Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

günlüklere baktımda bu sene aşure yemeyenler arasındayım
ben yapmasını bilmiyorum çevremde daha yapanı görmedim yaa yapıyorlar bana getirmiyorlar yada daha kimse yapmadıı

sadiyemmm menüyü begendim tatlim afiyet olsun
ohh ohhh sporuda yaptin

ben yapmasını bilmiyorum çevremde daha yapanı görmedim yaa yapıyorlar bana getirmiyorlar yada daha kimse yapmadıı

vallah bende bu sene sadece 2 yemek kasigi asure yedim baska yemedim
seneye asure gününde bol bol yeriz o zaman serbest

ben sıcak severim zaten soğudumu yüzüne bile bakmam

tatlım geçmişi okumadım ama yarın inşallah okuyacagım hepsini
aşure konusunda ben de henüz yemedim ama bikaç gun sonra aşure ile karnımı doyuracagımdan şüpheniz olmasın... şimdilik aynı konumdayız:)

hadi bakalım ogün geldiğinde sen aşureleri yediğinde aynı konumda olmayacağız

slm herkese
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurtadan fazla salçalı yumurta
yarım kk yağsız peynr
4 yeşil zeytin
yarım domates

1mandalina
yarım nar

öğlen
5 yk tavuklu patates yemeği
4 süsbiber turşusu(bayılıyom bunaa
tere
turp
1 bardak ayran

5 fındık
1 kuru kayısı

15tane ince yaprak sarma
1 dilim kek
1 avuç çekirdek

akşam misafir vardı akşam yemeğini saçma sapan geçiştirdim
suyu çok içemedim 1buçuk litre anca 2bardak yeşilçay ve hiç spor yapmadımm ilkkezzz kolumu bile kıbırdatmadım

bosver tatlim takma kafaya, haftasonu olur öyle kacamaklar
bugün pazartesi ve yine baslariz artik

kızlar selaaaaaammmmmmmm

bugün p.tesi ve benim tartılma günüm 2 gün sonrada diyete başlayalı 1 ay olcak tartımın pilini aldım sonunda ve sabah aç karnına wc den sonra ve giysisiz 66.700 geldim
çooooooookkkkkkkkk mutluyum

başlangıç 72
bugün 66.7

aslında size itiraf etmediğim sizinle paylaşmadığım bir sırrım daha var bilmiyorum onun sayesindemi bukadar kaçamaklarım olduğu halle 1 ayda 5 kilodan fazla verdim

bu arada şu internete sinir oluyorum sürekli düşüyo bide yavaş

ve bide kimse benimle ilgilenmiyo yaaa neoldu size eskiden böle değildikvalla tam kilo vermeye başlamışken bırakmayın beni azcık daha sıkın dişinizi ve beni ihmal etmeyinn lütfeeeeeeennnnnnn

Menün güzel canım. Ama sarmanın üstüne kek olmasamış daha iyi olacakmı :) Misafir var demişsin o yüzden kapadım gözlerimi

BRAVOOOOO

Canım sakın moralini bozma süpersin devam et aynen sağlıklı beslenmeye sabrın sonu selamettir...

destek olalım birbirimize ozaman bozmam moralimi

canım ben özelden msj gönderemiyorum denedim ama olmadı mesaj sayımın 100 olması mı ne gerekiyormuş sen gönder ben eklimmm:)

menünü çok beğendim canım gerçekten kaçamaksız ve bol sulu geçmiş günü ve hatta spor bile yapmışsın valla helal sana
ihmal etme bir bırakınca insan bidaha istemiyo bende yapıcam artık napalım ha gayret çarşamba günü kantar günümumarım 100 gr olsada az çıkar
taze fasülye yemişsin ne güzel çok severim bende yapayım bari yarın cnm çekti bak şimdi

kız yanlış menüye bakmışsın allah cızırtını vermesin emi ben taze fasülyeyi kaç gün önce yedim dur menümü yazayım

kız yanlış menüye bakmışsın allah cızırtını vermesin emi ben taze fasülyeyi kaç gün önce yedim dur menümü yazayım

hahahaha
açlıktan önümü göremez oldum valla
yaz bakalım cnm kusura bakma yaaa gerçekten tam bakmamışım tarihine
olsun genede nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…