kızlar eger bu önümüzdeki p.tesiye kadar 65e düşersemmmm HERKESE BENDEN YEŞİL ÇAYYYYYYYYYYYYYYYYYY
MENÜM
1 yumurta
1,5 dlm tahıllıekmek
5 yeşil zeytin
1 yk lor
yarım kk light peynir
1 muz
4 yk patlıcan yemeği(dünkü yemek sanırım akşamda yicem)
1 küçük kase tarhana
1 bardak ayran
tere
4 5 tane süsbiber turşusu
1 portakal
akşamada tarhana çorbası+ salata + soda mı olsun yoksa patlıcan yemeği+ tarhana çorbası+ salata+ sodamı olsun
bolbol su içtim 20 dk bisiklet bindim akşamada leslienin 2 mil olanını ardınada slim in 6 yı denemeyi düşünüyorum bakalım hep aynı şeyi yapınca yapasım gelmiyo değiştiriyorm sürekli
canım vallahi eskiden diyetisyenim akşam 1 kase çorba bol salata ve 1 soda vermişti çorba içtiğim akşam salata ve soda koyuyorum yanına ne gibi özelliği olduğunu bilmiyomcanım soda içmenin özel bi nedeni var mı? yani zayıflatma etkisi falan var mı? yoksa sevdiğin için mi içiyosun?
Bence akşama patlıcan yemeğini çıkar :) canım ben pek havamda değilim bugün. Sporum muhteşem olacak devammmm
kızlar selaaaaaammmmmmmm
bugün p.tesi ve benim tartılma günüm 2 gün sonrada diyete başlayalı 1 ay olcak tartımın pilini aldım sonunda ve sabah aç karnına wc den sonra ve giysisiz 66.700 geldim
çooooooookkkkkkkkk mutluyum
başlangıç 72
bugün 66.7
aslında size itiraf etmediğim sizinle paylaşmadığım bir sırrım daha var bilmiyorum onun sayesindemi bukadar kaçamaklarım olduğu halle 1 ayda 5 kilodan fazla verdim
slm,
ben de merak ediyordum, söylesene bize itiraf etmediğin şu sırrını...:)
bitek sen sordun biliyormusun bunu
bu sitede talisin iksiri diye bi çay görmüştüm diyete ilk başladığımda 15 gün onu içtim 1 hafta ara verdim 1 hafta daha içtim şimdi içmiyorum birsürede onsuz denicemama bilmiyorum onunmu faydası olduuu kesin onun sayesinde zayıfladım demiyorum ama bukadar çabuk kilo veremeyen biriydi 3 ayda 4 kiloyu zor vermiştim ama şimdi 1 ayda 5.300 verdim
tarifi
2 yk papatya
1 limonun suyu
2 yk elma sirkesi
1 tatlı kaşığı bal
2 litre su kaynayınca papatyayı atıyoruz içine 2 3 dk da onla kaynıyo sonra süzüyoruz süzdükden sonra papatya suyunun içine balı limonsuyunu ve elma sirkesini ilave ediyoruz onu gün boyu içiyoruz zararı varmı hiçbilmiyorum ama denedim hiçbir sorunum olmadı
bende o başlığı buldum okudum, canım faydalı olmuş olabilir ama ben yapamam sevmiyorum öyle içecekleri içemiyorum, zaten yapmaya da üşenirim
kızlar birde size bişe sorcam yaaa benim yarın 1 ay doluyo diyete başlayalı ben normalde p.tesi tartılıyorum ya yarın tartılıp baksammı 1 ayda kaç kilo vermişim diyeee
kızlar birde size bişe sorcam yaaa benim yarın 1 ay doluyo diyete başlayalı ben normalde p.tesi tartılıyorum ya yarın tartılıp baksammı 1 ayda kaç kilo vermişim diyeee
peeeeeeeehhhhhhh peeeeeeehhhhhhhhh peeeeeeeeeeehhhhhhhhh
şuan karşınızda 66 kilo bir hatun varrr
kızlar bugün 14 aralık ve diyetimin 1. ayı doldu ve sabah aç karnına wcden sonra giysisiz tartıldım 66 kilo geldim tam 2 günde 700grm vermişimyani bir ayda tam 6 kilo vermişim sizce çokmu sonra sağlığımdan olmıyayım herşeyden yiyorum hatta birsürü kaçamağım bile oldu çok mutluyum ama bi okadarda düşünceliyim
14/11/2011 72
14/12/2011 66
çokmutluyum
menümüde yazayımm
sabah
2 dilim tahıllı ekmekle yaptığım lor peynirli domatesli tost
7 tane yeşil zeytin
hastanedeydim saat 2buçuğa kadar
3 bisküvi 3 kraker yarım küçük poğaça mink olanlardan
öğleni 3e doğru yaptım
1 büyük kase tarhana
1 tabak salata
5 fındık
1 kuru kayısı
akşamada
nohut yemeği yapcam yanında ya salata yada yoğurt yerim 1dilim ekmek yada 3 yk pirinç pilavı yerimm
şuana kadar fazla su içemedim
süpersin tatlimmmmm
1 ayda 6 kilo vallah bravo masallah nazar degmesin
kizim ne sagliksizi, herseyi yiyorsun zaten menülerde görüyoruz ama az az yiyorsun, daha gecen 4 tane lahmacun yemedinmi
cok spor yapiyorsun o yüzden eridi gitti yaglar
sefam olsunnnn
evet lahmacunlar kekler hatta kaçkez bitter yedim sporuda 1 saate düşürdüm genede 6 kilo verdim aslında tam tehlikeli kiloya girdim çünkü ben nezaman 66ya düşsem duraklar günlerce oynama olmaz inşallah p.tesiye 65leri görürüm bu ayda 6 kilo versem ne süper olur neyse elimden gelen gayreti göstercem artık
menüyü begendim tatlim
hastaneye gitmissin hayirdir kötü bisey yok umarim:26:
menümüde yazayımm
sabah
2 dilim tahıllı ekmekle yaptığım lor peynirli domatesli tost
7 tane yeşil zeytin
hastanedeydim saat 2buçuğa kadar
3 bisküvi 3 kraker yarım küçük poğaça mink olanlardan
öğleni 3e doğru yaptım
1 büyük kase tarhana
1 tabak salata
5 fındık
1 kuru kayısı
akşamada
nohut yemeği yapcam yanında ya salata yada yoğurt yerim 1dilim ekmek yada 3 yk pirinç pilavı yerimm
şuana kadar fazla su içemedim
1haftadır oğlum hem ishal hem kusuyoo acile götürmüştük 1hafta felan önce verdiği ilaçları kulladık ama hiç faydasını görmedik bişede yemiyor kuzum kendi doktoruna götürdüm kaka tahlili istedi hergün defalarca kaka yapan çocuk bugün yapmadıı hiçbişe yapamadan eve geldik. sabahları 7 8 arası günde 1 defa yapıyoo yarın sabah o kakasını yakalayıp hemen doktora götürcezzişte tahlil sonucuna göre artık ne çıkarsa sürekli dizanteri oluyo sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?