Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

Bence akşama patlıcan yemeğini çıkar :) canım ben pek havamda değilim bugün. Sporum muhteşem olacak devammmm

canım soda içmenin özel bi nedeni var mı? yani zayıflatma etkisi falan var mı? yoksa sevdiğin için mi içiyosun?
canım vallahi eskiden diyetisyenim akşam 1 kase çorba bol salata ve 1 soda vermişti çorba içtiğim akşam salata ve soda koyuyorum yanına ne gibi özelliği olduğunu bilmiyom
sırf o öyle demişti diye yapıyom
Bence akşama patlıcan yemeğini çıkar :) canım ben pek havamda değilim bugün. Sporum muhteşem olacak devammmm

çıkardım canım akşam yemöeği eklememi yapmıştım zatn

slm,
ben de merak ediyordum, söylesene bize itiraf etmediğin şu sırrını...:)

bu sitede talisin iksiri diye bi çay görmüştüm diyete ilk başladığımda 15 gün onu içtim 1 hafta ara verdim 1 hafta daha içtim şimdi içmiyorum birsürede onsuz denicem ama bilmiyorum onunmu faydası olduuu kesin onun sayesinde zayıfladım demiyorum ama bukadar çabuk kilo veremeyen biriydi 3 ayda 4 kiloyu zor vermiştim ama şimdi 1 ayda 5.300 verdim
tarifi
2 yk papatya
1 limonun suyu
2 yk elma sirkesi
1 tatlı kaşığı bal

2 litre su kaynayınca papatyayı atıyoruz içine 2 3 dk da onla kaynıyo sonra süzüyoruz süzdükden sonra papatya suyunun içine balı limonsuyunu ve elma sirkesini ilave ediyoruz onu gün boyu içiyoruz zararı varmı hiçbilmiyorum ama denedim hiçbir sorunum olmadı

ehehehe sırrımı açıkladım işte bide şeyi uygulamıştım ilk bi hafta yalan sölemiyim ondan sonra talisin iksirini uyguladım
1 bardak suyu robata döktüm içine bir tutam maydanoz koyup robatta çektim sonra bardağa koydum yarım limon sıktım içtim oda yağ yakımını hızlandırıyomuş güyaa

kızlar birde size bişe sorcam yaaa benim yarın 1 ay doluyo diyete başlayalı ben normalde p.tesi tartılıyorum ya yarın tartılıp baksammı 1 ayda kaç kilo vermişim diyeee

bende o başlığı buldum okudum, canım faydalı olmuş olabilir ama ben yapamam sevmiyorum öyle içecekleri içemiyorum, zaten yapmaya da üşenirim

bende o başlığı buldum okudum, canım faydalı olmuş olabilir ama ben yapamam sevmiyorum öyle içecekleri içemiyorum, zaten yapmaya da üşenirim

bende üşenirdim sevmezdim böle şeyleri hatta korkardım bi zararı olurmu acaba diyee ama işte sürekli verip geri alınca çaresiz bişeler arama çabasına giriyor ve belki faydası olur die yapıyo işte bende ondan yapmıştım beklicem 1 2 hafta kilo vermem durursa tekrar denerim

kızlar birde size bişe sorcam yaaa benim yarın 1 ay doluyo diyete başlayalı ben normalde p.tesi tartılıyorum ya yarın tartılıp baksammı 1 ayda kaç kilo vermişim diyeee

tartıl tabi canım 100 gr 100 gr dır demi azda olsa vermişsindiir hafta dolmadan tabi 3 içli köfte yemediysen ben gibi ah ah

bence tartıl mrk ettim bende kg onu yanlız süper kg vermişsin 1 ayda harikasın bayıldım:)bu arada sırrınıda açıklamışsın belki ondan olabilir ben pek sanmıyorum ama sirkenin zayıflama etkisi olduğunu biliyorum..hatta sabah aç karnına içen bile var...

peeeeeeeehhhhhhh peeeeeeehhhhhhhhh peeeeeeeeeeehhhhhhhhh

şuan karşınızda 66 kilo bir hatun varrr
kızlar bugün 14 aralık ve diyetimin 1. ayı doldu ve sabah aç karnına wcden sonra giysisiz tartıldım 66 kilo geldim tam 2 günde 700grm vermişim yani bir ayda tam 6 kilo vermişim sizce çokmu sonra sağlığımdan olmıyayım herşeyden yiyorum hatta birsürü kaçamağım bile oldu çok mutluyum ama bi okadarda düşünceliyim

14/11/2011 72
14/12/2011 66

çokmutluyum

menümüde yazayımm

sabah
2 dilim tahıllı ekmekle yaptığım lor peynirli domatesli tost
7 tane yeşil zeytin

hastanedeydim saat 2buçuğa kadar
3 bisküvi 3 kraker yarım küçük poğaça mink olanlardan

öğleni 3e doğru yaptım
1 büyük kase tarhana
1 tabak salata
5 fındık
1 kuru kayısı

akşamada
nohut yemeği yapcam yanında ya salata yada yoğurt yerim 1dilim ekmek yada 3 yk pirinç pilavı yerimm
şuana kadar fazla su içemedim

süpersin tatlimmmmm

1 ayda 6 kilo vallah bravo masallah nazar degmesin
kizim ne sagliksizi, herseyi yiyorsun zaten menülerde görüyoruz ama az az yiyorsun, daha gecen 4 tane lahmacun yemedinmi
cok spor yapiyorsun o yüzden eridi gitti yaglar

menüyü begendim tatlim
hastaneye gitmissin hayirdir kötü bisey yok umarim:26:

1haftadır oğlum hem ishal hem kusuyoo acile götürmüştük 1hafta felan önce verdiği ilaçları kulladık ama hiç faydasını görmedik bişede yemiyor kuzum kendi doktoruna götürdüm kaka tahlili istedi hergün defalarca kaka yapan çocuk bugün yapmadıı hiçbişe yapamadan eve geldik. sabahları 7 8 arası günde 1 defa yapıyoo yarın sabah o kakasını yakalayıp hemen doktora götürcezz işte tahlil sonucuna göre artık ne çıkarsa sürekli dizanteri oluyo sıpa

sabah yarım bardakda portakal suyu içtim yazmayı unutmuşum 2 portakaldan anca yarım su bardağı çıktı daha fazla sıkmak istemedim
ekolarak
akşam
4 yk nohut yemeği
3 yk pirinç pilavı
yarım kase yoğurt
2 yk da kısır yedim(görümcem getirdi dayanamadım 2 yk yedim marolla)

yarım nar ve portakal yemeyi düşünüyorm suyumu çoğalttım yatana kadar 3 lt olur 2 bardak yeşil çay 3e tamamlarım
30 dk 5 mil leslie yaptım hepsini yapcaktım ama oğlum uyanınca kaldıı 10 dkfelanda sıkılaşma hareketleri yaptım

Son düzenleme:

ay kiyamam ben o kücük prense
insallah hemen iyilesir canim, ve insallah yarin kakasini yakalarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…