Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

kızlar bugün sizinle ilgilenemezsem size yazamazsam kusurabakmayın şu nalet olası internet sürekli düşüyo yazıyorum paylaşacağım zaman düşüyo yazdığımda siliniyoo naaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhllllleeeeeeeeeetttttttt sinir etti beniii

reklamlarda cikiyordu ya önceden "dez ye ye gez" diyorlardi
cikolata, vanilya ve cilekli icecek, toz herhalde suya karistiriyorsun reklamlardan anladigim kadariyla:26:
sagliksiz bisey bence, en iyisi az yemek ve spor en iyi formül bu

bencede bende öle şeyler yiyemiyorum hatta 5i biyerde mi neydi o çaydan da almıştım onu da içemiyorum. yeşilçayı da sağlıklı diye zar zor içiyorum.
valla ilaçlardan mamalarda içeceklerden fayda yok, fayda az ve öz yemekte ve spordaa

şu mateyi bende merak ediyorum vallah ama markette bulamadım.
beşi bi yerdenin içinde de vardı aslında..
Afiyet olsun

canım öncelikle geçmiş olsun böyle hareketli bir güne yediklerin az bile canım aç kalarak kilo verilmez zaten

hadi yaaaa.....
hadi dr piyasadan kalktığını bilmeden yazdı eczanelerde hala neden bulunuyor ki???
şaşırdım doğrusu:44:

evet evet bizimki de çok açık sarı gibi oldu. artık aktara gidip sorucaz bu ne çayı diye :)) bilip bilmeden içmemek lazım.

sakin ol canımmm(birileri arada bana söylemelii)

buarada doktorun sana piyasasan kalkmış olan antibiyotiği varmiş olması beni şoke etti
ne dangalaklar varya,nası bilmez çocga verilen şurup un kaldırıldını yuhhhhh.
allh böle insanlara denk getirmesin

katılıyorum sana canım
şu mateyi bende merak ediyorum vallah ama markette bulamadım.
beşi bi yerdenin içinde de vardı aslında..
Afiyet olsun
tadı hiç kötü değil beğendim ben
canım öncelikle geçmiş olsun böyle hareketli bir güne yediklerin az bile canım aç kalarak kilo verilmez zaten
offf offf o yediklerimde ne varrrr akşam yatmadan önce yediğimi duysanız hepiniz dövceksiniz benii(
hadi yaaaa.....
hadi dr piyasadan kalktığını bilmeden yazdı eczanelerde hala neden bulunuyor ki???
şaşırdım doğrusu:44:
bende anlamadım yani doktor hadi yazdı eczane niye veriyorkii anlamadım araştırcam bii
evet evet bizimki de çok açık sarı gibi oldu. artık aktara gidip sorucaz bu ne çayı diye :)) bilip bilmeden içmemek lazım.
bencede canım sonra iştah açıcı cay olur mazallah

aminnn canım zaten zayıf olan çocugum iyice zayıfladı

kızlarr dün öyle bir hata yaptım kiii dövün beniiiii

dün akşam saat 9buçuk gibi çeyrek beyaz ekmeğin içine tulum peynir koydum ve yedimmm oda yetmiyo gibi 3 5 tane badem 3 5 tane fındık ve 1 kurukayısı yedim sonra 10buçukdada uyudum
aslında böyle hata yapmazdım ama akşam yemek yiyesim gelmedi yemeklerimi yarım bıraktım midemi bulandırmıştı o saatdede bi acıktım zaten çok severim o peyniri offf yedim napimm

bu arada dünkü çeyrek ekmek ve peynir görgüsüzlüğü yüzünden bugün gayet güzel gidiyo
sabah
1 yumurta
1 dlm kızarmış tahıllı ekmek
5 yeşil zeytin
yarım kk lıght peynir
domates salatalık

