- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
Ah ah naptim bbn pişmanımBen yoğurt yeyip yatıyorum ona rağmen çok susuyorum sabah.
Güzel hatun lar nerdesiniz
Ay bn seni yeni gördüm hoşgeldin
iftar vaktini bekliyoruz.esim yine hamurisi tatli borek vb almis.yazik bana hergun kendimle mucadele halindeyim
Aramıza hoşgeldin. Sağlıkla zayıflamanın dilerim.
çok şekersin teşekkür ederimAramıza hoşgeldin. Sağlıkla zayıflamanın dilerim.
önemli olan zayıf hissedip hissetmemen değil canım sağlıklı ol, olman gerektiği gibi ol yeterSlm kızlar bugün annemde teyzem ler dayimlar vardı hepsi çok kotulemissin gözünün altı çökmüş çok zayıflamıssin dediler sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.brn yinede fazla zayiflamayacagim galiba 55 te kalacağım niye zorluyor um ki dedim bugün vücut analizi yaptırdım maşallah yağ oranı 21.5 geldi toplam yağ 11 kilo eczacı 2 kilo eksiğin var diyorama ben kendimi zayıf hissedemiyorum.
Çok az kaldı 64eBu arada iftara yakın tartildim .Spordan önce 66.3 geldim.Sonra yarım saat spor yaptım .Düşümü aldım .İftarimi açtım şimdi çay içiyorum.Zaten oruçlu en çok icicek arıyorum Sadece akşam üstü iftara yakın acıkıyorum o kadar.Onun haricinde hiç acikmiyorum.
Haklısın canım zayıflamak takıntı oldu galiba.önemli olan zayıf hissedip hissetmemen değil canım sağlıklı ol, olman gerektiği gibi ol yeter
gerek yokken varmış gibi hissedip zayıflamaya çalışınca sonucu "anoreksiya nervoza" olabiliyo aman dikkat vücudun ne diyosa onu dinleHaklısın canım zayıflamak takıntı oldu galiba.
Canım bence artık zorlama kendini .Hasta olursun 55 çok güzel bir kilo şahsen ben 55 istiyorum ama sonra çok zayiflikta iyi değil .57 58 olsam yeterim diyorum.Bence sen artık normal yeme düzenine geç gündüz vakitleri istediğini ye mesela spor yapmak istiyorsan yine yap sağlık için olur.Slm kızlar bugün annemde teyzem ler dayimlar vardı hepsi çok kotulemissin gözünün altı çökmüş çok zayıflamıssin dediler sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.brn yinede fazla zayiflamayacagim galiba 55 te kalacağım niye zorluyor um ki dedim bugün vücut analizi yaptırdım maşallah yağ oranı 21.5 geldi toplam yağ 11 kilo eczacı 2 kilo eksiğin var diyorama ben kendimi zayıf hissedemiyorum.
Canım evet az kaldı 64 e ne varsa bu 64 yeÇok az kaldı 64e
Bende mahvoldum bugün gaz beni mahvetti , kayısı suyu ,ve su içmekten fenalık geldi..
Yemek yemek istiyorum yiyorum da ne işkencelerle..
Hamileliğin zor tarafları başlamış Allah kolaylık versin inşallah.Çok az kaldı 64e
Bende mahvoldum bugün gaz beni mahvetti , kayısı suyu ,ve su içmekten fenalık geldi..
Yemek yemek istiyorum yiyorum da ne işkencelerle..
Yok canım dengeli besleniyor um çok şükür.gerek yokken varmış gibi hissedip zayıflamaya çalışınca sonucu "anoreksiya nervoza" olabiliyo aman dikkat vücudun ne diyosa onu dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?