Saf mıyım?

Herşeyin farkındasınız aslında o yüzden kendinize bunu yapmamaniz gerektiğini de biliyorsunuzdur. En iyisi araya mesafe koymak. Sizi sevmeyen, istemeyen insanlarla hiçte konuşmam, etmem. Kim ne yapıyorsa yapsın .

Sizin güler yüze herşeyi unutmanizi bilemem ama konularınızdan gördüğüm kadarıyla baya baya herşeyin farkında ve fena birisiniz :)
Mesela, kayınvalideden para alıyordunuz görüşmediginiz halde, sanirim elti ve esiylede görüşmuyordunuz. Bunları saf iyi niyetli biri yapamaz.
Ayrıca kardeşi için kotu derken kime göre neye göre kötü?

Insanlari bu kadar ciddiye almayin.
Uymazsa koy mesafesni gitsin.
Tekrar tekrar ne gerek var

Kesinlikle katılıyorum bunu diyen herşeyi bilir.
Benim anneannem çok saftır ve ona her türlü şeyi yaptırırsın derdim anneanne seni kullanıyorlar falan anlatırdım" yaaaa deme kızım olsun belki öyle değildir, Allah büyük" falan derdi böyle 3-5 kişi tanıyorum saf olan cidden anlamıyor.

sen safsan ben 2 yaşındayım mlscm:)
o araba konusu bile yeter bacım senin aklını ispata.

Bu saflık değil ancak ve ancak akli melekeleri yerinde olmayanlar saf olur
Sizin kafanız karışık o kadar

Senin asaletli ve iyiniyetli bir yapın var istesende mesafe koyamazsın nasıl ki bazı insanların içi dışı kötüyse sende o kadar iyiniyetlisin

Amma övmüssunuz kendinizi hani yere göge sigamaz derler ya .

Eltiden baslim eltiyle iyi gecinen çok ama çok az insan var bu bir gercek 3 eltimvar hepsinede uyuz oluyorum.onlarda bana

Görümcen senle konusmak istemiyorsa neden illa irtibat kurmaya calisiyorsun beni istemeyeni ben hiç istemem demeli ve herkese gerekli mesafeyi koymalisiniz.

Esiniz çok saygili sevgili olabilir belkide size öyle gorunuyordur esinizi ailesine savunmaniza gerek yok onlar ailesi seviyorlardir merak etme başına birsey gelse kosarlar oğlu sonucta.

En guzel formul MESAFE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…