Sadece zayiflayalim

Çok şükür iftarımızı açtık.Rabbim kabul etsin inşallah cümlemizin oruçlarını.4 tane piliç köfte,5 tane patates kızartması,bir tabak kıymalı kabak ve bir bardak meyve suyu .O kadar susamisim ki ne bulduysam içtim valla.

Bn iftarda bir buçuk kase mantı yedim sonra karbonatlı su ve yeşil çay içtim şimdi de kekik çayı içerim

Ben birden yememeye özen gösterdim.Ama suda dayanamadım.Cok su içtim.Zaten su sisirdi beni.Bugun sahur yapmiycam .Tokum canım hiç bir şey istemiyor.

Merhaba kızlar. Gece kızım hiç uyumadı. Pertim çıktı. Annem de bizde. Anneciğimde pek uyumadı. İnledi ☹annem kanser hastası. Şu mübarek aylar yüzü gözü suyu hürmetine tüm hastalara ve anneme şifa ver ALLAH(c.c) 'ım...(Aminnnn İnşaALLAH(c.c)...)

İnşallah canım acil şifa versin rabbim .

Rabbim inşallah mübarek ayda tüm hastalara içinde annenede şifa verir inşallah

Kızlar abimde iftardaydim.5 küçük yaprak sarması,bir kase mercimek çorbası,bir tane karnı yarık,iki kaşık pilav .Ekmek yok .Tatlı kesinlikle yemedim.Toplamda 900 kalori aldım.Bir bardakta fanta içtim.Cok şükür bugünü atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…