ben bel ve karın ölçülerimi alıyorum bayağı incelmem oldu yazmıştım burayadasüpersin canım tam 1 beden inçelmişsindir 4-6 kg arası 1 bedeb darısı benim başıma ölçülerini alıyormusun canım ben bel bacak ölçülerimi alıyorum 1 kg de 1 cm inceliyor genelde
bulgurla yapıylıyor canım hamursuzben geldim :)
sondan basladim okumaya sadiyem. Bugunku menun guzel olmus ama topalagi hic bilmiyorum nasil bisi bu topalak?
yanlış biliyon kız sentopalagin özelligi: hamur var icinde, yani hamuru böyle yapiliyor: icine az bulgur koyuyorsun ve salcali. sonra hamuru kücük kücük dogruyorsun findik kadar. corbanin icine geliyor. mercimekte ve kücük dogranilmis patateste var. yani benim annem böyle yapiyorcok lezzetli bisey gercekten
kız sorma bugün bi sinirlendim bütün evi baştn aşağı temizledim yeni oturdum sayılırkizimmm nerdesin sennnnnnnnnnnn
i miss uuuuuuuuuuu
napiyon kız görüşmeyeliiii:)
sadiyem ben geldim sen gitmişsin
bugünkü menünü yazmamışsın heralde
yada ben gözden kaçırdım
inşallah diyetin iyi gidiyordur
bana yetşmişsin kilolarda
pardon düzeltiyorum son aldıklarımla ben sana yetiştim
merhaba arkadaşlarım ve günlüğüm
dün yarım saat leslie ve 10 dk sıkılaşma hareketleri yaptım(söylemeden geçmiyeyim)
bugün tartılma günümdü
veeeeeee66.1 kiloyum dün regl oldumya ondan kilomda artış oldu yada ben 100 grm almışım artık gerçeği 9gün sonra öğrencem
kilo vermeyişime üzülerek ve reglimin ilkgünleri olması dolayısıyla bugünü kendime yeme günü olarak ödüllendirdimve sinrilendim bütün evi duvarlarına varana kadar sildim temizledim
sabah
4 yeşil zeytin
1 buçuk dilim kızarmış tahıllı ekmek
1çtl lıght peynir(lıght die aldım ama çok tuzlu iğrenç),
1 yumurta
domates
1 çaykaşığı kayısı reçeli
1 küçücük elma
çeyrek muz
1 paket tutku bisküvinin içinden 4 ünü oğlum yedi gerisini ben yedim
öğlen
5 yk pırasa(bitmedi gitti)
1 dilim ekmek
1 madalina
4 yk aşure(sonunda komşunun biri getirdi tadına baktım ama pek begenmedim)
akşam
4 şiş ızgara ciger
bol salata
çeyrek pide
büyük bir narın 4te biri
1 mandalina
bolbol su 2 bardak yeşil çay içtim
bugün deli gibi temizlik yaptım evin duvarlarını silecek kadar delirdim yani cam sildim perde yıkadım dün halı sildim onun için bugün spor yapmıcam
dün yarım saat leslie ve 10 dk sıkılaşma hareketleri yaptım(söylemeden geçmiyeyim)
bugün tartılma günümdü
veeeeeee66.1 kiloyum dün regl oldumya ondan kilomda artış oldu yada ben 100 grm almışım artık gerçeği 9gün sonra öğrencem
kilo vermeyişime üzülerek ve reglimin ilkgünleri olması dolayısıyla bugünü kendime yeme günü olarak ödüllendirdimve sinrilendim bütün evi duvarlarına varana kadar sildim temizledim
sabah
4 yeşil zeytin
1 yumurta
domates
1 küçücük elma
çeyrek muz
öğlen
1 dilim ekmek
1 madalina
akşam
4 şiş ızgara ciger
bol salata
çeyrek pide
büyük bir narın 4te biri
1 mandalina
