız sağolsun...Güzel yürekli iyi niyetli bir insanmış . Allah ın dediği olur .Hayat böyle işte bu gün varız yarın yokuz .Yeri değil biliyorum ama Allah ım sizi de bir yastıkta kocatsın inşallah...

Başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…