Sadece zayiflayalim

Biraz erken olucak ama .Saat 11 gibi sahurlugumu yiycem.Sahurda yeşil zeytin,haşlanmış yumurta,kaşar peyniri,salatalık ekmek yok tabiki.Sali günü pazarımız var .Salı günü pazardan yeşillik alicam turp,maydanoz ,tere,roka gibi birde lor peyniri alicam kaşar peyniri yerine lor yiycem .İnşallah çok acikmam .Sahuru mecbur erken yapıyorum.Cunku sabah erken kalkıp oğlumu okula götürüyorum.Zaten birde tekim .Yiyip yatayım dedim.Cok şükür tutarsız orucumuzu inşallah.
 
Vallahi ben daha yatamadım . Yedim yatıcam . Tost domates salataliık zeytin çay filan . Ölüyorum uykusuzluktan . Su içmek istemiyorum . Tuvaletim gelsin istemiyorum ama mecbur içiçez . Bende sahuru 11 e 12 ye çekerim.
 
Akşam yedim yattım sahurda sadece yogurt ve su ile tutacagım orucumu ben yaklaşık 3 haftadır diyet yapamıyorum yememi kontrol edimiyorum kilo vermenin rahatlığı galiba ama ramazanda en az 3 kilo vermeyi hedefliyorum inşallah. bugün sabah ki kilom 56.6 arife günü 53.6 olacagım inşallah.
 
Herkese merhaba kızlar.Dun 11 de haşlanmış yumurta ve yoğurt zeytin yiyip yattım.Sabah erken uyandım oğlumu okula bıraktım.Ev temizliğine başladım.Biraz yoruldum tabi ama zaman geçti en azından bir tek banyom kaldı birazdan onu da halkedicem.Orucum iyi geçiyor .Hiç acikmadim açıkçası ama çok az susadım.Migrenim tutmadığı sürece oruç benim için çok zor değil .Çok şükür tutuyorum.İnsallah akşam yürüyüşümude yaparsam çok çok güzel olucak
 
kolay gelsin canım allah kabul etsin cümlemizin insallah.
 
Kızlar bugün yerleri süpürdüm sildim,silkeledim,banyoyu temizledim,.Aslında baya bir hareket ettim.Ama yinede ben şimdi güzel bir spor yürüyüş yapicam sonra bir duş sonra iftar ve çay molası .
 
İftar vakti yaklaştı .30 dk yürüyüş yaptım.Ve sonra bir tartilasim dedim.Baya almışım yani 66.8 geldim Azda olsa ramazanda görmek kısmet oldu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…