bugün deli gibi temizlik yaptım evin duvarlarını silecek kadar delirdim yani cam sildim perde yıkadım dün halı sildim onun için bugün spor yapmıcam
canım burdayım sana yazdım sonra oğlumu cipcip yaptırdım ondan geçiktim zaten bu aralar sürekli internet düşüyor beni sinir ediyo doğru dürüst arkadaşlarla konuşamıyorum
canımmmmmm verdim kızzz bayağıı 1 ayım doldu 6 kilo verdimmm ama bugün tartılma günümdü ve regl oldum dün tartıldım 100 grm fazla çıktım napim yaaa durduysa elbet birgün geri inmeye başlar
bidaha sakın ayrılma burdann çok üzdün benii
ben bel ve karın ölçülerimi alıyorum bayağı incelmem oldu yazmıştım burayada
bulgurla yapıylıyor canım hamursuz
yanlış biliyon kız sen
bulgur ıslanıp yumuşayınca salçayla yoğuruluyor sonrada küçük küçük fındık gibi parçalara ayırıyorsun sonra haşlıyorsun içine sarımsak salça sos yapıp koyuyorsun alsana topalaak
bugün tartılma günümdü
sabah
4 yeşil zeytin
1 yumurta
domates
1 küçücük elma
çeyrek muz
öğlen
1 dilim ekmek
1 madalina
akşam
4 şiş ızgara ciger
bol salata
çeyrek pide
büyük bir narın 4te biri
1 mandalina
kız uçmuşsun bugün hızını alamadıysan bizim evede beklerim
benim evi ..............götürüyor
şaka biyana 4 şiş ciğer ve tutkular dışında pek fena değil bence
onca iş yapmışsın yakmışsın
ben okadarı iyip üstüne bide oturuyorum benim halim ne olacak acep
inşallah canımSadiye ayda bir hepimiz sallıyoruz vücudun şiştir üzülme.
aaaa yok kiz bildigmiz hamurla yapiyor benim annemgecen yaparken izledim, hamurun icine az bulgur koyuyor haslamadan ama, salcada ekliyor ve corbanin icine atiyor. corbanin icinde mercimek, kücük dogranilmis patates var, salcali tabi bide corbasi. karaman yöresi sanirim
denizeliklime katiliyorum bende tatlimmmm, 4 sis ciger ve tutkular disinda begendim menüyü. evi temizlemissin bide kesin yakmissindir yediklerini
aahhh bennn ahhh benyoğun bir gündem varmış
ah şu regl dönemi
nasıl da insanın metabolizmasını alt üst ediyor
her ay aynı işkence
yapacak bişey yok Allah vergisi diyoz da
çoğu zaman da gıcık olmuyorum dersem yalan olmaz :)
zayıflamaya devam
ehehhe yakın olsaydım gelirdimkız uçmuşsun bugün hızını alamadıysan bizim evede beklerim
benim evi ..............götürüyor
şaka biyana 4 şiş ciğer ve tutkular dışında pek fena değil bence
onca iş yapmışsın yakmışsın
ben okadarı iyip üstüne bide oturuyorum benim halim ne olacak acep
canım bence regilden dolayı böyle çıkmıştır kilon
biliyorsun regil dönemleri vücut ödem topluyor
iki kiloya kadar insan ağır çıkabiliyor
bidaha ayrılmayı düşünmüyorum canım
burası beni çok motive ediyor
umarım benimde aldığım kilolar ödemden dolayıdır.
aahhh bennn ahhh ben
bi gıçık oluyorum ki bide bir uzun sürüyooo tam 9 gün negüzel bekarken en fazla 5 gündü
ama neyapalım düzenli oluyorum buda benim sağlıklı olduğumu gösteriyo
enazından sancı felan çekmiyorum
zayıflamaya devaammm.....
