Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

30 dk bisiklet 150 defa ip atladım 50de mekik çektim lesliyide yarın yapacam bugün canım istemedii kaçamaksız bitirmiş bulunuyorm

HERKESE İYİ GECELER

sıkma canını güzelim boşver bak benim eşim 75 kiloya indi
arada takılıyor bana sen zayıflayamazsın diye hatta iddaya bile girdik aralığın 4de pazar günü tartılıcam
72 altında çıkmazsam bişey isteyecek benden :))) hem daha iyi hırslandırıyorlar bizi tatlım

eveeeeeeeeeettttttttt akşamı bekleyemedim bu mutlu haberi sizinle paylaşmak için eve girer girmez hemen bilgisayarı açtım

bugün ekmeğim bitmişti ve bir fırın keşfettim evden 2 km uzak oğlumu bebek arabasına koydum ve gittik dönüşte bi baktım açık bi eczanee

1- regl haftamdayım son 2 yada 3 gün
2- kahvaltıdan sonra
3- üstümde çeketim ve sporayakkabılarımla
4- çok sıkışmıştım

ve tartıldım veeeee mutlu soooooooonnnnnnn 69 kilo geldim evde açkarnına tartılsam demekki 68.500 felan gelcektim inanamadım bukadar hızlı beklemiyordum diyetisyene gittiğimde bile 2 haftada 2800 vermiştim ve evet ben zayıflıyorum çok mutluyum

raporu bildiriyorm
14.11.2011 27.11.2011 fark
bel:84 bel:82 bel:2 cm
kalça:102 kalça:97 kalça:5 cm
kilo:72 kilo: 69 kilo:3 kg

canım bu şekilde 69 çıkıyorsan ben sana söyliyim normalde aç karına regl bitmiş şekilde ve çıplak olarak 68 az çıkarsın canım
harikasın ve beni geçiceksin sanırım alkışlar sana gelsin süperrrr evde tartın varsa
çıplak ve aç karnına bir daha tartıl

süpersinnnnn 3 kilo gitmis bileeeeeee
böyle devam edecez insallahhhhh kurtulacaz bu kilolardannnn

harıkaaa cokk sevındımmmmmm gercekten kendımı 5 lı rakalarda gorebılmıs kadar cok sevındım hemde tebrıklerrr

VAAAAV süpersin yavrum ya
seni tebrik ediyorum
şu kaçamaklardan kurtulabilsem bende verecemde kendimi frenliyemiyorum birtürlü
hadi darısı hepimizin başına

sana kocaman tebrikler öpücüğü

bana kocaman tebrikler ama bana kocaman da yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh

3 kilo verdim diye sanırım şımardım
misafirim gelecek diyenlere kızıyordum bugün misafirim geldi ve ben resmen abarttım
kızın bana dövün beni yerden yere vurun :2:

menüm
sabah çok güzel gidiyoduu
1 dilim k.ekmek
3 4 çatal yumurta
4 yeşil zeytn
yarım kk peynir
domates salatalık

yarım simit

öğlen
5 yemek kaşığı yumurtasız melemen
1 bardak tuzsuz ayran
1 dilim k.ekmek

1 kurupasta
1 ortaşeker kahve

akşam :2:
5 tane küçük lahmacun :2:
1 bardak kola :2:
bol yeşillik ve salata

başkada bişi yok illa kilo vermeye başlayınca abartmaya başlıcam ama bidaha olmayacak sözzzz

haftaya p.tesiye kadar kaçamak abartma yok SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZZZZZZZZ

canım evimde tartım var ama pili bitmiş pilini bu hafta alayımda o gramı gramına gösteriyo

çook teşekkür ederim darısıda sana canım biran önce zayıflayalım sağlıklı bişekilde

bukadar yemenin üstüne gideyimde lesli teyzemnen yürüyüm bariiiiimmm zaten benden başka online kimse yok

menü süper aslinda ama lahmacunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pis bogaz iste pisssssssssssss
neyse üzülme kiz yarin yine devam edersin, zaten spor yaptiysan eger o zaman yakarsin yediklerini, ayni kiloda kalirsin insallahhh kilo almamissindir.
bende bayramda börek, sarma felan yedim ama sporumu yaptim yinede o yüzden bayram boyunca hep ayni kiloda kaldim (o zaman 96 kilodum)
zaten kilo gittikce hevesleniyorsun daha cok gaza geliyorsun
bidaha kacamak olmaz sanirim
bende sporumu yaptim cayimi iciyorum simdi

bu arada bunu kullanacağıma :2: bunu kullanmışım ağlayacağıma hep hapşurmuşum eheheheh

boş ver kız iyi yapmışsın
akşam akşam ne ağlıcaktın
allah ağlatmasın emi
hadi iyi uykular sana
buseferde benden başka onlayn olan yok
bendemi uyusam acep
kızım halen uyumadı
o nezaman uyursa banada ozaman uyku yolu görünür
yarın görüşürüz anacım

süpersin 3kilo he! ama kalçadaki incelme müthiş!:)

görüşürüz tatlımm yarın güzel geçer inşallah

evet 1 defa da olsun okadar canım değilmi
bende sabah hemen hemen 5 km yürüdüm ve yarım saat leslie yaptım yarım saatda nivea body zatn misafir varkende hiç oturmadım sanırım lahmacunları yakkkkkkkktttttttııııııııııımmmmmmmmm ehüehüehü
haaaa bu arada lahmacundan birsürü arttıı yarısını poşetledim buzluga attım yarısını herife yediririm yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…