Sağol canım .Akşam iftar öncesi spor çok güzel oluyor.Su anda çok ciddi kacamaklarim olmadı.Pide dahi yemedim .Çok güzel ilerliyosun ama bravo
Tebrik ederim adım adım hedefe ❤Sağol canım .Akşam iftar öncesi spor çok güzel oluyor.Su anda çok ciddi kacamaklarim olmadı.Pide dahi yemedim .Ekmek zaten hiç tuketmiyorum.Tatlinin yanından geçmiyorum.
Hep beraber insallahTebrik ederim adım adım hedefe ❤
Eliptik zorluyor beni.Ama yinede birazcik yapmaya çalışıyorum.Yarim saat yürüyüş yapıyorum .Bugün 40 dakika falan yapmaya calisicam .Bakalım pazartesi günü 66 görmeyi hedefliyorum inşallah.Dün akşam yediden sonra eliptik bisiklet çevireyim dedim. 10 dk çevirdim yok çok susuyorum. Ben de yarım saat daha Leslie yaptım. İftar sonrası da hem vakit kalmıyor hem de canım istemiyor yapmak.
İyi gidiyoruz . İnsalllah güzel kilolar veririz.Su anda pes etmeden devam ediyoruz.Bn bı kase tavuklu şehriye çorbası 5 /6 kaşık kabak yemeği ve 2 dilim kavun yedim sonra karbonatlı su ardından yeşil çay simdide keki k cayi
Sahurda hamur işini götürüyorum amaİyi gidiyoruz . İnsalllah güzel kilolar veririz.Su anda pes etmeden devam ediyoruz.
Seni gidi kaçak seniSelam kızlar.İftar öncesi 40 dk yürüyüş,biraz,eliptik.İftarda bir kase nohutlu,tavuklu ,yoğurt çorbası .Bir tabak kıymalı kabak iki çatal makarna yok denecek kadar az.Ekmek yok tatlı zaten hiç yok
Benim sahurum yok maalesef.Zaten tekim birde hiç acikmiyorum.Yani iftardan iftara yemek yiyorum.Zaten yediklerim hamur yada tatlı olmuyor.Ya et,ya sebze ,yada çorba oluyor.Ondan sonra bol su ,çay ,bitki çayı falan sonra uyuyorum.66.8 i gördüm.Ama buna yetmiyor.İnsallah hedefim ramazan bitince bayramda 64 kiloyu görmek.İftar öncesi 40 dakikada yürüyüş yapıyorum.Cok şükür çok iyi gidiyor.İnsallah böyle devam ederim.Yarin sarma yapicam ama biraz kalorili olucak pirinçten dolayıSahurda hamur işini götürüyorum ama
O kadardan bsy olmaz canimBenim sahurum yok maalesef.Zaten tekim birde hiç acikmiyorum.Yani iftardan iftara yemek yiyorum.Zaten yediklerim hamur yada tatlı olmuyor.Ya et,ya sebze ,yada çorba oluyor.Ondan sonra bol su ,çay ,bitki çayı falan sonra uyuyorum.66.8 i gördüm.Ama buna yetmiyor.İnsallah hedefim ramazan bitince bayramda 64 kiloyu görmek.İftar öncesi 40 dakikada yürüyüş yapıyorum.Cok şükür çok iyi gidiyor.İnsallah böyle devam ederim.Yarin sarma yapicam ama biraz kalorili olucak pirinçten dolayı
Slm kızlar nasılsınız oruç tutunca bildirim yapamıyorum gelişmeler güzel canım Şükür 66 yi görmüşsün.Herkese günaydın .Allah'a sukurler olsun şu anda ramazan ayında orucumda diyetimde çok iyi gidiyor .Sabah 66.7 i gördüm .Ha gayret diyorum.Tabi ki devam diyorum.
Sağol canım evet gördüm ama tam 66 olarak hissetmiyorum .Çünkü her an bir kacamakla yükselebilir.Bende hiç pes etmeden devam ediyorum.Slm kızlar nasılsınız oruç tutunca bildirim yapamıyorum gelişmeler güzel canım Şükür 66 yi görmüşsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?