canımmmm ne güzel incelmişsin ya
benim en yavaş göbek kısmım inceliyo.
bacaklar ve belde bariz incelme var.
herkes göbeğin gitmiş diyo ama ben hala evet zayıfladım diyemiyorum, çok enteresan.
evet ilk ölçüye yetiyorum metreyii ooo bayağı fark oldu canım şükür olmayan kotumun içine rahatlıkla sığdım dün sürekli mekik çekiyorum şu spor görsel paylaşımda hergün 5 dk ayırarak incelin die bi video varya biraz ondan yapıyorum biraz diger videolardan faydası oluyoo önceden iççamaşırlıyken aynaya baktığımda kendimi izlemek istemiyordum şimdi göbeğim felan bayağı düzgünleştii bacaklarım inceldi vallahi kol ve bacağımı ölçmedim hiç
yarın gezmeye gideceğim eşimin teyzesi kızı görümcem felan buluşacağız eminim hiç biri zayıflamışsın demicek çünkü daha öncede dememişlerdii bakalım yarın neler olcak
ya birileri zayıflamışsın deyince de bi motive oluyo insan sanki. ben de aynaya baktığımda eski beni görmüyorum ama hala vermem gereken 20.5 kilo var
55 kiloya düştüğümde tamam ben zayıfladım diyebilcek miyim acaba çok merak ediyorum. çünkü bu bir tür bağımlılık oluyomuş bi süre sonra, kilo verdikçe vermek istiyomuşsun.
sporla incelmek bambaşka ya valla. insan zayıflamaktan ziyade sıkılaşıyo ve fıstık gibi gözüküyosun zamanla.
sen daha incesin kız benden ama ben senden zayıfım amaaaa ben 1 çocuk doğurdum sen bekarsın ondandır
tatlım tabiki ondandır, bide ben çok sıkıyım baldırlarıma falan dokunuyo kızlar kaya gibi diyolar şaşırıyolar, genetik annemin de öyle
offf bende bekarken taş gibiydim taaaaaaaaşşşşşşşş ahhh negüzeldi o günler yolda salına salına bir yürürdüm çoğu erkek döner bakardı ama şimdi püüüüffffff
inşallah canım evlenip çocuk doğurdukdan sonrada böyle taş gibi olursun
ben 58 e bi düşeyim sonrada 55 e düşcem eger yapabilirsem 51 e kadar düşmek istiyorm çünkü gelecek sene temmuz ağustos dan( allah nezaman nasip ederse) sonra 2.bebeği düşünüyorum iyice zayıflıyım ki doğumdan sonra çok ugraşmıyayım değilmibu arada ilk hamileliğimde fazla kilo almamıştım sadece 10 kilocuk aldım
offf bende bekarken taş gibiydim taaaaaaaaşşşşşşşş ahhh negüzeldi o günler yolda salına salına bir yürürdüm çoğu erkek döner bakardı ama şimdi püüüüffffff
inşallah canım evlenip çocuk doğurdukdan sonrada böyle taş gibi olursun
ben 58 e bi düşeyim sonrada 55 e düşcem eger yapabilirsem 51 e kadar düşmek istiyorm çünkü gelecek sene temmuz ağustos dan( allah nezaman nasip ederse) sonra 2.bebeği düşünüyorum iyice zayıflıyım ki doğumdan sonra çok ugraşmıyayım değilmibu arada ilk hamileliğimde fazla kilo almamıştım sadece 10 kilocuk aldım
offff tam tehlikeli kilodayım ben hep bu kiloya gelince duruyor kilovermem yawwwtatlım bende 55 e düşmek istiyorum ama 52 51 e düşsem de hayır demem yaniiii
ahhhh ahhhh ne zaman gidicek bu kilolar hayal gibi tartıda o rakamları görmek. aslında inanamıyorum hiç o rakamları görebileceğimeeee
kizzzz ne üzülüyorsunnnn sen simdi bile tas gibisin inan bana, fazla kilon yok bence.
