- Konu Sahibi airlikfeer
-
kzılarrrr naptınız yeşim yok ortalarda:26:
evet cnm göremiyorum ben de bi kaç gündür ... ben bıraktım diyeti cnm yani 5 günde 5 kilo diyetimi bıraktım spor yaparak ve az yiyerek devam ediyorum . sen naptın cnm koruyabilio musun verdiklerini nasıl gidiyor :89::89:
1 kilosunu aldım bile
ama daha almam inşallah canımyeter bu kilom bana 66 nerde 57 nerde ohoooo
boyumda uzun kendim de balık etliyim yaçok zayıflık yakışmıyo
yazın da spor yaparsam çok iyi olucak
olsun cnm bir kilodan bişey olmaz daha fazlasını almazsın inşallah ... çok zayıf olmakta iyi değil cnm bence iyi senin kilon daha fazla verme yazın spor yaparsın bide yeter
bırakalı o kadar yemek yiyom yiyom dünde bayağı yemek yedim 56.8 çıktım bgün bide regl im
800 gram almış oluyom yanionu da midemin o günlerdeki boşluğuna sayarsak hiç almamş oluyom yani
spor şart vallaha:89:
çok iyiymiş cnm valla ne güzel hiç almamış oluyosun ama spor yaparsan hem daha sıkı hem daha güzel bi görüntü olur... benim boyum 1.60 keşke uzun olsaydı ben de zayıf görünürdüm kilolu durmuyorum normal kilom ama uzun olsaydım daha ince durcaktım yaa çok isterdim boyumun uzun olmasını keşke uzun olsaydım 1.65-1.67 falan ne güzel olurdu
canm bazı insanlar balık etli oluyır sende ondansın demekki bende ondanım bana 52 kilo yakışmazz yakışmıcakta şimdiden kemiklerim çıktı her yerim den
bu bana ideal senink de sana ideal
giy tıpuklu hayatını yaşabende uzunum diye iyemiyorum her zaman aslında giyiyorum arada ama yine de zor oluyo
evet ya bu kız kayboldu:96::96::96::96:
ben bugün 56.4 çıktım:98:
ne güzel canm zayıflıyosun hala bak diyet yapmıyosun ama dimi
offf canm çok güzel bu yaayok valla yok ne diyeti ne bulursam yiyom dün akşam yediklerimi sayıyım da azın açık kalsın
patlıcan tavuk patatesli türlü 1 tabak
1 tabak salçalı makarna
ardından 1 tabak daha salçalı makarna
patlıcanlı yemeğimi de 1 dilim kepek ekmekle yedim
1 kase de ayran
off böyle işte
ne yesem çıkmıyorum 57den yukarıçok iyi oldu bu diyet
offf canm çok güzel bu yaane istiyosan yiyebilirsin artık çok sevindim senin adına valla ben de regl olcam olamadım bi türlü tutamıyorum kendimi herşeyi yiyorum ben de valla alırsam da alim artık napim
bende ççok seviniyorum valla bu durumainşallah almazsın canım
inşallah cnm şafak 3 zaten almam lazım :2::2: sen de kaç canm
bende ççok seviniyorum valla bu durumainşallah almazsın canım
benim şafak 3+2 canım aşkım 16sında annesinin yanında 18i benim yanımda olcak
benim şafak 3+2 canım aşkım 16sında annesinin yanında 18i benim yanımda olcak
olsun cnm bitmiş bakallah kavuştursun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?