ay kiyamam ben o kücük prense
insallah hemen iyilesir canim, ve insallah yarin kakasini yakalarsiniz
peeeeeeeehhhhhhh peeeeeeehhhhhhhhh peeeeeeeeeeehhhhhhhhh
şuan karşınızda 66 kilo bir hatun varrr
kızlar bugün 14 aralık ve diyetimin 1. ayı doldu ve sabah aç karnına wcden sonra giysisiz tartıldım 66 kilo geldim tam 2 günde 700grm vermişimyani bir ayda tam 6 kilo vermişim sizce çokmu sonra sağlığımdan olmıyayım herşeyden yiyorum hatta birsürü kaçamağım bile oldu çok mutluyum ama bi okadarda düşünceliyim
14/11/2011 72
14/12/2011 66
çokmutluyum
tatlım harikasın valla darısı başımaaa
benim diyetteki 16. günüm 1 ay dolduğunda bende inşallah senin kilona ulaşırımm
bu arada geçmiş olsun canım
tatlım zuzunun günlüğünde dez diye bişe okudum içiyolarmış fln, onun ne olduğunu biliyo musun????:44::44::44:
ilkkez senden duydum neymiş ki ne işe yarıyormuş
tatlım zuzunun günlüğünde dez diye bişe okudum içiyolarmış fln, onun ne olduğunu biliyo musun????:44::44::44:
dez diyet mamaymış
bende üşenirdim sevmezdim böle şeyleri hatta korkardım bi zararı olurmu acaba diyee ama işte sürekli verip geri alınca çaresiz bişeler arama çabasına giriyor ve belki faydası olur die yapıyo işte bende ondan yapmıştım beklicem 1 2 hafta kilo vermem durursa tekrar denerim
tşkler canım darısı sizlere...wao cizelge degismis..tebrikler
sen nerelerdeydin kız hiç girmiyordun uzunsüredirşadoşum 1 ayda 6 kg vermişin kız helal olsun sana...
valla bünyeyle alakalı bence bazısısı 1 ayda 3 kg zor verir,bazısıda senin gibi çabuk .
bende hızlı verenlerdenimo kadr kaçamk yaptım. 1 buçuk ayda 7 kg verdim....
iyi geceler tatlımmm
ooo adana kaçamağı iyiydiii onları yediğim halde 6 kilo verdim onları yemeseymiştim 10 kilo verirmişim herhaldeselam cnm...
şehir dışındayken kaçırdığım yerleri okudum da maşallah tatlılar, lahmacunlar, poğaçalar havada uçuşmuş...
ama spor konusunda sana yetişemediğimizden bunları görmezden geliyorum
onun haricinde ztn süper ilerliyorsun, devam...
bu arada denizeliklim de yazmamış şimdi okudum bırakmış keşke bırakmasaydı ben ara verdim ihmal ettim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı nolur kendimi cok sorumlu hissediyorum deniz de bırakmasın cok destek ol ona olur mu??? üzüldüm topiği bırakmasına....
Canım bu senin metebolizmanın verdiği bi hediye sağlığımdan olcam diye düşünme sakın burda kaç kişi senin gözetmenliğini yapıo sağlıksız gördüğümüz şeye müdahale ederdik zaten.Harika kilo veriosun ve çok sağlıklı olduğunada eminim.Oğluşunada geçmiş olsun nazarlara geldi çocuk Allah korusun İnşallah tez zamanda iyileşir canım.Buarada kaka yakalama muhabbetinede koptum resmen=)
ıyyyyggg hiç sevmem öle şeyleri eminim dünyanın parasıdırreklamlarda cikiyordu ya önceden "dez ye ye gez" diyorlardi
cikolata, vanilya ve cilekli icecek, toz herhalde suya karistiriyorsun reklamlardan anladigim kadariyla:26:
sagliksiz bisey bence, en iyisi az yemek ve spor en iyi formül bu
darısı size canım hep dua ediyorum allahım hep birlikde zayıflıyalım dieeeÇizelgeni görünce ALLAHIM birgün bende böyle olayım diye dua ettim ,ne kadar güzel bir duygudur yarabbim 66 olmak
tatlimmm oglusun nasil oldu merak ettim??:26::26:
okadar gerizekalı doktorlar varkii yaaa minicik çocugaa yasaklanıp piyasadan kaldırılan ilaç verilirmi daha önce acile götürdüğümüz doktor o antibiyotiği vermiş ishal olmasıda ondan dolayıymış test temiz çıktı şükür bişi çıkmadı o ilaçdan dolayı ishal olmuş doktor onu vermeyi kes tekrar ilaç vermeme gerek yok yemeklerine dikkat et dedi okadar canım ama o gidip o doktorun saçını başını yolasım vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün okadar kaçamağım oldukii say say bitmez kaçamak oldu ama çok zararlı şeyler değildi neyse yazayımda görün