slm kızlar bugün öfff iğrenç bir günddüüü
sabah
1 dilim kızarmış tahıllıekmek
1 peynirli omlet
domates salatalık
3 yeşil zeytin
yarım kk dan az lıght peynir
8 fındık
1 muz
öğlen bayağı geç yedim (misafirlikdeydim hiçbi hazırlık yapmamış sağolsun gidince anca bunuyaptı)
15 tane felan mercimekli köfte
salata
1 mandalina
akşama bişe yemeği düşünmüyorum yediklerimi çıkarcak kadar doluyum
1 bardak ayran içerim 1de ayva yerim tamam
kızlar bugün kimse zayıflamışsın demediibeni hep 66 kiloya düşmüş ve geri almış gördükleri için hep aynı şadiye gibi gelmişimdir onlara offff psikolojim çok bozuk şuan tehlikeli kiloya geldim hep bu kiloya düşüp hep geri alıyorum ve tam 66ya düşünce kilo vermem düşüyo sizden ricam yediklerime birazdaha dikkat etmem için bana yardımcı olun bu ara hergün bi kaçamağım oldu siz hep yumuşak davrandınız vallahi kilo veremezsem sizden bilirim haaaa şaka yapıyorum da ama gerçekden moralim bozuldu bugün
yarım saat kadar tempolu yürüdüm yarım saatda bisiklet sürerim leslie yapmıcam bugün bide 10 15 dk sıkılaşma hareketleri yaparım yeter
offf zaten regl haftam geldi sanırım 2 3 güne kadar reglimyani bu hafta tartı tavan yapcak bende üzülcem
slm kızlar bugün öfff iğrenç bir günddüüü
sabah
1 dilim kızarmış tahıllıekmek
1 peynirli omlet
domates salatalık
3 yeşil zeytin
yarım kk dan az lıght peynir
8 fındık
1 muz
öğlen bayağı geç yedim (misafirlikdeydim hiçbi hazırlık yapmamış sağolsun gidince anca bunuyaptı)
15 tane felan mercimekli köfte
salata
1 mandalina
akşama bişe yemeği düşünmüyorum yediklerimi çıkarcak kadar doluyum
1 bardak ayran içerim 1de ayva yerim tamam
kızlar bugün kimse zayıflamışsın demediibeni hep 66 kiloya düşmüş ve geri almış gördükleri için hep aynı şadiye gibi gelmişimdir onlara offff psikolojim çok bozuk şuan tehlikeli kiloya geldim hep bu kiloya düşüp hep geri alıyorum ve tam 66ya düşünce kilo vermem düşüyo sizden ricam yediklerime birazdaha dikkat etmem için bana yardımcı olun bu ara hergün bi kaçamağım oldu siz hep yumuşak davrandınız vallahi kilo veremezsem sizden bilirim haaaa şaka yapıyorum da ama gerçekden moralim bozuldu bugün
yarım saat kadar tempolu yürüdüm yarım saatda bisiklet sürerim leslie yapmıcam bugün bide 10 15 dk sıkılaşma hareketleri yaparım yeter
offf zaten regl haftam geldi sanırım 2 3 güne kadar reglimyani bu hafta tartı tavan yapcak bende üzülcem
akşam yemek yemedim sadece 1 ayva 1 bardak ayran ve 1 portakal yedim başkada bişi yemedim umarım öğleni karşılamıştırkizzz bosve tatlim belki fark etmislerdir ama seslenmemislerdir, mesela gecen bize misafir geldi. ne zamandan beri görüsmüyorduk zaten bende düsündüm simdi kesin fark ederler tebrik ederler felan diye, neyse ben kapiyi actim hic ses yok, sadece baktilar baya bana
sonra kadin dedi ki: sen sanki azicik vermissin gibi
allah askina o GIBI ne oluyor yaaaaaaaa bide azicik diyoooo 11 kilo verdimm
simdiye kadar herkes bana dedi ki: cok zayiflamissin belli oluyor cok güzel olmussun falan felan
bu kadin öyle diyince öyle bi morelim bozuldu ki anlatamam
fesat iste ne olacak
o yüzden takma kafaya canim.
hee bu arada tmm daha cok kontrol ederim artikmerak etme tatlim verirsin kilolarini 66da duracak degilsin ya. az ye güzelce sporunu yap bak nasil gidiyor kilolar.
bugün menüyü begendim 15 tane mercimek köfte cok olmus ama baska bisey yemicekmissin o yüzden iyi. sporunuda yap
bana da aynı şey oldu bugun. bi heves mevlüte gittim. dedim şimdi kesin farkedicekler, bayadır görmemişlerdi beni. sadece başta aşağı süzdüler şöyle bi.
kimse bişey demedi. zayıfladığım için montum bol duruyo üstümde, ona baktılar sanırım.
ikram edilen aşureyi de yemeyince diyet konusu oldu işte.
ben yemiyorum falan dedim.
ne deseler beğenirsiniz? ben de senin yaşlarında böyle topluydum işte sonra verdim ama gene aldım bilmem ne...
sonrasını duymadım zaten.
hala kilolu gözüküyorum demek ki insanlara.
ben de baya zayıfladım sanıyorum
uzunca bir aradan sonra belki 1 yıldır yeşil çay içmiyorum dün ben de içtim...yeşil çayı içtiğin belli bir zaman varmı canım... yemeklerden yarım saat önce vs. ben günde 2 fincan içeyim diyorum ama hangi saatlerde içeceğime karar veremedim...
canım inan gülerek okudum yukarda yazdıklarınızı
bu insanlar neden bu kadar fesat yauu
mümkünmü kilo verdiğimizi farketmemeleriii
2kg al "aaaa sen nekadar çok kilo almışsınnn yüzün dolmuş valla popon yayılmış iyice" derlerr
10 kg ver "hııı sanki biraz süzülmüşün,yüzün çökmüş" derler...
sanki 10 kg yüzünden verdin
boşver canım onları gül geç hatta sende yüzlerine bakarak..
bende yıllardır çalıştığım şirketten geçenlerde istifa ettim.
bi arkadaşım aradı
"sen şimdi evde şişersin deeee"
yooo diyetteyim 2kg verdim bile dedim
"hııııııııı" dedi..
başarıyor olmak batıyor insanlara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?