1 dilim ananas
2 form bisküvi

öğlen
1 kepçe sebzeli mercimek çorbası
5 yk pırasa
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek

birazdan yarım ayva yerim yada 1 dilim ananas
akşamada kemikli et haşlıcam (eşim çok seviyo) yanına salata felan yapar geçiştiririm umarım dün akşamki gibi bi kaçamak yapmam
şimdilik 2 ltye yakın su 1 bardk yeşilçay 1 bardak mate sabah 10 buçuk gibi felan 15 dk bisiklet bindim ardından 5 mil leslienin 2 miliyaptım ardından 5 dk daha bisiklet bindim ve 10 15 dk felanda sıkılaşma hareketlerinden yaptım

bu menü güzel beğendim afiyet olsun
dün de ekmek+peynir kötü olmuş yoksa badem falan iyi ama sorun senin yedikten bi saat sonra yatman
artık neyse dün bitti gitti biz önümüze bakalım
eminim vücudun bu yanlış tolere eder çünkü spor konusunda sana yetişmek zor malum

Bu ne hız maşallah

canım bgn inan aklıma sen geldin sadiş gelirmiş açılın ben geldim çocugun kakasını getirdim son bir dakkası kaldı çabuk bakın doktorrrrrr beey die koştuğunu düşündüm felan eheeheheh köpişlerinizde varmış var mı fotoları çok severim hayvanları evimiz hiç boş kalmadı hep bi hayvanımız vardı ama köpek bakmak zordur sorumluluk ister iki taneyle nasıl baş ediiosun.Evde mi bahçede falan mı bakıosun.Ayrıca son pişmanlık neye yarar yutmuşssun bikere ekmeği bademi.Kız şimdi kendine ki daha çok spor yap erit.Hem bikere yemeyle kilo alınmaz=)

vallahi regil haftasına giriyorum sanırım acaip açıkıyorum bugünde hep açtım ama fazla bişi yemedim
dün çok yorulmuştum yaa oğlumu uyuturken bende yanında uyuyakalmışım bugünde iyi spor yaptım haaa

Bu ne hız maşallah
hehee herzamanki halim
bahçede hayatım köpekler ben evde hayvan beslemeyi sevmiyorum bitek muhabbet kuşumuz var evin içinde oda pencereye konmuştu yakaladım aldımonu içeriye cikcikcik ötsün diye bitek o var bahçede yok yok ama daha öncede dediğim gibi çok büyük bahçemiz var içinde 2 köpek 150 tane felan güvercin 3 horoz 4 tavuk bıldırcınımızda vardı onlar öldü yani tıpkı bir hayvanat bahçesi
ne hızı kız,bu onun herzamnaki hali bile deyil

değilmi azalttım sporu kızzz sanki azdahamı azaltsam diom

ölçümlerimi yazmayı unutmuşum sabah ölçmüştüm 2gündür ölçmüyodum 2 gün öncesine kadarda hiç değişim olmamıştı bu 2 günde ne olduysa düşmüş

raporu bildiriyorm
14.11.2011 27.11.2011 fark 16/11/2011
bel:84 bel:82 bel:2 cm bel:80 cm 4cm
kalça:102 kalça:97 kalça:5 cm kalça:93 9 cm kızlar bu arada kalça diye yanlış yazmışım yaa bura göbek olcak
kilo:72 kilo: 69 kilo:3 kg kilo:66 6 kg

tatlım bugün balla elma sirkesi aldım yemekten sonra bi bardak içtim, sen içine papatya limonda koyuyomuşsun ama o kadar uğraşamam ben....

forumlarda çok faydalı olduğu yazmış sirkeyle balın, umarım bana da faydası olurrrrrrr

canımmmm ne güzel incelmişsin ya

benim en yavaş göbek kısmım inceliyo.
bacaklar ve belde bariz incelme var.
herkes göbeğin gitmiş diyo ama ben hala evet zayıfladım diyemiyorum, çok enteresan.

daha önce aklıma gelmemişti ölçmek kendimi, seni görünce ben de ölçeyim dedim

göğüs 98

bel 75

kalça 102

10 ar santim incelirsem 90-60-90 olucammm

pardon belden 15 cm gitmesi lazımmm

Son düzenleme:

sen daha incesin kız benden ama ben senden zayıfım amaaaa ben 1 çocuk doğurdum sen bekarsın ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…