Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

valla şadoşum taktirliksin ,menüler süper araya 1 kuru pasta sıkışmış ama olsun
hele hergün sporunu aksatmadan yapman
hep böyle devam ett.
bu şekilde gidersen şubatta garanti 58 olursun

tşkler canım kurupasta bitti kurtuldum
bugün leslide yapmadım nivea body de

maşallah sana kırkbinkere aman nazar değmesin sadişim

tşkler canım

akşam yediklerim

1 kase çorba
karışık salata
1 soda

3 kuru kayısı

hemen hemen 3 yada 4 km yürüdüm 20 dk bisiklet
2,5 lt su içtim 2 kupa yeşil çay içtimm

bugünüde böylece kapattım

akşam yediklerim

1 kase çorba
karışık salata
1 soda

3 kuru kayısı

hemen hemen 3 yada 4 km yürüdüm 20 dk bisiklet
2,5 lt su içtim 2 kupa yeşil çay içtimm

bugünüde böylece kapattım

tatlim ne diyimmm süpersinnnnnnnnnnnnnnn
menülerin süper, cok spor yapiyorsun valla bravooo masallahhh
sen bu gidisle kesinnn citir bir anne olacaksinn
sen beni gaza getirdin simdi, daha cok dikkat edecem bundan sonra yediklerime
bugün kacamak yaptim
vur kafamaaaa vur vurrrrrrrrrrr

kıyamam canım sanaaaaaa
kız yarım dilimcik bişi olmaz bende sana yarımekmek yazmışım kaçamak yapmazsın buhafta olur biter
vallahi buhafta kilo vermiycekmişim gibi geliyor bakalım p.tesiyi beklicem artık
bugünde spor yapmadım sadece fatura ödemeye gittim oğlumu bebekarabasına koydum o şekil 3 4 km yürüdüm akşam da 20 dk bisiklet sürdüm yeterli sanırım onun için leslie felan yapmadım sen ne yapıyorsun leslie mi yapıyosn

3-4 km yürümüssün ve 20 dk bisiklet sürmüssün hala spor yapamadim mi diyorsun sen
yeterince yapmissin sporunu canim sen merak etme
yok tatlim ben leslie yapmiyorum, ben spor dvd aldim kendime (kadin alman)
Bikini Fatburner Workout dvdnin adi.
yani bütün vücutta ki yaglari eritiyor
Jennifer teyze diyor ki (kadinin adi jennifer) haftada 2 veya 3 kez bu dvdle sporunu yap en kisa zamanda bikini vücuduna kavusacaksin

step aerobic yapiyor kadin
http://www.sport-tec.de/$WS/sport-tec/websale7_shop-sport-tec/produkte/medien/bilder/normal/16852.jpg

su aleti aldim kendime ve kollar icin sunu aldim

http://www.runningwilli.com/wp-content/uploads/2010/07/damen_hanteln_hudora_vinyl_test.jpg

ikisini ayni anda yapiyorum. bacak, göbek, kol, hertaraf eriyor gidiyor
cok faydali cidden, her gun 40 dk yapiyordum, son zamanlarda 5dk daha ekledim

vallahi ben yürümediğim gün 30 dk leslie 3 mil in 2 sinin yapıyom 30 dk da nivea body yapıyom oda aerobic gibi sıkılaştırıyo ondada ağırlık kullanmak gerek senin aldığın aletten ben onun yerine 1 lt şişenin içini dolduruyorum su ile onlan yapıyom

yaptığım sporlardan çok memnunum şu kilolardan kurtulmak için evde 2 dk oturmak istemiyom
gündüz pek girmemeye çalışıyorm çünkü oturdummu bilgisayarın başına kalkmak bilmiyorm ondan sonra hareket edemiyom

valla sen bu azimle,yakında tığ gibi olursun

kızlarr yardım lütfenn

geçen dilara koçağın verdiği pırasalı kıymalı börek tarifini bugün yapmayı düşünüyorum kaç dilim yemeliyim

kimse onlıne değil sanırım 2 küçük dilim yiyim bari yanında bol yeşillik ve ayran iyi olur sanırım

