reklamlarda cikiyordu ya önceden "dez ye ye gez" diyorlardi
cikolata, vanilya ve cilekli icecek, toz herhalde suya karistiriyorsun reklamlardan anladigim kadariyla:26:
sagliksiz bisey bence, en iyisi az yemek ve spor en iyi formül bu
bugün okadar kaçamağım oldukii say say bitmez kaçamak oldu ama çok zararlı şeyler değildi neyse yazayımda görün
sabah
1buçuk dilim tahıllı ekmek
yarım dilim beyaz ekmek
peynirli omlet
domates salatalık
5 yeşil zeytin
3 4 tane mandalina
öğlen
5 yk nohut
yarım kase yoğurt çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
bitter çikolata paketin üstüne baktım (40 gramdı bunuda lilycimden öğrendim)
2 form büskivi
1 muz
1 ısırık ananastadına bakmıştım
akşam okadar toktumkii canım istemiyodu geç saatde açıkırım yerim die salata yaptım
salatanın yarısını yedim anca
3 yk nohut
başkada bişi yok
ilerleyen saatlerdede 1 dlm ananas yicem
bugün okadar yoruldumki koştur koştur hastaneye gittim ordan eve geldim oğlumla kahvaltı yaptım sonra ev temizledim sonra oğlumla öğlen yemeğimizi yedik aldım tempolu bişekilde bankaya gittik (gene oğlumla)ordan aktara uğradım yeşilçay ve mateçayı aldım ordan dönüşte pazara uğradık ordan koştur koştur eve evin yarımkalan işlerini yaptım sonra eşim aradı köpeklere (bide bizim 2 tane alman kurdumuz var) tavuk al gel dedi oğlumu uyuttum koştur koştur tavukçuya gittim geldim sonra evimin geri kalan işlerini yaptım ve daha yeni oturdum desem inanırmısınız
bugün çokfazla su içemedim ama genede olmuştur 1buçuk lt 1 bardak yeşil çay 1 bardakda mateçayı (tadı yeşilçaydan daha iyi) içtim
bugün okadar kaçamağım oldukii say say bitmez kaçamak oldu ama çok zararlı şeyler değildi neyse yazayımda görün
sabah
1buçuk dilim tahıllı ekmek
yarım dilim beyaz ekmek
peynirli omlet
domates salatalık
5 yeşil zeytin
3 4 tane mandalina
öğlen
5 yk nohut
yarım kase yoğurt çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
bitter çikolata paketin üstüne baktım (40 gramdı bunuda lilycimden öğrendim)
2 form büskivi
1 muz
1 ısırık ananastadına bakmıştım
akşam okadar toktumkii canım istemiyodu geç saatde açıkırım yerim die salata yaptım
salatanın yarısını yedim anca
3 yk nohut
başkada bişi yok
ilerleyen saatlerdede 1 dlm ananas yicem
bugün okadar yoruldumki koştur koştur hastaneye gittim ordan eve geldim oğlumla kahvaltı yaptım sonra ev temizledim sonra oğlumla öğlen yemeğimizi yedik aldım tempolu bişekilde bankaya gittik (gene oğlumla)ordan aktara uğradım yeşilçay ve mateçayı aldım ordan dönüşte pazara uğradık ordan koştur koştur eve evin yarımkalan işlerini yaptım sonra eşim aradı köpeklere (bide bizim 2 tane alman kurdumuz var) tavuk al gel dedi oğlumu uyuttum koştur koştur tavukçuya gittim geldim sonra evimin geri kalan işlerini yaptım ve daha yeni oturdum desem inanırmısınız
bugün çokfazla su içemedim ama genede olmuştur 1buçuk lt 1 bardak yeşil çay 1 bardakda mateçayı (tadı yeşilçaydan daha iyi) içtim
hadi yaaaa.....okadar gerizekalı doktorlar varkii yaaa minicik çocugaa yasaklanıp piyasadan kaldırılan ilaç verilirmi daha önce acile götürdüğümüz doktor o antibiyotiği vermiş ishal olmasıda ondan dolayıymış test temiz çıktı şükür bişi çıkmadı o ilaçdan dolayı ishal olmuş doktor onu vermeyi kes tekrar ilaç vermeme gerek yok yemeklerine dikkat et dedi okadar canım ama o gidip o doktorun saçını başını yolasım vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
kız ara ögünlerinde abarttım resmen 2 gündür dengesiz yiyorum saatleri şaştı yaa ondan sanırım
evet aldım bugün çayın kendisi çok açıkyeşil renkde demleyincede ıhlamur gibi sapsarı oluyo tatlım renksiz değil yani belki sizin evdeki bayatlamıştır
kızlar bugün sizinle ilgilenemezsem size yazamazsam kusurabakmayın şu nalet olası internet sürekli düşüyo yazıyorum paylaşacağım zaman düşüyo yazdığımda siliniyoo naaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhllllleeeeeeeeeetttttttt sinir etti beniii
katılıyorum sana canımbencede bende öle şeyler yiyemiyorum hatta 5i biyerde mi neydi o çaydan da almıştım onu da içemiyorum. yeşilçayı da sağlıklı diye zar zor içiyorum.
valla ilaçlardan mamalarda içeceklerden fayda yok, fayda az ve öz yemekte ve spordaa
tadı hiç kötü değil beğendim benşu mateyi bende merak ediyorum vallah ama markette bulamadım.
beşi bi yerdenin içinde de vardı aslında..
