eşim hiç yüzüme vurmazdı hatta sen 100 kiloda olsan seni çok severim seni herhalinle seviyorum diyordu ama ben ona kızınca sanırım oda böyle söyledi onunda zayıflaması gerek 10kilo felan fazlası var ben 1 dilim sen koca 1 ekmeği yiyorsun die kızdım ondan öyle dedi sanırım
bende evlendiğimden beri görmedim 5li rakamı
bana kilolusun dien herkese ağzının payını vereceğim böyle devam edersem
30 dk bisiklet 150 defa ip atladım 50de mekik çektim lesliyide yarın yapacam bugün canım istemedii kaçamaksız bitirmiş bulunuyorm
HERKESE İYİ GECELER
eveeeeeeeeeettttttttt akşamı bekleyemedim bu mutlu haberi sizinle paylaşmak için eve girer girmez hemen bilgisayarı açtım
bugün ekmeğim bitmişti ve bir fırın keşfettim evden 2 km uzak oğlumu bebek arabasına koydum ve gittik dönüşte bi baktım açık bi eczanee
1- regl haftamdayım son 2 yada 3 gün
2- kahvaltıdan sonra
3- üstümde çeketim ve sporayakkabılarımla
4- çok sıkışmıştım
ve tartıldım veeeee mutlu soooooooonnnnnnn 69 kilo geldim evde açkarnına tartılsam demekki 68.500 felan gelcektim inanamadım bukadar hızlı beklemiyordum diyetisyene gittiğimde bile 2 haftada 2800 vermiştim ve evet ben zayıflıyorum çok mutluyum
raporu bildiriyorm
14.11.2011 27.11.2011 fark
bel:84 bel:82 bel:2 cm
kalça:102 kalça:97 kalça:5 cm
kilo:72 kilo: 69 kilo:3 kg
eveeeeeeeeeettttttttt akşamı bekleyemedim bu mutlu haberi sizinle paylaşmak için eve girer girmez hemen bilgisayarı açtım
bugün ekmeğim bitmişti ve bir fırın keşfettim evden 2 km uzak oğlumu bebek arabasına koydum ve gittik dönüşte bi baktım açık bi eczanee
2- kahvaltıdan sonra
4- çok sıkışmıştım
ve tartıldım veeeee mutlu soooooooonnnnnnn 69 kilo geldim evde açkarnına tartılsam demekki 68.500 felan gelcektim inanamadım bukadar hızlı beklemiyordum diyetisyene gittiğimde bile 2 haftada 2800 vermiştim ve evet ben zayıflıyorum çok mutluyum
raporu bildiriyorm
2- kahvaltıdan sonra
4- çok sıkışmıştım
raporu bildiriyorm
canım bu şekilde 69 çıkıyorsan ben sana söyliyim normalde aç karına regl bitmiş şekilde ve çıplak olarak 68 az çıkarsın canım
harikasın ve beni geçiceksin sanırım alkışlar sana gelsin süperrrrevde tartın varsa
çıplak ve aç karnına bir daha tartıl
süpersinnnnn 3 kilo gitmis bileeeeeee
böyle devam edecez insallahhhhh kurtulacaz bu kilolardannnn
VAAAAV süpersin yavrum ya
seni tebrik ediyorum
şu kaçamaklardan kurtulabilsem bende verecemde kendimi frenliyemiyorum birtürlü
hadi darısı hepimizin başına
sana kocaman tebrikler öpücüğü
bana kocaman tebrikler ama bana kocaman da yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh
3 kilo verdim diye sanırım şımardım
misafirim gelecek diyenlere kızıyordum bugün misafirim geldi ve ben resmen abarttım
kızın bana dövün beni yerden yere vurun :2:
menüm
sabah çok güzel gidiyoduu
1 dilim k.ekmek
3 4 çatal yumurta
4 yeşil zeytn
yarım kk peynir
domates salatalık
yarım simit
öğlen
5 yemek kaşığı yumurtasız melemen
1 bardak tuzsuz ayran
1 dilim k.ekmek
1 kurupasta
1 ortaşeker kahve
akşam :2:
5 tane küçük lahmacun :2:
1 bardak kola :2:
bol yeşillik ve salata
başkada bişi yok illa kilo vermeye başlayınca abartmaya başlıcam ama bidaha olmayacak sözzzz
haftaya p.tesiye kadar kaçamak abartma yok SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZZZZZZZZ
bana kocaman tebrikler ama bana kocaman da yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh
3 kilo verdim diye sanırım şımardım
misafirim gelecek diyenlere kızıyordum bugün misafirim geldi ve ben resmen abarttım
kızın bana dövün beni yerden yere vurun :2:
menüm
sabah çok güzel gidiyoduu
1 dilim k.ekmek
3 4 çatal yumurta
4 yeşil zeytn
yarım kk peynir
domates salatalık
yarım simit
öğlen
5 yemek kaşığı yumurtasız melemen
1 bardak tuzsuz ayran
1 dilim k.ekmek
1 kurupasta
1 ortaşeker kahve
akşam :2:
5 tane küçük lahmacun :2:
1 bardak kola :2:
bol yeşillik ve salata
başkada bişi yok illa kilo vermeye başlayınca abartmaya başlıcam ama bidaha olmayacak sözzzz
haftaya p.tesiye kadar kaçamak abartma yok SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZZZZZZZZ
bu aradabunu kullanacağıma :2: bunu kullanmışım ağlayacağıma hep hapşurmuşum eheheheh
2- kahvaltıdan sonra
4- çok sıkışmıştım
raporu bildiriyorm
süpersin 3kilo he! ama kalçadaki incelme müthiş!:)
boş ver kız iyi yapmışsın
akşam akşam ne ağlıcaktın
allah ağlatmasın emi
hadi iyi uykular sana
buseferde benden başka onlayn olan yok
bendemi uyusam acep
kızım halen uyumadı
o nezaman uyursa banada ozaman uyku yolu görünür
yarın görüşürüz anacım
menü süper aslinda ama lahmacunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pis bogaz iste pisssssssssssss
neyse üzülme kiz yarin yine devam edersin, zaten spor yaptiysan eger o zaman yakarsin yediklerini, ayni kiloda kalirsin insallahhh kilo almamissindir.
bende bayramda börek, sarma felan yedim ama sporumu yaptim yinede o yüzden bayram boyunca hep ayni kiloda kaldim (o zaman 96 kilodum)
zaten kilo gittikce hevesleniyorsun daha cok gaza geliyorsun
bidaha kacamak olmaz sanirim
bende sporumu yaptim cayimi iciyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?