Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

heriffffff
kiz az romantik olsana, canim kocama yada hayatima, askima falan felan de bariiii

bence yakmissin bileeeee lahmacunlari

heriffffff
kiz az romantik olsana, canim kocama yada hayatima, askima falan felan de bariiii

bence yakmissin bileeeee lahmacunlari

ne anlar oo oduuuuunnn
eşime diyorum hiç romantik değilsin benide kendine benzettin ha odun ha sen odunu sobaya atıyoz ısınıyoz bi işe yarıyor sen onada yaramıyon diyom adam hiiiiiiiççççççç romantik değil hiç anlamıyoo bende ona benzemeye başladım

alemsin vallah cok güldürdün beni simdi
öyle bi sorunum yok allahtan bekarimmmm
anneme diyorum bazen: anne ben hic evlenmicem hep senin yaninda kalacam
annem diyor ki: aman yok ömrümün sonuna kadar seninle kalamam git kendine bi koca bul

amaaaaaaannnnnn bidaha söylüyorm bekarlık sultanlık 30undan önce saaaakkkkkkkkıııııııııınnnnnnnn

heheheheheh yazışmaları okudum çok güldümmm herif heee ehehehe:) bilirim cnm insan odunla ola ola odun olur:)
buarada 5 lahmacunn heee vay vay vayyy benim 2 hamburgerimden sonra bi kuralbozan daha yakaladım neyseki kilo vermişsin anladımki yemeyince deil yiyince verioruz ehehehe:) neyse yinede yememeye devam:)

ben de çok güldüm maşallah bizim sohbetler iyice koyulaşıyor
3 kilo vermene çok sevindim canım inşllah daha ne 3 kilolar vereceğiz göreceksin
lahmacunları da yakmışsındır boşver takma o kadar önümüzdeki maçlara bakalım
bu herif, odun meselesine gelince...
ben de evli değilim ama iyi bir gözlemci olduğumu düşünüyorum
erkekler ne kadar romatik olmaya çalışsalar da özlerinde azıcık da olsa bir odunluk var geneli öyle maalesef
o yuzden ben romantizm beklemiyorum bir erkekten ki eğer azıcık romantik olursa bile hoşuma gitsin hedefi düşük tutuyorum ki hayal kırıklığına uğramayayım
kalbim... annen şimdiden koca bul diyorsa yandın demek ki senin 30u beklemene pek fırsat vermeyecekler
ben de hep 30umda evleneceğim derdim şimdi 25im ya diyorum en erken 2-3 senem var
tabii bu işler nasip işi Rabbim hepimizin hakkında ne hayırlıysa onu versin
bu arada sadiyem sen o lahmacunları o sevgili eşine yedir de gözünün önünden kalksın aklın kalmasın
şimdiye kadar yediklerin de senin olsun afiyet olsun
sevgilerimle...

allh seni ne yapmasın yaa...çok güldüm inan ki.

ehehehhhh yıkılmışınız bu gün
espiriler havada uçuşuyooo,kızlar

şu 3 kilodan sonraa hafif hafif uyuyimm bariiiiimmmmmmmm

kilo cetvelimide gururla sunarım kehkehkehkeh

iyi geceler
süpersin şadoşum
işte bu azmin zaferidir

küçüktü kız lahmacunlar zaten daha fazla yememek için kendimi tuttum eheheheh

amannn şimdiki aklım olsa evlenmez hep bekar kalırdım eşimi çok seviyorum oda beni ama genede bekar olmak daha güzeldi
bende artk beklemiyrm romantiklik hepsinin özünde ayılık varr ahahahahhaha
bu arada teşekkür ederim 2 haftada 3 kilo çok değilmi yaaa bide üstümde giysilerim spor ayakkabım felan vardı yani 3dende fazla vermişim nie bukadar çok vermişim sonuçda gayet iyi yiyorm ve kaçamaklarımda oldu
bu arada lahmacunları eşime ailesine yedürdüüümm

nerdesin sen şekerim verdin 3 kiloyu kaytarıyormuusn yoksa

yok kız ben oğlum uyanıkken girmemeye çalışıyorum onunla ilgilenmek için. uyuduğu zaman giriyorm akşamları babası ilgileniyo birz erken giriyorm zatn 9 gibi uyuyo şükür

allh seni ne yapmasın yaa...çok güldüm inan ki.

ehehehhhh yıkılmışınız bu gün
espiriler havada uçuşuyooo,kızlar

süpersin şadoşum
işte bu azmin zaferidir

evet yaaaaaaa çok mutluyum gitsin şu kilocuklar şubatın 6sına kadar

merhaba herkese ben geldim

gururla menümü sunarım

sabah
1 dlm tambugdy ekmeği(1 etimek büyüklüğünde)
3 çatl yumurtacık
1 kk peynirdn azdı
3 yeşil zeytin
domates

1 mandalina bun aramdan sonra habersz misafirim gelmişti
1 kurupasta
1 sade türkkahvesi

öğlen
5 yk kısır
bolbol haşlanmış lahana
3 tane marul
3tane süsbiber turşusu

1elma

akşam
1 tabak karışık salata
1 soda

diğer aramıda yapmadım daha 2kuru kayısı yerim
şimdiye kadar 40 dk bisiklet sürdüm ve 30 dk leslie 30 dk da nivea body yapmayı düşünüyorm tabi yapabilirseemm
şimdiye kadar 2 lt su içtim ve 2 kupa yeşil çay içtim su 2,5 3 olur yeşilçayda 3 kupa olur

SAYGILAR

çok güzel sadiyem. spor spor diyorum başka bişiy demiyorum.
bende leslie yapıcam yatmadan ama canım çekmiyor bugün

tşkler canımm bencede spor önemli
bu arada sende bişeler var neden topiğini kapattırıyorsn

Tatlım 2 gündür fena moralimi bozdu birileri. İçeriğimle başlığım aynı değilmiş falan filan.
kapattırmak istedim hiç yazmıcaktım ama yine dayanamadım.
topiğimi açtığım zamanla şimdi uyguladıklarım farklı o nedenle yeniden açtım baştan başladım.
burdayım yani.
kimseyi takmamak gerek.

sıkma canını içeriğin le başlığın aynı olmasa ne olcakmış hepimizin amacı zayıflamak değilmi

üzme kendini yola devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…