Afiyet olsun
offf offf o yediklerimde ne varrrr akşam yatmadan önce yediğimi duysanız hepiniz dövceksiniz beniicanım öncelikle geçmiş olsun böyle hareketli bir güne yediklerin az bile canım aç kalarak kilo verilmez zaten
bende anlamadım yani doktor hadi yazdı eczane niye veriyorkii anlamadım araştırcam biihadi yaaaa.....
hadi dr piyasadan kalktığını bilmeden yazdı eczanelerde hala neden bulunuyor ki???
şaşırdım doğrusu:44:
bencede canım sonra iştah açıcı cay olur mazallahevet evet bizimki de çok açık sarı gibi oldu. artık aktara gidip sorucaz bu ne çayı diye :)) bilip bilmeden içmemek lazım.
sakin ol canımmm(birileri arada bana söylemelii)
buarada doktorun sana piyasasan kalkmış olan antibiyotiği varmiş olması beni şoke etti
ne dangalaklar varya,nası bilmez çocga verilen şurup un kaldırıldını yuhhhhh.
allh böle insanlara denk getirmesin
bu menü güzel beğendim afiyet olsunbu arada dünkü çeyrek ekmek ve peynir görgüsüzlüğü yüzünden bugün gayet güzel gidiyo
sabah
1 yumurta
1 dlm kızarmış tahıllı ekmek
5 yeşil zeytin
yarım kk lıght peynir
domates salatalık
1 dilim ananas
2 form bisküvi
öğlen
1 kepçe sebzeli mercimek çorbası
5 yk pırasa
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek
birazdan yarım ayva yerim yada 1 dilim ananas
akşamada kemikli et haşlıcam (eşim çok seviyo) yanına salata felan yapar geçiştiririm umarım dün akşamki gibi bi kaçamak yapmam
şimdilik 2 ltye yakın su 1 bardk yeşilçay 1 bardak mate sabah 10 buçuk gibi felan 15 dk bisiklet bindim ardından 5 mil leslienin 2 miliyaptım ardından 5 dk daha bisiklet bindim ve 10 15 dk felanda sıkılaşma hareketlerinden yaptım
bu arada dünkü çeyrek ekmek ve peynir görgüsüzlüğü yüzünden bugün gayet güzel gidiyo
sabah
1 yumurta
1 dlm kızarmış tahıllı ekmek
5 yeşil zeytin
yarım kk lıght peynir
domates salatalık
1 dilim ananas
2 form bisküvi
öğlen
1 kepçe sebzeli mercimek çorbası
5 yk pırasa
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek
birazdan yarım ayva yerim yada 1 dilim ananas
akşamada kemikli et haşlıcam (eşim çok seviyo) yanına salata felan yapar geçiştiririm umarım dün akşamki gibi bi kaçamak yapmam
şimdilik 2 ltye yakın su 1 bardk yeşilçay 1 bardak mate sabah 10 buçuk gibi felan 15 dk bisiklet bindim ardından 5 mil leslienin 2 miliyaptım ardından 5 dk daha bisiklet bindim ve 10 15 dk felanda sıkılaşma hareketlerinden yaptım
Bu ne hız maşallah
vallahi regil haftasına giriyorum sanırım acaip açıkıyorum bugünde hep açtım ama fazla bişi yemedimbu menü güzel beğendim afiyet olsun
dün de ekmek+peynir kötü olmuş yoksa badem falan iyi ama sorun senin yedikten bi saat sonra yatman
artık neyse dün bitti gitti biz önümüze bakalım
eminim vücudun bu yanlış tolere eder çünkü spor konusunda sana yetişmek zor malum
hehee herzamanki halimBu ne hız maşallah
bahçede hayatım köpekler ben evde hayvan beslemeyi sevmiyorum bitek muhabbet kuşumuz var evin içinde oda pencereye konmuştu yakaladım aldımonu içeriye cikcikcik ötsün diyecanım bgn inan aklıma sen geldin sadiş gelirmiş açılın ben geldim çocugun kakasını getirdim son bir dakkası kaldı çabuk bakın doktorrrrrr beey die koştuğunu düşündüm felan eheeheheh köpişlerinizde varmış var mı fotoları çok severim hayvanları evimiz hiç boş kalmadı hep bi hayvanımız vardı ama köpek bakmak zordur sorumluluk ister iki taneyle nasıl baş ediiosun.Evde mi bahçede falan mı bakıosun.Ayrıca son pişmanlık neye yarar yutmuşssun bikere ekmeği bademi.Kız şimdi kendine ki daha çok spor yap erit.Hem bikere yemeyle kilo alınmaz=)
ne hızı kız,bu onun herzamnaki hali bile deyil
ölçümlerimi yazmayı unutmuşum sabah ölçmüştüm 2gündür ölçmüyodum 2 gün öncesine kadarda hiç değişim olmamıştı bu 2 günde ne olduysa düşmüş
raporu bildiriyorm
14.11.2011 27.11.2011 fark 16/11/2011
bel:84 bel:82 bel:2 cm bel:80 cm 4cm
kalça:102 kalça:97 kalça:5 cm kalça:93 9 cm kızlar bu arada kalça diye yanlış yazmışım yaa bura göbek olcak
kilo:72 kilo: 69 kilo:3 kg kilo:66 6 kg
daha önce aklıma gelmemişti ölçmek kendimi, seni görünce ben de ölçeyim dedim
göğüs 98
bel 75
kalça 102
10 ar santim incelirsem 90-60-90 olucammm
pardon belden 15 cm gitmesi lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?