- 15 Mayıs 2019
- 105
- 143
- 23
- 28
Evet benim ama boyum 166 burda 65 kiloyum bugün tartıldım 67.4 çıktım vucudum çabuk ödem tutuyor malesefBu senmisin çok zayifsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim ama boyum 166 burda 65 kiloyum bugün tartıldım 67.4 çıktım vucudum çabuk ödem tutuyor malesefBu senmisin çok zayifsin
Sende çok iyi gidiyorsun cnm boyun kaçŞu anda her şey güzel gidiyor.Sadece biraz sabırsız oluyorum.İstiyorum ki hemen 59 kilolara ineyim tabi ki mümkün değil.Diyetimin 3 .haftasında yım .İki haftada en son pazartesi tartildim 67.75 geldim.Yani 70 kilodan iniş yaptım ve ikinci haftasında 2.25 kilo verdim.Diyetimin ilk haftasında spor yapmadım .Ama ikinci haftasında şu anda da devam etmekle beraber hergun 20 dk eliptik yapiyorum.1 Haziran günü tekrar tartilicam umarım 66 lari görürüm.Yani bu şekilde normal şartlarda 66 rakamlarını görmem gerekiyor.Gunluk kalorim 1000 kalori geçmiyorum zaten.Sabirla 55 kiloya kadar ilerliycem .
Benim boyum kısaSende çok iyi gidiyorsun cnm boyun kaç
Bemce 66 çıkarsın belkide daha fazlası
![]()
Bence çok çok iyisin kendini kasmadan gram gram ver hem hiç almazsınEvet benim ama boyum 166 burda 65 kiloyum bugün tartıldım 67.4 çıktım vucudum çabuk ödem tutuyor malesef![]()
Evet malesef öyle buraya ilk üye oldum forumlara bakmk için sonra senin günlüğü gördüm. Ve o zamndan beri sadece burası için giriyorum. Sanki kendi günlüğümmüş gibi oldu.Bakıyorum da her kes hemen hemen bir forum (günlük)açmış sonu gelmeden forum terkedilmiş.Ama inşallah ben hedef kilomu buraya açtığım foruma koyarım.Buraya ilk kayıt olduğum zamanlar hemen hemen 77 kilolarda idim .Ama hala 70 leri görmek beni çok üzdü .Gerçi araya ev tasinmalarim vs girdi .Ama olsun aslında bunlar bahane .Sadece bu kalori takibini kurallara uygun yapamadım.Ama şimdi gramı gramina tartiyorum.Bu sefer 5 li rakamları yazmayı hedefliyorum.Umarim buraya eski dostlarimizda uğrar ☺
acaba ne kremiBende krem kullanıyorum dibini görüyorum bitti bitecek fakat işe yaramadı acaba bende mi yaramadı dedim sendede yaramamışbide yanına herbalife çayı almıştım çok araştırdım çevremde kullanıp kaç beden incelerler var çayla kremi istikrarlı kullandım ikisi de şuan bitmek üzere hala aynıyım
aslında benim bogazım yok yemek fazla yemiyorum ekmek yemem yarım tabakla doyarım işte zamanında yediğim fastfoodlar artık vücuduma oturup kalıplaşmış vücudumdan gitmiyorlar aşırı göbek problemimle yanlarım var bazen hamile sanıyorlar göbeğim fazla olduğundan
ay napacam bilmiyorum
![]()
Kimse yok demişsin ama ben varımya kızzbende hafta sonu diyetsiz geçti hemen ödem topladım. İki gündür oruç tutuyorum yarın da tutcam.
Sonra tekrar devam diyete
![]()
Bak ikimizde aynı kilodayizYaptığım kaçamaklar neticesinde hemen ödemler toplandı. Bugün 66.6 geldim kendime ödem için ananas çayı yaptım sabah onu içiyorum.![]()
İnşallah en büyük dualarımdan biriBak ikimizde aynı kilodayizsakin pes etme görelim artık şu 5 li rakamları
![]()
Selam nasılsın:) 64 kiloyum geleyim mi ben deBende bu sabah 66.15 geldim.Regli oldum brlki biraz onun şişkinliği de olabilir.Bakalim artık devam edicem durmak yok![]()
Hoşgeldin tabi ki gelSelam nasılsın:) 64 kiloyum geleyim mi ben de