Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

MENÜM
sabah
1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
domates maydanoz soğan ve 7 yeşil zeytinle yaptığım salata
1 yk lor

3 mandalina
1 haşlanmış mısır(pazara gitmiştim görümcemle yedik)

öğlen
5 yk patlıcan yemeği
salata
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek

1kuru kayısı
5 fındık

akşam
4 yk patlıcan yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
haşlanmış karnıbahar

5badem yedim 9gibi 1elma yerim
bolbol su 2 kupa yeşilçay 3e tamamlarım daha leslie felan yapadım 9dan sonra düşünüyorm
15 dk felan tempolu yürüdüm 5mil leslienin 2mili yapmayı düşünüyorum 30 dkda bisiklet ve 15 dkda sıkılaşma hareketi yapmayı düşünüyorm

canım süpersin valla daha ne olsun ki dört dörtlük olmuş menün yanlız bademlerde dikkat et bademin kalorisi yüksek diye biliyorum

bu ne güzel menü böyle, 3+3 nazar değmesin :))

canım süpersin valla daha ne olsun ki dört dörtlük olmuş menün yanlız bademlerde dikkat et bademin kalorisi yüksek diye biliyorum
canım vallahi ender saraçdan duymuştum badem zayıflatıyo ve tokluk hissi veriyormuş diee zaten yediğim en fazla 10tane oda tuzsuz ve çiğ badem
şadiyeeeeeee bunlar senin içinnnnnnn
tşkler tatlımmm
bişey sorucam kilo vermeninizin durduğu oldu mu hiç???
vallahi şimdilik olmadı ama umarım 2 ayda durmaz

bu ne güzel menü böyle, 3+3 nazar değmesin :))

herzamanki gibi canım 3+3

sporumu bildiriyorum

5 mil leslienin 3 milini yaptım yarımsaate yakında bisiklet bindim birazda sıkılaşma hareketleri yaptım

şimdide yeşil çayımı yudumluyorumm

selam tatlım
valla kimseye ugrayamıyorum bu aralar ya artık günler kısaldı ya cok girmeiyorım
bi de hasta oldum bugun iyiyim Allahtan..
geçmişi okumadım müsait bi zamanda okucam inşallah aklımdasın
yaptıgın yoruma teşekkür ederim gerçekten ben de size yazmayınca kendimi eksik ve bırakanlar olunca da kendimi acayip sorumlu hissediyorum ben yazmadım ondan bıraktı diye düşünüp üzülüyorum
cnm menün süper sporda ztn seni geçmek pek mümkün değil maşallah
tebrikler

günaydın fıstıkkk...
tuzsuz ve çiğ bademse sorun yok...ben o çerezlerin içinde olan kavrulmuş tuzlu bademlerde sandım:)sen işini bilirsinnnn......

tşkler canım
inan denizeliklimde bıraktı burayı gelip yazmıcam artık ama diyetime devam edecem diyo gelip senden başka kimse yazmıyor bana destek olsunlar iki yorum yapsınlar die açtım günlüğümü senden başka kimse bişe yazmıyo dedi ogünden beride girmiyo
Günaydınnn
Tatlım az kalorili bol sporlu bir gün olsunnnnn
amin amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn hepimizinnn
günaydın fıstıkkk...
tuzsuz ve çiğ bademse sorun yok...ben o çerezlerin içinde olan kavrulmuş tuzlu bademlerde sandım:)sen işini bilirsinnnn......
günaydın canım eheheheheh bilirim tabii
Maşşallah canım harika bi menü olmuş.Umarım bugünde böyle yaparsın zaten sporlar yeşilçay herşey 4 4 lük

inşallah canım sporu aksatmak istemiyorum dediğim gibi bir bırakırsam bidaha yapmam

kızlar eger bu önümüzdeki p.tesiye kadar 65e düşersemmmm HERKESE BENDEN YEŞİL ÇAYYYYYYYYYYYYYYYYYY

MENÜM
1 yumurta
1,5 dlm tahıllıekmek
5 yeşil zeytin
1 yk lor
yarım kk light peynir

1 muz

4 yk patlıcan yemeği(dünkü yemek sanırım akşamda yicem)
1 küçük kase tarhana
1 bardak ayran
tere
4 5 tane süsbiber turşusu

1 portakal

akşamada tarhana çorbası+ salata + soda mı olsun yoksa patlıcan yemeği+ tarhana çorbası+ salata+ sodamı olsun
bolbol su içtim 20 dk bisiklet bindim akşamada leslienin 2 mil olanını ardınada slim in 6 yı denemeyi düşünüyorum bakalım hep aynı şeyi yapınca yapasım gelmiyo değiştiriyorm sürekli

menün harika cnm benim akşama bence tarhana çorbası soda ve salata ye bence:)))
şu leslieyi bende mrk ettim nasıl bişey nerden indiriyosunuz nasıl yapıyosunuz????

