Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

kızlar ben de 3 buçuk kilo verdim, 3 kilo bende çok belli olmaz biliyorum ama birileri aaa biraz zayıflamışsın dese dünyalar benim olurdu ama yok

ay canım demezler hiç bekleme boşuna :)) şöyle bi süzerler ancak nolmuş buna diye düşünerek :))

kızlar ben de 3 buçuk kilo verdim, 3 kilo bende çok belli olmaz biliyorum ama birileri aaa biraz zayıflamışsın dese dünyalar benim olurdu ama yok

kesinlikle olur..o 3 kilo neredeyse 1 beden..neredeyse diyorum cunki kiminde farkli olabiliyor ama kesinlikle fark eder..harika gidiyosunuz kizlar..cizelgeler süper

demeleri lazım ama demiyorlar işteee
kesinlikle olur..o 3 kilo neredeyse 1 beden..neredeyse diyorum cunki kiminde farkli olabiliyor ama kesinlikle fark eder..harika gidiyosunuz kizlar..cizelgeler süper

ozaman ben 2 beden inceldimmi vallahi incelmeseydim olmayan kotumun içine rahatlıkla sığmazdım ve düğmesi kapanmayan çeketimin düğmesi kapanmazdı ama şimdi hepsi rahatlıkla oluyo

kızlar menüme ek olarak
1 ayva
1 havuç
1 küçük parça salçalı ekmek(2 lokmalıkdı)

akşam
1 kase topalak çorbası
2 parça fısında tavuk
bolbol salata

regl olcam ya canım çok kötü şerbetli tatlı istiyo
bolbol suu yeşil çay

bu beden kavramı da çok değişiklik gösteriyo ya. bazı yerde 44 bol gelirken kimi yerde 44ün içine giremiyorum ben. kaç beden inceldim onu hiç anlamadım zaten

menün güzel canım afiyet olsun iyii kilo vermişsin baya ne kadar sürede verdin bu kiloları

menüyü begendim tatlimmmmmmmmmmmmm afiyet olsun
topalagi sizdemi yapiyorsunuz ben bayilirimmmm

menüyü begendim tatlimmmmmmmmmmmmm afiyet olsun
topalagi sizdemi yapiyorsunuz ben bayilirimmmm

evet canım yapıyoruzz
bugün resmen gözümün önünden gitmedi topalak havada soğuk yaa iyi gider dedim yoğurdum tek başımada yuvarladım limonlu limonlu içtim 1 kase güzeldi 2. yi içmemek için zor tuttum kendimi
akşamları yemek yiyemiyorum 3 akşamdır az fazla yiyince midem bulanıyo menümü tam bitiremiyorum sizce neden olabilir

bende bayilirimmmmm cok severimmmmmmmmm
bol limonlu süper oluyor
tatlim vallah hic fikrim yok belki havadan olabilir:26::26:

ben geldim :)
sondan basladim okumaya sadiyem. Bugunku menun guzel olmus ama topalagi hic bilmiyorum nasil bisi bu topalak?

ben geldim :)
sondan basladim okumaya sadiyem. Bugunku menun guzel olmus ama topalagi hic bilmiyorum nasil bisi bu topalak?

topalagin özelligi: hamur var icinde, yani hamuru böyle yapiliyor: icine az bulgur koyuyorsun ve salcali. sonra hamuru kücük kücük dogruyorsun findik kadar. corbanin icine geliyor. mercimekte ve kücük dogranilmis patateste var. yani benim annem böyle yapiyor cok lezzetli bisey gercekten

vay be lezzetli gibi duruyor :) afiyet olsun hanimlar.
ben ot cop yiyorum yiyemem oyle hamur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…