slm kızlar dün spor yapmıcam demiştim ama 30 dk leslie 8 dk karın hareketi ve 15 dk bisiklet bindim
gelelim bugüne
sabah
2 dlm tahıllı ekmek
1 yumurta omlet
domates
5 yeşil zeytin
1 çaykaşığı pekmez
1 yk lor
1küçüçük elma
1 küçük cennet meyvesi
öğlen
5 yk taze fasülye (içinde 3 parça küçüket vardı) fasülyenin tadıda iğrençti pişmek bilmedi
1 kase cacık
1 dilim ekmek
şimdilik bukadar 1buçuk litre su ve 2 kupa yeşil çay içmiş bulunuyorum
akşamada öğlenin aynısı büyük ihtimalle
Canım adana kaçamağında kilo almış mısın tartıldınmı.İnş almamışsındır.
slm kızlar dün spor yapmıcam demiştim ama 30 dk leslie 8 dk karın hareketi ve 15 dk bisiklet bindim
gelelim bugüne
sabah
2 dlm tahıllı ekmek
1 yumurta omlet
domates
5 yeşil zeytin
1 çaykaşığı pekmez
1 yk lor
1küçüçük elma
1 küçük cennet meyvesi
öğlen
5 yk taze fasülye (içinde 3 parça küçüket vardı) fasülyenin tadıda iğrençti pişmek bilmedi
1 kase cacık
1 dilim ekmek
canım vallahi bugün herzaman gittiğim eczaneye gidip tartılacaktım ama hava yağmurlu gidemedim hem ayın 14 ünde 1 ay oluyo diyete başlayalı ayın 14 ünde gidip tartılcam 1 ayda nekadar vermiş olcam
vallahi adanada dayımların tartısında tartıldım 66buçuk çıktım büyük ihtimalle yanlıştır çünkü birden 1buçuk kilo gitmez kilo almışımdır ama fazla değil
sadiyemmm hosgeldin yine aramiza tatlim dönmüssün adanadan
güzel gecmistir insallah :)
menüyü begendim afiyet olsun canim.
artik bi kac ay gitmezsin adanaya dimidiyet hep bozuluyor cunku baska biyere gidince:18:
artik full diyete devammm
canım 5 şubat da kuzenimin düğünü var artık o zaman gideceğim adana ya yani tahminimce o zaman da 60 kiloya düşmüş olmam gerek 60 olamasam da 62 olurum inşallah diyeti bırakmak yok kaçamaksız devam ediyorum bugün itibariyle ve ayrıca bu hafta hiç kaçamak olmayacak
kiz daha tartin icin pilleri almadinmi
teşekkür ederim canım vallahi bende yeni yeni düzeltiyorumne güzel menün maşşallah bitek ben beceremiyorum şu düzgün yemek yeme işini yaa :18:
sadiyem çok beğendim menünü su içmen hoşuma gitti valla:)))ben içmedimm yaaaaaa offfffff sinir oluyom kendimeeeee cennet meyvesi ne?
15 dk bacak kol ve karın hareketi ve 15 dk da tempolu bisiklet sürmüş bulunuyorum
gelelim bugüne
sabah
2 dlm tahıllı ekmek
1 yumurta omlet
domates
5 yeşil zeytin
1 çaykaşığı pekmez
1 yk lor
1küçüçük elma
1 küçük cennet meyvesi
öğlen
1 kase cacık
1 dilim ekmek
maşallah valla nazar etcem sana diye aklım çıokıyooo
al tak bakiim şunu
nie kimse bişe yazmıyor yaaa kimse ilgilenmiyoo
sporuma 30 dkda leslie eklemiş bulunuyorm diyetim açısından çok güzel birgündü kaçamaksız bol sulu ve bol sporlu birgündü
ama okadar da beni mahvetti 2 gündür çok kötü öksürüyorum cigerlerim ağzımdan çıkacak
nie kimse bişe yazmıyor yaaa kimse ilgilenmiyoo
sporuma 30 dkda leslie eklemiş bulunuyorm diyetim açısından çok güzel birgündü kaçamaksız bol sulu ve bol sporlu birgündü
ama okadar da beni mahvetti 2 gündür çok kötü öksürüyorum cigerlerim ağzımdan çıkacak
ben girdiğimde kimsecikler olmuyo yaaa tşkler canım bu arada halen aynen öksürüyormGeldim kız gece gece sesini duydum geldimGeçmiş olsun canım
ara ver diyorsun yanii ama yapmayınca kendimi çok kötü hissediyorum çokda hevesli değilim aslında spora zorla kalkıp yapıyorum erine erine ama hergünde yapıyorum neyse bugün leslie yapmıyım ozamankiz burdayiz geldik geldikkk
menüyü cok begendim dedigin gibi bol sporlu ve kacamaksiz bi gün olmus masallahhh
terledigin icin üsütmüssün bence tatlim, bi kac gün ara ver spora
elimden geldiği kadar ardı ardına yapıyorum ama genelde 30 dk bisiklete binip sonra sıkılaşma hareketleri yapıyorm oda 15 dk felan sürüyo ama leslie akşamları yapıyorum oda yarım saat felan sürüyo vallahi hepsini ardı ardına yaparsam ölürüm bensporlarini ardi aridna yapiyosun diymi sadiyem tam anliyamadim nasil yaptigini..zira ilk 20 dk da vucud anca isiniyor ve sonrasinda yakmaya basliyor..bir manin yoksa ara vermeden yap..daha cok etkisini görüceksin
tşkler canım kansızlık yok çok şükür hiçbir problemim yok pekmezi çok uzun zamandır ilkkez yedim onuda hersabah oğluma içiriyorum o kaşıkda bıraktı onuda ben içtim 1 çaykaşığı olarak yazdım saklamak istemedim kuruüzümede bayılırım hamileliğimde koca 3 poşeti bitirmiştim offff neyemiştim beeeehhhcanım bak uğradım günlüğünebence çok güzel ilerliyorsun tebrikler darısı başıma menülerini beğendim dikkat ettim de kuruüzüm ve pekmez yiyorsun sanırım sende de kansızlık var ne güzel bisikletin var ben de o da yok:18:
inşallah canım benimde 10 kilom kaldı 10 kilodan sonra verebilirsem 3 kilo daha vercem 55 olcam şimdi bi 60 sonra 58 sonrada 55 oluruz bakalımKuzu geçmiş olsun. Kaçamak mı bi daha mı tövbeee perşembe gün kü kaçamağımın bedelini cuma günü ağır ödedimama tartım sevindirdi 88.5 oldum bu sabah:) 80 'e 8.5 kilo kaldııı başarıyorum başaracağız...
İyi hafta sonları diliyorum tatlım. kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?