Kekik çayı fln iç de miden rahtlasin cankmKızlar ben annemdeyim ne kadar çok yedim ya midem isyanlarda nefes alamıyorum uyayimiyorum bir daha bu kadar yemeyeceğim
Olsa iyi olurda bildiğimiz kekiği mi demiyoruz nasıl oluyor?Kekik çayı fln iç de miden rahtlasin cankm
Bı tatlı kaşığı kekiği fincana koy üzerine kaynamış su dök 2 dk bekle sıcak sıcak icKekik çayı fln iç de miden rahtlasin cankm
Sağolasın canım benim.Bı tatlı kaşığı kekiği fincana koy üzerine kaynamış su dök 2 dk bekle sıcak sıcak ic
İnşallah canım acil şifa versin rabbim .Merhaba kızlar. Gece kızım hiç uyumadı. Pertim çıktı. Annem de bizde. Anneciğimde pek uyumadı. İnledi ☹annem kanser hastası. Şu mübarek aylar yüzü gözü suyu hürmetine tüm hastalara ve anneme şifa ver ALLAH(c.c) 'ım...(Aminnnn İnşaALLAH(c.c)...)
Aminnn İnşaALLAH(c.c) canımİnşallah canım acil şifa versin rabbim .
Rabbim inşallah mübarek ayda tüm hastalara içinde annenede şifa verir inşallahMerhaba kızlar. Gece kızım hiç uyumadı. Pertim çıktı. Annem de bizde. Anneciğimde pek uyumadı. İnledi ☹annem kanser hastası. Şu mübarek aylar yüzü gözü suyu hürmetine tüm hastalara ve anneme şifa ver ALLAH(c.c) 'ım...(Aminnnn İnşaALLAH(c.c)...)
Aminn aminnn aminnn İnşaALLAH(c.c) canımRabbim inşallah mübarek ayda tüm hastalara içinde annenede şifa verir inşallah
Fanta harici çok güzel aslındaKızlar abimde iftardaydim.5 küçük yaprak sarması,bir kase mercimek çorbası,bir tane karnı yarık,iki kaşık pilav .Ekmek yok .Tatlı kesinlikle yemedim.Toplamda 900 kalori aldım.Bir bardakta fanta içtim.Cok şükür bugünü atlattım.
Evet normalde içmiyorum .Çoktan bardağıma biraz konunca kiramadim.Fanta harici çok güzel aslında
Çok güzel ilerliyosun ama bravoEvet normalde içmiyorum .Çoktan bardağına biraz konunca kiramadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?