Sadece zayiflayalim

Kimse benimle zayıflamak istemiyor sanırım .Bende kendim zayiflarim .Su anda akşam yemek Yemediğim için gayet iyi gidiyor .Hamur ve tatlılardan tamamen uzağım.Spor ile destekliyorum haftanin 5 günü 1 saat.70.4 kiloyum bakalım haftaya 6 li rakamları gorucekmiyim .Yine gelişmeleri yazarım .

Merhaba. Ben de tekrar başlayacağım diyete inşallah. Rahatsızlıklarım var ve kilo vermemi söyledi doktorum. 75 kiloydum şu an 67im. Hedefim 60 olmak. Metabolizmam çok yavaş ve yavaş kilo veriyorum ama ben gayret edicem mecbur. Sadece akşamları mı yemiyorsunuz gün içinde sizin nasıl diyetiniz

Bende yanlız yapicagimi sandım hoşgeldin .Benimle beraber burada birlikte diyet yaparsak basaririz.Ben iki haftadır yapıyorum.2 kilo verdim sadece yalnız başıma canım sıkılıyor.Diger gruplarda çok kurallar oluyor ben bunları yapamıyorum.Amacim zaten yavaş yavaş ve sabırla kalıcı kilo vermek.Hizli kilo vererek kendimi uzup yormak istemiyorum.Ustelik migren ilacı kullanıyorum .Benimde metabolizmam çok yavaş ilerliyor ama veriyorum.Benim yaptığım aslında diyet değil sadece hamurlu yiyeceklerden ve tatlıdan uzak duruyorum .Sabah ekmeksiz bütün kahvaltımı yapıyorum .Oğlumu okuldan alıyorum saat 3 gibi yemek yiyorum .Kısacası 5 ten sonra kesinlikle yemek yemiyorum .Hergun koşu bandında günde 1 saat yürüyüş yapıyorum .Birde garip gelicek ama basenlerimi aklıma geldikçe 100 defa duvara vuruyorum .Gerçekten hareketler çok işe yarıyor.

Benim de kilom suanda 70.4 bende 55 istiyorum .Ama ilk hedefim 66 sonra 60 sonra 55 küçük küçük ve yorulmadan yaza kadar devam edicem .Birde şunu diyorum kendime hani böyle yapmasam yesem daha kötüye gidicem.Bir yerden başlamak gerekli.

Hoşbuldum. Özel bi diyet olmadan verebiliyorsun demek ne güzel. Benim çok hareketsiz geçiyo günlerim ne yazık ki. Yeni koşu bandında yürümeye başladım artık. O da günde en fazla 1 saat. Hiç yoktan iyidir. Burası da iyi olacak destek almış olurum cesaret verir

Ben verdiğim 8kiloyu 4 5 ayda verdim ama sadece tatlı ve ekmeği keserek. Ama biraz hızlı vermek istiyorum artık açıkçası. Hızlı sonuç görmek istiyorum biraz da. 55 için o zaman sen de ayda en az 3 4 kilo vermeyi düşünüyosun sanırım

Mesela kahvaltıda yumurta bazen sucuk bile yiyorum hafta sonları mesela hafta içi haşlanmış yumurta yada omlet zeytin peynir yeşillik herşey yiyorum istersen iki dilim ekmek yiyebilirsiniz .Ben yemiyorum .Bazen etiform ile kahvaltı yapıyorum .Bazen sütlü gevrek bir kase yiyorum .Öğlen ise yanin5 e kadar olan yemegimde hamurlu işte makarna ,pilav,börek vs tatlı yemeden herşey yiyorum .

Aslında evet ama inan bana yavaş verdiğin Kilo çok çok daha iyi bence bu şekilde devam et çünkü kolay kolay kilo almıyorsun .

Neler yaptığımızı burada paylasabiliriz birbirimize motive olabiliriz .

aynen. Bende insülin direnci var ne yesem kilo yapıyo ne yazık ki. O yüzden zor oluyo. Diyetisyene gittim 1200 kalorilik bi liste verdi. Bununla ayda en fazla 2 kilo verebilirsin dedi. Onu uyguladım aynı dediği gibi oldu çok veremedim. Daha da gayret etmem lazım. Biraz daha hızlı dediğim şok diyetlerden değil de en azından ayda 3 kilo kadar verebilmek yani

Teşekkürler.Diger pruplar çok kural koyuyorlar .Yok gel yazı yaz yok menü paylaş yok yorum yap ben öyle yapamıyorum.Tamam yorum yapalım menü yazalım paylaşalım ama bunlar zorunlu olunca ben yapamıyorum .

Diyette de öyle zorunlu olduğum zaman olmuyor .Ama böyle bana çok rahat geliyor.Bence sen çok güzel kilo vermişsin hamur işlerini tamamen bırakırsan 1 saatte yürüyüş yapabilirsen çok rahat verirsin .

Yok herkesin hayatı farklı sürekli giremiyoruz ya da bişeyler oluyo illa ki olmuyo böyle iyi bence de

Ben öyle sok sok hizli diyetlere falan inanmıyorum.

Şok diyetler doğrudur verdiriyo ben çok gördüm etrafımda vereni de dediğin gibi kalıcı olmuyo. Sen de böyle hem istediğini yiyebiliyosan hem de veriyosan daha da güzel. İstediğine kolayca ulaşırsın inşallah

Niye diyet gruplarina katilmiyorsunuz herkes birbirini motive ediyor. Tavsiyevederim burada yalniz kalmamış olursunuz..

Niye diyet gruplarina katilmiyorsunuz herkes birbirini motive ediyor. Tavsiyevederim burada yalniz kalmamış olursunuz..
Yok ben gruplara katılmıyorum .Daha önce katılmıştım bir bardak portakal suyu içtim sağlıksız beslenme oldu .Benim için böyle özgürce daha iyi oysaki yemek yemek sağlıksız beslenmek değildir.Sadece abur cubur yada ne bilim vucuda fazlasından yemek vermek sağlıksızdir.Bir makarna ,pilav bunlar sağlıksız değil .O zaman biz çocuklarımıza vermeyelim o yiyceklerim madem sağlıksız.Acikcasi diyet grupları benim hoşuma gitmiyor.Boyle herkes istediğinde buraya gelip burdan birbirimizi motive edebilicegimize inanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…