Sadece zayiflayalim

Evet kızlar yine çok az yedim .Tamamen istek dışı kendimi yemek için zorluyorum resmen iftar vakti bir kase domates çorbası,küçük tabak tabak 100 Gr kıymalı yoğurtlu makarna,ve çok küçük tabak salata yedim.Salata bile 100 Gr toplam kalorim 500 kalori civarı.

Bu arada iftara yakın tartildim .Spordan önce 66.3 geldim.Sonra yarım saat spor yaptım .Düşümü aldım .İftarimi açtım şimdi çay içiyorum.Zaten oruçlu en çok icicek arıyorum Sadece akşam üstü iftara yakın acıkıyorum o kadar.Onun haricinde hiç acikmiyorum.

Slm kızlar bugün annemde teyzem ler dayimlar vardı hepsi çok kotulemissin gözünün altı çökmüş çok zayıflamıssin dediler sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.brn yinede fazla zayiflamayacagim galiba 55 te kalacağım niye zorluyor um ki dedim bugün vücut analizi yaptırdım maşallah yağ oranı 21.5 geldi toplam yağ 11 kilo eczacı 2 kilo eksiğin var diyor ama ben kendimi zayıf hissedemiyorum.

önemli olan zayıf hissedip hissetmemen değil canım sağlıklı ol, olman gerektiği gibi ol yeter

Çok az kaldı 64e
Bende mahvoldum bugün gaz beni mahvetti , kayısı suyu ,ve su içmekten fenalık geldi..
Yemek yemek istiyorum yiyorum da ne işkencelerle..

Canım bence artık zorlama kendini .Hasta olursun 55 çok güzel bir kilo şahsen ben 55 istiyorum ama sonra çok zayiflikta iyi değil .57 58 olsam yeterim diyorum.Bence sen artık normal yeme düzenine geç gündüz vakitleri istediğini ye mesela spor yapmak istiyorsan yine yap sağlık için olur.

Çok az kaldı 64e
Bende mahvoldum bugün gaz beni mahvetti , kayısı suyu ,ve su içmekten fenalık geldi..
Yemek yemek istiyorum yiyorum da ne işkencelerle..
Canım evet az kaldı 64 e ne varsa bu 64 ye tam 10 kilo var .Çok heyecanlıyım.Acaba hamilelikten mi oluyor gaz sorunu .Doktora mi gitsen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…