beslenmen süper tatlimmmm
sporuda yapiyorsun
aksam yemegi bence tarhana salata ve soda olsun
afiyet olsun tatlimmm

menün harika cnm benim akşama bence tarhana çorbası soda ve salata ye bence:)))
şu leslieyi bende mrk ettim nasıl bişey nerden indiriyosunuz nasıl yapıyosunuz????

canım leslieyi tavsiye ederim hem eglenceli google leslie sansone yazıyorsun çıkan sitelerde 3. siteye girceksin orda istediğin milleri indir şimdilik 2 mili indirsen yeter gittikçe çoğaltabilirsin başka sormak istediğin bişe olursa yardımcı olurum menüme bende öyle karar kıldım canım
beslenmen süper tatlimmmm
sporuda yapiyorsun
aksam yemegi bence tarhana salata ve soda olsun
afiyet olsun tatlimmm

teşekkür ederim canımmmm
oybirliği ile karar verilmiştir akşam yemeğime çorba+salata+soda
buhafta 65e düşmem gereeeeeeeekkkk

şadiye ben de sana bugünkü yediklerimi yazıyım..
sen de eksiklerimi fazlalarımı yaz. aslında 6 öğün yemem gerektiğini biliyorum ama olmuyooo

sabah bi yumurta haşladım salatalık domates
akşama kadar aralıklı olarak 10-15 tane badem
2 tane mandalina
tek çekerli yeşilçay
akşam da yani 10 dk önce kocaman bi tabak marul domates soğan salatası üzerine haşlanmış tavuk koydum 3 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm (zeytinyağsız çok yavan oluyo yiyemiyorum)
hiç ekmek yemedim zaten uzun süredir hiç ekmek yemiyorum

ne diyosun menüme :18::18::18::18::18:

begenmedim hiç vallahi bikere ekmek yemelisin tahıllı ekmekden hiç yiyemiyosan bile herögünde bir dilim çünkü kilo verirken sağlığımızdan olmamalıyız
sabah ögününe ek olarak 1 2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu kadarda peynir ekle canım bir gün için 10 15 badem normal hani burda öğle yemeğiii öğle yemeğinde sebze yemeği felan tercih et yanında ayran yada salata olsun mutlaka 1 dilimde ekmek ye gene ara ögün yap meyve yada 1 avuç leblebi yada 2 kurukayısı 5 6 fındık yada badem yada 1 bardak ayran yada kuruincir bunlar gibi şeyleri ara ögünlere ekle akşamda salatanın üstüne tavuk koymuşsun bunu birara benim diyetisyenimde vermişti ya yarım haşlanmış tavuk gögüsü yada yarım tonbalık yada 1 kk dilimlenmiş peyazpeynir eklicektim ama yanında 1 kase çorba ve 1 soda vardı yemeği engeç 6 6buçukda mutlaka 9 gibide bi meyve felan yiyoruz bende daha önce az yiyerek ögün atlayarak kilo vermeye çalışıyordum ama veremiyordum buşekil denedim çok güzel zayıflıyorum şükür hem açda kalmıyorum bu arada yeşil çay önceden içmiyordum yeşilçayında çok faydasını görüyorum günde 3 kupa içmeye çalış bolbol su da iç yarım saat koşubandında yürüyormuşsun iyi sayılır 5 dk 5 dk artırırsan 40 dk iyi olur canım umarım faydalı olur bu arada hiçbişe yemeyerek zayıflanır ama yağdan değil kasdan ve sudan gider kilo kası kaybettikden sonra geri gelmiyomuş geri bide yağdan vermeyince hem geri çabuk alınıyormuş hem bisüre sonra kilo verme duruyormuş

menüme ek olarak
akşam
yarım kase çorba
1 küçük lahmacun (bıktım artık lahmacundan sonunda buzlukdakide bitti)
1 tabak marul salatası
1 soda

1 avuçiçi kabak çekirdeği tuzsuz (midemi bulandırdı ıyyyghhhhhh)
daha fazla yemicem gerçi daha nereme yiceemm sanırım 1200 kaloriyi geçtim bugün
saat 9buçuk gibide leslie ardındanda videosunu bulamadım bulabilirsem slin in 6 yı yapmayı düşünüyorm
bolbol su içtim 2 bardak yeşilçay spordan sonra 1 bardak daha içerim

canım soda içmenin özel bi nedeni var mı? yani zayıflatma etkisi falan var mı? yoksa sevdiğin için mi içiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…