Aslında evet ama inan bana yavaş verdiğin Kilo çok çok daha iyi bence bu şekilde devam et çünkü kolay kolay kilo almıyorsun .Ben verdiğim 8kiloyu 4 5 ayda verdim ama sadece tatlı ve ekmeği keserek. Ama biraz hızlı vermek istiyorum artık açıkçası. Hızlı sonuç görmek istiyorum biraz da. 55 için o zaman sen de ayda en az 3 4 kilo vermeyi düşünüyosun sanırım
İnşallah.Diyette de öyle zorunlu olduğum zaman olmuyor .Ama böyle bana çok rahat geliyor.Bence sen çok güzel kilo vermişsin hamur işlerini tamamen bırakırsan 1 saatte yürüyüş yapabilirsen çok rahat verirsin .
Yok ben gruplara katılmıyorum .Daha önce katılmıştım bir bardak portakal suyu içtim sağlıksız beslenme oldu .Benim için böyle özgürce daha iyi oysaki yemek yemek sağlıksız beslenmek değildir.Sadece abur cubur yada ne bilim vucuda fazlasından yemek vermek sağlıksızdir.Bir makarna ,pilav bunlar sağlıksız değil .O zaman biz çocuklarımıza vermeyelim o yiyceklerim madem sağlıksız.Acikcasi diyet grupları benim hoşuma gitmiyor.Boyle herkes istediğinde buraya gelip burdan birbirimizi motive edebilicegimize inanıyorum .Niye diyet gruplarina katilmiyorsunuz herkes birbirini motive ediyor. Tavsiyevederim burada yalniz kalmamış olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?