Amin canım.Arkadaşlar bugün ilk sahurumuza kalkicaz inşallah.Tum müslüman ailesinin Ramazan'ı hayırlı ,sağlıklı sıhhatli ve kazasız belasız geçer inşallah.Allah yapılan ve yapılmak isteyipte yapılamayan hayırları kabul eyler inşallah.Amin.
Kız zannettim ben ya benim 3 oğlan var ne güzel kız keşke benim olsa dedimÇocuğun piskoloji si bozulcak ya gelen bir eşarp bağlıyor bu kız olsa çok tatlı olur diye
Bn kız olmasını çok isdedim ondan mi öyle oldu acabaKız zannettim ben ya benim 3 oğlan var ne güzel kız keşke benim olsa dedim
Vallahi ben daha yatamadım . Yedim yatıcam . Tost domates salataliık zeytin çay filan . Ölüyorum uykusuzluktan . Su içmek istemiyorum . Tuvaletim gelsin istemiyorum ama mecbur içiçez . Bende sahuru 11 e 12 ye çekerim.Arkadaşlar bugün ilk sahurumuza kalkicaz inşallah.Tum müslüman ailesinin Ramazan'ı hayırlı ,sağlıklı sıhhatli ve kazasız belasız geçer inşallah.Allah yapılan ve yapılmak isteyipte yapılamayan hayırları kabul eyler inşallah.Amin.
Vallahi benim başım dönüyor. Acikmaya başladım.. dayanabilirim umarım.. sende durumlar nasilkızlar nasıl gidiyor oruç.
iyiyim çok sükür işte daha çabuk zaman geçiyor.Vallahi benim başım dönüyor. Acikmaya başladım.. dayanabilirim umarım.. sende durumlar nasil
kolay gelsin canım allah kabul etsin cümlemizin insallah.Herkese merhaba kızlar.Dun 11 de haşlanmış yumurta ve yoğurt zeytin yiyip yattım.Sabah erken uyandım oğlumu okula bıraktım.Ev temizliğine başladım.Biraz yoruldum tabi ama zaman geçti en azından bir tek banyom kaldı birazdan onu da halkedicem.Orucum iyi geçiyor .Hiç acikmadim açıkçası ama çok az susadım.Migrenim tutmadığı sürece oruç benim için çok zor değil .Çok şükür tutuyorum.İnsallah akşam yürüyüşümude yaparsam çok çok güzel olucak
Amin canım çok sağol.kolay gelsin canım allah kabul etsin cümlemizin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?