Ben kendimi hiç anlamadım .Sadece su anda çok eski artık baya bir yerleşmiş kilolar olduğu için sanırım zorluyor diye düşünüyorum.Sonucta 10 yıldır 67 nin altına inmedim.Bundan dolayı zor gittiğini düşünüyorum.Ama olucak birakmiycam.Yavasta olsa sonuçta gidiyorlar .Oruçta daha zor kilo vermek Bence.
Zor ama değer sonuca.ben al ver al ver en son 65.4 gördüm çüş dedim kendime keske daha erken deseydim ama geçte olsa demişim yoksa şimdi 55 yerine daha fazla olabilirdim.evlendigimde 58 din ,3 çocuk yine bu halime çok şükür diyorum.tek sıkıntı suratım iskelet e döndü ne yapmalıyım artık en son bir kilo sonra koruma hep 54 olmak istiyorum inşallah.Ben kendimi hiç anlamadım .Sadece su anda çok eski artık baya bir yerleşmiş kilolar olduğu için sanırım zorluyor diye düşünüyorum.Sonucta 10 yıldır 67 nin altına inmedim.Bundan dolayı zor gittiğini düşünüyorum.Ama olucak birakmiycam.Yavasta olsa sonuçta gidiyorlar .
Sen çok iyisin ben 59 olsam valla uçarım sevinçtenZor ama değer sonuca.ben al ver al ver en son 65.4 gördüm çüş dedim kendime keske daha erken deseydim ama geçte olsa demişim yoksa şimdi 55 yerine daha fazla olabilirdim.evlendigimde 58 din ,3 çocuk yine bu halime çok şükür diyorum.tek sıkıntı suratım iskelet e döndü ne yapmalıyım artık en son bir kilo sonra koruma hep 54 olmak istiyorum inşallah.
Canım benim çok başim ağrıyor senin migren vardı baş ağrısı oluyormuş sende de.Sen çok iyisin ben 59 olsam valla uçarım sevinçtenEskiden 59 kilo olduğumda hemen diyete baslardim.Surekli al ver olmadım .İlk defa aldım maşallah 10 yıldır korudum. Ama yok ya dediğin gibi dur demek lazım.Sonucta biz ne veriyorsak vücutta ona göre yaşıyor.Az yemek sağlıklı yemek gerçekten çok güzel.Eski halimi düşünüyorum da.Gece bile yerdim,tatlı hamur farketmezdi.Simdi asla yemiyorum gece kacamaklari bile günün erken saatlerinde yapıyorum.
Minnak yarim az sende yorum Yaz beğenip kaçıyorsun.
Ne zaman gideceksin kontrole.Bende durumlar aynı.. ne diyeyim ki
Canım hiç sorma.Cok şükür su anda çok iyiyim.Belkide bu az yememinde etkisi oldu diye düşünüyorum aslında .Çünkü hamur şeker baya bir kestim ben.Bir yılda ilaç tedavi gördüm.Allahima çok şükür.Gecen sene ramazanda resmen bir tuttu nerdeyse kafamı duvarlara vurucaktim o derece bir ağrı .Allah'ım kimseye dert vermesin.Hani derler ya ağrın neredeyse canın orada.Bu yıl yine migrenim tutar diye çok korktum.Hamd olsun orucumu başından beri tutuyorum.Ne ağrım var ne bir şey.Tabi reglime 1 hafta var oda yaklaşınca atak yapıyor.Atagim gelince dayanılmaz olunca orucumu bozmak zorunda kalıyorum.İnsallah öyle olmaz.Sonra kendimi orucumu bozduğunu için kötü hissediyorum.Canım benim çok başim ağrıyor senin migren vardı baş ağrısı oluyormuş sende de.
23unde İnsaAllah..Ne zaman gideceksin kontrole.
Geçmiş olsun canım inşallah tekrar gelmez çok olmayA başladı bende hiç olmazdı geçer inşallah.Canım hiç sorma.Cok şükür su anda çok iyiyim.Belkide bu az yememinde etkisi oldu diye düşünüyorum aslında .Çünkü hamur şeker baya bir kestim ben.Bir yılda ilaç tedavi gördüm.Allahima çok şükür.Gecen sene ramazanda resmen bir tuttu nerdeyse kafamı duvarlara vurucaktim o derece bir ağrı .Allah'ım kimseye dert vermesin.Hani derler ya ağrın neredeyse canın orada.Bu yıl yine migrenim tutar diye çok korktum.Hamd olsun orucumu başından beri tutuyorum.Ne ağrım var ne bir şey.Tabi reglime 1 hafta var oda yaklaşınca atak yapıyor.Atagim gelince dayanılmaz olunca orucumu bozmak zorunda kalıyorum.İnsallah öyle olmaz.Sonra kendimi orucumu bozduğunu için kötü hissediyorum.
Hm daha varmış hayırlı si o zaman 9 haftalık olur herhalde.23unde İnsaAllah..
Gittiğimde 4 5 haftalık dedi Dr, o kadar olur mu bilmiyorum.. gidince ogrenicem inşaallah..Hm daha varmış hayırlı si o zaman 9 haftalık olur herhalde.
İnşallah canım bizide haberdar etmeyi unutma.Gittiğimde 4 5 haftalık dedi Dr, o kadar olur mu bilmiyorum.. gidince ogrenicem inşaallah..
Kalp atışını da duyayım içim iyice rahatlasin artık..
Canım günaydın geçmiş olsun yinede ilk üç ay kullanmasan ilaç daha iyi olur.Günaydın kızlar.. bende tartildim 65.8geldim.. bu bir süre böyle gider..
Şu hamilelikte beni en zorlayan şey nefes darlığı., Randevu da düşmüyor göğüs hastalıklarına.. ilaç almam lazım mecburi..
Bakalım. Dualarinizi eksik etmeyin..
Mevsim geçişi ya şuan. İsinamadi bir hava.Canım günaydın geçmiş olsun yinede ilk üç ay kullanmasan ilaç daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?