Saf mıyım?

Kendinizi severek başlayın işe . Herkes değerli siz de öyle kimse için o güzel canınizi sıkmayın

Saf değilsin aksine herşeyin farkındasın. Herkesle iyi olmaya çalışınca mükemmel yerine koyulmuyorsun sadece kendini kullandirmis olursun. Ben buraya konu acana kadar gorumcemin tüm cirkefliklerini görmezden geldim aman diyip bosveriyordum ama meğerse kendimi kullandirtiyormusumdu. Şimdi asla ne iyi olurum nede anlayışlı. Sonra böyle kafana takar konu açarsın burda

Yani ne solememızı beklıosun.Iyısın safsın dememızımı?Saf olunmamalı bu devırde bence

Yani ne solememızı beklıosun.Iyısın safsın dememızımı?Saf olunmamalı bu devırde bence
Belki bir anı anlatmamizi bekliyor. Ben başlıyorum.

Şimdi aldim cocuklari gittim Antalya' ya. Arkadaş ve çocuklar Kaş' ı merak etti. Velhasil atladik dolana dolana gittik. Etraf guzel lavantalar pembe lila çiçekler, müzik son ses bi kalabalık bi kalabalık.

Tiyatroya doğru yürüyoruz yolda bardan adamin biri bodyguard, turist olduğunu düşündüğüm çelimsiz adamı yaka paça dışarı atarken şu şekilde bağırıyordu.

Faktır git oluuum faktır git diyommm

Hangi dil hâlâ düşünüyoruz cocuklarin agzina pelesenk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…