kızlar ben de 3 buçuk kilo verdim, 3 kilo bende çok belli olmaz biliyorum ama birileri aaa biraz zayıflamışsın dese dünyalar benim olurdu ama yok
kızlar ben de 3 buçuk kilo verdim, 3 kilo bende çok belli olmaz biliyorum ama birileri aaa biraz zayıflamışsın dese dünyalar benim olurdu ama yok
demeleri lazım ama demiyorlar işteeekızlar ben de 3 buçuk kilo verdim, 3 kilo bende çok belli olmaz biliyorum ama birileri aaa biraz zayıflamışsın dese dünyalar benim olurdu ama yok
kesinlikle olur..o 3 kilo neredeyse 1 beden..neredeyse diyorum cunki kiminde farkli olabiliyor ama kesinlikle fark eder..harika gidiyosunuz kizlar..cizelgeler süper
kızlar yaa sizinde internetiniz böyle yapıyormu sinir oluyorum
menümü bildiriyorum
sabah
1 dilim tahıllıekmek
1,5 patatesli omlet
4 yeşl zeytin
yarm kkdan az lıght peynir
domates salatalık
7fındık
1kurukayısı
4yk pırasa
3 yk kıymalı patates yemegi
1 dilim tahıllı ekmek
yarım kase yoğurt
bırazdan 1 ayva yerim (aldığım ayvalar büyük değil ondan hepsini yiyorum)
akşamada neyapsam bilmiyorum
şimdiyekadar 1buçuk lt den fazla su içtim 2. yeşil mate karışımımı demledim onu içiçem
şuana kadar yarım saat bisiklet sürdüm akşamada leslie yapcam ve sıkılışma hareketleri yaparım
bu beden kavramı da çok değişiklik gösteriyo ya. bazı yerde 44 bol gelirken kimi yerde 44ün içine giremiyorum ben. kaç beden inceldim onu hiç anlamadım zaten
ben 42 giyiyordum ama 1 ay içinde bişi denemedim daha. hedeflediğim kiloya ulaşmadanda bişe almam
valla benim giyecek bişeyim kalmadı artık. üstlerde problem yok da pantolonlar popomdan kaçıyo.
bu ara yeni bi şey alsam o da çöpe gidicek.
napsam bilemedim
menün güzel canım afiyet olsun iyii kilo vermişsin baya ne kadar sürede verdin bu kilolarıkızlar yaa sizinde internetiniz böyle yapıyormu sinir oluyorum
menümü bildiriyorum
sabah
1 dilim tahıllıekmek
1,5 patatesli omlet
4 yeşl zeytin
yarm kkdan az lıght peynir
domates salatalık
7fındık
1kurukayısı
4yk pırasa
3 yk kıymalı patates yemegi
1 dilim tahıllı ekmek
yarım kase yoğurt
bırazdan 1 ayva yerim (aldığım ayvalar büyük değil ondan hepsini yiyorum)
akşamada neyapsam bilmiyorum
şimdiyekadar 1buçuk lt den fazla su içtim 2. yeşil mate karışımımı demledim onu içiçem
şuana kadar yarım saat bisiklet sürdüm akşamada leslie yapcam ve sıkılışma hareketleri yaparım
menün güzel canım afiyet olsun iyii kilo vermişsin baya ne kadar sürede verdin bu kiloları
kızlar menüme ek olarak
1 ayva
1 havuç
1 küçük parça salçalı ekmek(2 lokmalıkdı)
akşam
1 kase topalak çorbası
2 parça fısında tavuk
bolbol salata
regl olcam ya canım çok kötü şerbetli tatlı istiyo
bolbol suu yeşil çay
menüyü begendim tatlimmmmmmmmmmmmm afiyet olsun
topalagi sizdemi yapiyorsunuz ben bayilirimmmm
evet canım yapıyoruzz
bugün resmen gözümün önünden gitmedi topalak havada soğuk yaa iyi gider dedim yoğurdum tek başımada yuvarladım limonlu limonlu içtim 1 kase güzeldi 2. yi içmemek için zor tuttum kendimi
akşamları yemek yiyemiyorum 3 akşamdır az fazla yiyince midem bulanıyo menümü tam bitiremiyorum sizce neden olabilir
kızlar menüme ek olarak
1 ayva
1 havuç
1 küçük parça salçalı ekmek(2 lokmalıkdı)
akşam
1 kase topalak çorbası
2 parça fısında tavuk
bolbol salata
regl olcam ya canım çok kötü şerbetli tatlı istiyo
bolbol suu yeşil çay
teşekkür ederim canım bu ayın 14 ünde 1 ay oldu 6 kilo verdim
ben geldim :)
sondan basladim okumaya sadiyem. Bugunku menun guzel olmus ama topalagi hic bilmiyorum nasil bisi bu topalak?
topalagin özelligi: hamur var icinde, yani hamuru böyle yapiliyor: icine az bulgur koyuyorsun ve salcali. sonra hamuru kücük kücük dogruyorsun findik kadar. corbanin icine geliyor. mercimekte ve kücük dogranilmis patateste var. yani benim annem böyle yapiyorcok lezzetli bisey gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?