MENÜM
sabah
1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
domates maydanoz soğan ve 7 yeşil zeytinle yaptığım salata
1 yk lor
3 mandalina
1 haşlanmış mısır(pazara gitmiştim görümcemle yedik)
öğlen
5 yk patlıcan yemeği
salata
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek
1kuru kayısı
5 fındık
akşam
4 yk patlıcan yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
haşlanmış karnıbahar
5badem yedim 9gibi 1elma yerim
bolbol su 2 kupa yeşilçay 3e tamamlarım daha leslie felan yapadım 9dan sonra düşünüyorm
15 dk felan tempolu yürüdüm5mil leslienin 2mili yapmayı düşünüyorum 30 dkda bisiklet ve 15 dkda sıkılaşma hareketi yapmayı düşünüyorm
MENÜM
sabah
1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
domates maydanoz soğan ve 7 yeşil zeytinle yaptığım salata
1 yk lor
3 mandalina
1 haşlanmış mısır(pazara gitmiştim görümcemle yedik)
öğlen
5 yk patlıcan yemeği
salata
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek
1kuru kayısı
5 fındık
akşam
4 yk patlıcan yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
haşlanmış karnıbahar
5badem yedim 9gibi 1elma yerim
bolbol su 2 kupa yeşilçay 3e tamamlarım daha leslie felan yapadım 9dan sonra düşünüyorm
15 dk felan tempolu yürüdüm5mil leslienin 2mili yapmayı düşünüyorum 30 dkda bisiklet ve 15 dkda sıkılaşma hareketi yapmayı düşünüyorm
canım vallahi ender saraçdan duymuştum badem zayıflatıyo ve tokluk hissi veriyormuş diee zaten yediğim en fazla 10tane oda tuzsuz ve çiğ bademcanım süpersin valla daha ne olsun ki dört dörtlük olmuş menün yanlız bademlerde dikkat et bademin kalorisi yüksek diye biliyorum
tşkler tatlımmmşadiyeeeeeee bunlar senin içinnnnnnn
vallahi şimdilik olmadı ama umarım 2 ayda durmazbişey sorucam kilo vermeninizin durduğu oldu mu hiç???
bu ne güzel menü böyle, 3+3 nazar değmesin :))
tşkler canımselam tatlım
valla kimseye ugrayamıyorum bu aralar ya artık günler kısaldı ya cok girmeiyorım
bi de hasta oldum bugun iyiyim Allahtan..
geçmişi okumadım müsait bi zamanda okucam inşallah aklımdasın
yaptıgın yoruma teşekkür ederim gerçekten ben de size yazmayınca kendimi eksik ve bırakanlar olunca da kendimi acayip sorumlu hissediyorum ben yazmadım ondan bıraktı diye düşünüp üzülüyorum
cnm menün süper sporda ztn seni geçmek pek mümkün değil maşallah
tebrikler
amin amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn hepimizinnnGünaydınnn
Tatlım az kalorili bol sporlu bir gün olsunnnnn
günaydın canım eheheheheh bilirim tabiigünaydın fıstıkkk...
tuzsuz ve çiğ bademse sorun yok...ben o çerezlerin içinde olan kavrulmuş tuzlu bademlerde sandım:)sen işini bilirsinnnn......
Maşşallah canım harika bi menü olmuş.Umarım bugünde böyle yaparsın zaten sporlar yeşilçay herşey 4 4 lük
kızlar eger bu önümüzdeki p.tesiye kadar 65e düşersemmmm HERKESE BENDEN YEŞİL ÇAYYYYYYYYYYYYYYYYYY
MENÜM
1 yumurta
1,5 dlm tahıllıekmek
5 yeşil zeytin
1 yk lor
yarım kk light peynir
1 muz
4 yk patlıcan yemeği(dünkü yemek sanırım akşamda yicem)
1 küçük kase tarhana
1 bardak ayran
tere
4 5 tane süsbiber turşusu
1 portakal
akşamada tarhana çorbası+ salata + soda mı olsun yoksa patlıcan yemeği+ tarhana çorbası+ salata+ sodamı olsun
bolbol su içtim 20 dk bisiklet bindim akşamada leslienin 2 mil olanını ardınada slim in 6 yı denemeyi düşünüyorum bakalım hep aynı şeyi yapınca yapasım gelmiyo değiştiriyorm sürekli
kızlar eger bu önümüzdeki p.tesiye kadar 65e düşersemmmm HERKESE BENDEN YEŞİL ÇAYYYYYYYYYYYYYYYYYY
MENÜM
1 yumurta
1,5 dlm tahıllıekmek
5 yeşil zeytin
1 yk lor
yarım kk light peynir
1 muz
1 küçük kase tarhana
1 bardak ayran
tere
1 portakal
akşamada tarhana çorbası+ salata + soda mı olsun yoksa patlıcan yemeği+ tarhana çorbası+ salata+ sodamı olsun
bolbol su içtim 20 dk bisiklet bindim akşamada leslienin 2 mil olanını ardınada slim in 6 yı denemeyi düşünüyorum bakalım hep aynı şeyi yapınca yapasım gelmiyo değiştiriyorm sürekli
menün harika cnm benim akşama bence tarhana çorbası soda ve salata ye bence:)))
şu leslieyi bende mrk ettim nasıl bişey nerden indiriyosunuz nasıl yapıyosunuz????
beslenmen süper tatlimmmm
sporuda yapiyorsun
aksam yemegi bence tarhana salata ve soda olsun
afiyet olsun tatlimmm
şadiye ben de sana bugünkü yediklerimi yazıyım..
sen de eksiklerimi fazlalarımı yaz. aslında 6 öğün yemem gerektiğini biliyorum ama olmuyooo
sabah bi yumurta haşladım salatalık domates
akşama kadar aralıklı olarak 10-15 tane badem
2 tane mandalina
tek çekerli yeşilçay
akşam da yani 10 dk önce kocaman bi tabak marul domates soğan salatası üzerine haşlanmış tavuk koydum 3 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm (zeytinyağsız çok yavan oluyo yiyemiyorum)
hiç ekmek yemedim zaten uzun süredir hiç ekmek yemiyorum
ne diyosun menüme :18::18::18::18::18:
MENÜM
1 yumurta
1,5 dlm tahıllıekmek
5 yeşil zeytin
1 yk lor
yarım kk light peynir
1 muz
1 küçük kase tarhana
1 bardak ayran
tere
1 portakal
MENÜM
1 yumurta
1,5 dlm tahıllıekmek
5 yeşil zeytin
1 yk lor
yarım kk light peynir
1 muz
1 küçük kase tarhana
1 bardak ayran
tere
1 portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?