şişmanlatmayan kıymalı pırasa diye geçiyor tarifi acaba tepsinin hepsi için geçerlimi

bu arada menümü yazayımm
sabah
1 etimek büyüklüğünde tamtahllı ekmek
3 çatal patatesli yumurta
4 yeşil zeytin
1 domates
1 kk dan az peynir

2 küçük elma

öğlen
1 kase mercimek çorba
yarım etimek büyüklüğünde tamtahıllı ekmek
1 tabak salata
1 ayran

10tane kabakçekirdeği
1 sade türkkahvesi

akşamada 2 dlm kıymalı pırasa böreği bol yeşillik 1de ayran yada soda içerim umarım 2 dilimle kalırım
şuana kadar 2 lt ye yakın su içtim 1 kupa da yeşil çay içtim
2 km kadar normal yürüyüş gene oğlumla

kimse onlıne değil sanırım 2 küçük dilim yiyim bari yanında bol yeşillik ve ayran iyi olur sanırım

şişmanlatmayan kıymalı pırasa diye geçiyor tarifi acaba tepsinin hepsi için geçerlimi
2 küçük dilimden bişeycik olmaz canımmm

böreği akşam deyilde,öglen yesen daha iyi olur
yürüyüşü oğlunla nası yapıyon kız:44:
hava çok soguk

bencede böreği yarın öğlene sakla
daha hafif şeyler ye
geçen gün tv de bir beslenme ddanışmanı anlatıyordu
hava kararınca ağza giren herşey vucutta kalır akşam yemeklerini mümkün olduğunca erken ve hafif yiyin diyordu
tamda benlik yani gece yemekleri yüzünden aldım bütün kiloları

ayyy nası canım çekti önüme koysan hepsini yerdimmm bende bgn kafamda hemen bişeyler uydurdum böyle krep yapsam sonra ıspanaklı sogan kavursam üstüne kasar döküp fırınlasam ıspanaklı kaşarlı kreppp off müthiş olur

bencede boregı yarına sakla tabı hala yemedıysen ozellıkle bu tarz seler aksam yedıgımızde bıze saolsunlar yag olarak gerı donuo

2 küçük dilimden bişeycik olmaz canımmm

böreği akşam deyilde,öglen yesen daha iyi olur
yürüyüşü oğlunla nası yapıyon kız:44:
hava çok soguk

canım vallahi yedim yedikden sonra gördüm msjları ama 3 küçük dilim yedim hiçbişi anlamadım doymadım bile yahuuu
burası mersin bura kışın ılık güneşi ısıtır canım oğlumu katıyorum bebek arabasına yürüyorm

bende engeç 6da yiyorum yemeklerimi canım börek mideme indibile ultra yağsızdı içi hazırlarken hiç yağ koymadım zaten tepsiye yağ sürmeyide unutmuşum ultra yağsızdı tavsiye etmiyorm bidaha yapmam açım açççç

ıspanağın girdiği herşey güzel olur krep yapmasını bilmiyorum ama sade yumurtanın beyazı ile yapsan ve içini bol koysan ve üstüne kaşarda koymasan belki olabilir ama krep nasıl yapılıyo içinde neler var bilmiyorum canım

bencede boregı yarına sakla tabı hala yemedıysen ozellıkle bu tarz seler aksam yedıgımızde bıze saolsunlar yag olarak gerı donuo

yedim yedim ultra yağsız çıtır çıtır olmuş tadıda güzeldi 3 küçük dilim yiyince hiçbişi anlamadım doymadım yaniii

börekdi,pastaydı butür şeylerde benide 1 2 3 dilim kesmez...
yedikçe yiyesim geliyo..

börekten sonra sakın bişe yeme şadoşum...
belki küçük 1 porsiyon meyva...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…