sabah
1buçuk dilim tahıllı ekmek
yarım dilim beyaz ekmek
peynirli omlet
domates salatalık
5 yeşil zeytin
3 4 tane mandalina
öğlen
5 yk nohut
yarım kase yoğurt çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
bitter çikolata paketin üstüne baktım (40 gramdı bunuda lilycimden öğrendim)
2 form büskivi
1 muz
1 ısırık ananastadına bakmıştım
akşam okadar toktumkii canım istemiyodu geç saatde açıkırım yerim die salata yaptım
salatanın yarısını yedim anca
3 yk nohut
başkada bişi yok
ilerleyen saatlerdede 1 dlm ananas yicem
bugün okadar yoruldumki koştur koştur hastaneye gittim ordan eve geldim oğlumla kahvaltı yaptım sonra ev temizledim sonra oğlumla öğlen yemeğimizi yedik aldım tempolu bişekilde bankaya gittik (gene oğlumla)ordan aktara uğradım yeşilçay ve mateçayı aldım ordan dönüşte pazara uğradık ordan koştur koştur eve evin yarımkalan işlerini yaptım sonra eşim aradı köpeklere (bide bizim 2 tane alman kurdumuz var) tavuk al gel dedi oğlumu uyuttum koştur koştur tavukçuya gittim geldim sonra evimin geri kalan işlerini yaptım ve daha yeni oturdum desem inanırmısınız
bugün çokfazla su içemedim ama genede olmuştur 1buçuk lt 1 bardak yeşil çay 1 bardakda mateçayı (tadı yeşilçaydan daha iyi) içtim
bugün okadar kaçamağım oldukii say say bitmez kaçamak oldu ama çok zararlı şeyler değildi neyse yazayımda görün
sabah
1buçuk dilim tahıllı ekmek
yarım dilim beyaz ekmek
peynirli omlet
domates salatalık
5 yeşil zeytin
3 4 tane mandalina
öğlen
5 yk nohut
yarım kase yoğurt çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
bitter çikolata paketin üstüne baktım (40 gramdı bunuda lilycimden öğrendim)
2 form büskivi
1 muz
1 ısırık ananastadına bakmıştım
akşam okadar toktumkii canım istemiyodu geç saatde açıkırım yerim die salata yaptım
salatanın yarısını yedim anca
3 yk nohut
başkada bişi yok
ilerleyen saatlerdede 1 dlm ananas yicem
bugün okadar yoruldumki koştur koştur hastaneye gittim ordan eve geldim oğlumla kahvaltı yaptım sonra ev temizledim sonra oğlumla öğlen yemeğimizi yedik aldım tempolu bişekilde bankaya gittik (gene oğlumla)ordan aktara uğradım yeşilçay ve mateçayı aldım ordan dönüşte pazara uğradık ordan koştur koştur eve evin yarımkalan işlerini yaptım sonra eşim aradı köpeklere (bide bizim 2 tane alman kurdumuz var) tavuk al gel dedi oğlumu uyuttum koştur koştur tavukçuya gittim geldim sonra evimin geri kalan işlerini yaptım ve daha yeni oturdum desem inanırmısınız
bugün çokfazla su içemedim ama genede olmuştur 1buçuk lt 1 bardak yeşil çay 1 bardakda mateçayı (tadı yeşilçaydan daha iyi) içtim
kız ara ögünlerinde abarttım resmen 2 gündür dengesiz yiyorum saatleri şaştı yaa ondan sanırımne bicim bi doktor bu yaaa, sikayet etmek lazim
sükür canim biseyi yok kücük sari prensin
ama doktora sinir oldum vallah
kizzz cok yememissin ki
menüyü begendim hatta
evet köpeklerinizi gördüm resimlerde cok tatlilar ama onlara özel tavukcudan tavukmu aliyorsunuz??
canım başladın demek mate çayına. ya rengi nasıl onun? demleyince baya açık bi renk mi elde ettin?
annem evde mate çayı var deyip bi şey demledi bu sabah ama hiç renk vermedi gibi bişey. kokusu da yok gibiydi.
ne olduğunu anlayamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?