ehehhe yakın olsaydım gelirdim
4 şiş cigerin yanında bide çeyrek pide var dikkatini çekerim
sende üzme kendini bakalım yediklerine dikkat etme vakti artık ipin ucunu bırakmak yoooookkkkkk
ayyyyy inşallah 2 kilo fazla gösteriyordur
vücudumda incelme var ama
evet burası benide çok motive ediyoo eger buraya yazmasam hergün bu kiloları veremezdim ve beslenmeme dikkat etmezdimm
neeeeeeeeeeee evlendikten sonra regl dönemi uzuyormuuuuuuuu???
hahahahahah koptum bu yorumaaa nasılda korkmuşş garibim eheh ama korkulmucak gibide deil regl günleri uzuomu kızzz anaam dokuz gün falan olsa ben kafayı yerim kaçamak manyağı olurum
hahahahahah koptum bu yorumaaa nasılda korkmuşş garibim eheh ama korkulmucak gibide deil regl günleri uzuomu kızzz anaam dokuz gün falan olsa ben kafayı yerim kaçamak manyağı olurum
neeeeeeeeeeee evlendikten sonra regl dönemi uzuyormuuuuuuuu???
eheheh yokkız yok aslında kişiye göre değişiyordur ama şu doğum kontrol yöntemlerinden dolayı uzuyor benceneeeeeeeeeeee evlendikten sonra regl dönemi uzuyormuuuuuuuu???
aynen kız çok güldüm vallahihahahahahah koptum bu yorumaaa nasılda korkmuşş garibim eheh ama korkulmucak gibide deil regl günleri uzuomu kızzz anaam dokuz gün falan olsa ben kafayı yerim kaçamak manyağı olurum
vallahi daha öncede dediğimgibi ızgara olayına mangal sefasına bayılırım bitek onda sınır tanımıyorum doyanakadar yerimCanım menünde bişey yok bidünya temizlik yapmışssın en güzel spor temizliktir bence.O dört tane tutkuda reglin şerefine olsun çiğerler hakkında bi bilgim yok herkes fazzla olmuş demiş ama sonuçta ızgara deilmi nie kaçamak oluyo ciğer kalorili bişeymi bilemedim.Afiyet olsun canım he bide şuna değinmeden geçemicem ki regliyken koca evi nasıl temizledin kız halsizlik falan yokmuydu?
korkma tatlım korkmaatmm o zaman bende uzuyor diye koktum bir anda
canım benimde doğumdan sonra değiştivalla evlendikten sonra deyilde,doğumdan sonra bozuldu benim...
bekarken 7 günde yıkanırdım
şimdi 10
aslında kadın doğum uzmanına görüsem iyi olcak
eheheh yokkız yok aslında kişiye göre değişiyordur ama şu doğum kontrol yöntemlerinden dolayı uzuyor bence
aynen kız çok güldüm vallahi
vallahi daha öncede dediğimgibi ızgara olayına mangal sefasına bayılırım bitek onda sınır tanımıyorum doyanakadar yerim
vallahi ben regl olcağım zaman halsizlik agrı sızı felan olmaz bitek sinir sitres oluyor
korkma tatlım korkmaa
canım benimde doğumdan sonra değişti
doğum kontrol yöntemlerinden dolayı oluyordur
bizim hemşire söylemişti uzar diyeee
özel olmazsa ne şekilde korunduğunu söyliyebilirmisin
benimde artık bi çare bulmam gerekiyor
spiral falan çok kanama yapıyormuş diye duydum
haplarda şişiriyor diyetteyken kesinlikle kullanmam
bende bi sonraki ay belki spiral taktırırım.
tatlım menün güzelmiş afiyet olsunmerhaba arkadaşlarım ve günlüğüm
bugün tartılma günümdü
sabah
4 yeşil zeytin
1 yumurta
domates
1 küçücük elma
çeyrek muz
öğlen
1 dilim ekmek
1 madalina
akşam
4 şiş ızgara ciger
bol salata
çeyrek pide
büyük bir narın 4te biri
1 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?