Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

bugünüde sorunsuz ve kaçamaksız olarak bitirmiş bulunuyrm

sabah
1 dilim tamtahıllı ekmek (1 etimek büyüklüğünde)
1 taneden az haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytn
domates salatalık

1 küçük elma
yarım salatalık

öğlen
6 yk mantar sote
1 kase yoğurt
1 dilim tamtahıllı ekmek (1etimek büyüklüğünde)

2 kuru kayısı
8 çiğ badem

akşam
1 kase ezogelin çorba (hazır çorbaydı)
bol bol marul salata
1 soda
2 ısırık ekmek

2 küçük elma 2si 1 elma anca ediyo

bugün 2 litre felan su içtim 3 kupa yeşil çay
30 dk bisiklet sürdüm başkada işe yapmak istemiyo canım

e yavrum daha ne yapacan
gerçekten tebrik ediyorum
ben birgün kaçamak yapmadan geçirsem kendimi öpecem

kızlar bugün mutsuzum neden bilmiyorm hiç bişe yapasım yok aksine bugün iştahım açık herşeyden yemek istiyordum deli gibi herşeye göz diktim oturup hepsini önüme alıp yemek yemek yemek istedim ama iradem güçlü çıktı yemedim sanırım artık irademe söz geçire biliyorm

bide eşim bugün canımı sıktı bana kilolusun daha nekadar olabilirsinki dedi

tebrık ederım guzel lıste :)) ama ıkı ısırık ekmek cumlesını okuyunca gulmeme neden oldun saol heheh :)))

tatlım menün tek kelime ile harika maşallah
sadece öğlen ve akşam salata yemeyi unutmuşsun
bir de akşamki çorbanın hazır oluşu biraz sakıncalı mümkün oldugunca kendin yap olur mu?
başka yorumluk bişey yok harika

o bende de var bu yeme isteği aldırma geçer zamanla
eşin için de sabretmen gerekecek kilo verdikçe görecek bu dediklerinde haksız olduğunuz üzmemeye çalış kendini içinden de ki görürsün bakalım zayıflayınca da aynını diyebilecek misin diye...

canım akşam asıl menüm salataydı zatn gözünden kaçmış ssanırım
bu arada ben hiçbişeyi hazır kullanmıyordum ama nerdeyse 1 senedir dolapda duruyordu yapimde araya gitmesn dedim
çok tuzluydu zaten

artık sanırım sürekli alıp vermekden oda inanmıyor bana

canım akşam asıl menüm salataydı zatn gözünden kaçmış ssanırım
bu arada ben hiçbişeyi hazır kullanmıyordum ama nerdeyse 1 senedir dolapda duruyordu yapimde araya gitmesn dedim
çok tuzluydu zaten
ben 13-14 yıldır hazır çorba içmiyorum hazır gıda mümkün oldugunca kullanmıyorum tuz da tüketmediğimden dogrusur bilemiyorum
salata da gözümden kaçmış olabilir tatlım afedersin

ben 13-14 yıldır hazır çorba içmiyorum hazır gıda mümkün oldugunca kullanmıyorum tuz da tüketmediğimden dogrusur bilemiyorum
salata da gözümden kaçmış olabilir tatlım afedersin

evet canım bende hiç sevmem tadı ve görüntüsü hiç hoş değil evde yapılmış gibisi yok

ne tür çorbalar içiyorsun

bide sen ilk diyetisyenle nezaman zayıflamaya başladın ve kaç kiloyla başladın çok merak ediyorm

kızlar bu arada lily nin verdiği siteden baktım

30 dk bisiklet sürmek 48 kalori
30 dk ip atlamak sa 74 kalori yakıyormuş
tabi bu 72 kilo olan biri için geçerli bundan sonra gün içerisinde 10dk 10 dk toplam 30 dk ip atlıcamm gene leslimi bisikletimi nivea bodymide yaparım ohhhhhhh kırılsın yağlarrrrr

tatlım bnm ömrüm diyetlerle geçti
ama zayıflamak için ilk 18dim ama yemek saatleri ailemle uymayınca bıraktım en sonki de ağustos-ekim arası idi topiğimin ilk sayfasında ayrıntılı yazdım ama sonuc sıfırdı yani 80le basladım 80le bitirdim
2 haftadır düzenli leslie ile kendim oluşturduğum beslenmeyle ve artı 5 günlük monti ile toplamda 3.5kg verdim

negüzel canım inşallah devamı gelir ve bidaha hiç uğraşmazsın
bende sadece şu 2 senedir çabalıyorum
hiç 58 i geçmemiştim

benimde eşim böyleydi
hep kilolarımı yüzüme vuruyordu
ama şimdi ağzının payını aldı
son zamanlarda artık diyet yapma böyle iyisin demeye başladı
tabiki onu dinlemicem
arada kaçamaklarda olsa nisan ayına kadar diyete devam
5 li rakamları görmek en büyük hayalim
malesef üniversite yıllarından beri 5 li rakamları göremedim

eşim hiç yüzüme vurmazdı hatta sen 100 kiloda olsan seni çok severim seni herhalinle seviyorum diyordu ama ben ona kızınca sanırım oda böyle söyledi onunda zayıflaması gerek 10kilo felan fazlası var ben 1 dilim sen koca 1 ekmeği yiyorsun die kızdım ondan öyle dedi sanırım

bende evlendiğimden beri görmedim 5li rakamı
bana kilolusun dien herkese ağzının payını vereceğim böyle devam edersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…