- 14 Mart 2011
- 502
- 78
- 98
- 37
- Konu Sahibi airlikfeer
-
yok canm çok sormadınben de çok soruyorum hep tamam cnm ben de birazdan yeşil çayımı içeyim öleyse ben 54 kilo olmak istiyorum cnm çok da zayıf kalmak istemiyorum yüzüm çöküyor sonra boyum da 1.62 cnm mayısın 15 inde aşkım gelecek inşallah canım yani daha 15 günüm var o gelene kadar hep bu diyete devam ederim diyorum ama çok yoruyor beni bu diyet inşallah bırakmam canım :18: bana yardım et cnm bırakmim valla korkuyorum
Günaydın kızlarrrrrrr
ben tam gaz devam ediyorum bu sabahki şakınlığım hiç olmamıştı
kilommmmm54.1 çıktı ya bırakmayacağım 52 oluncaya kadar
sonnnnnnnn 13 gün ve soooooooooooooonnnn............2.1 kilo.........
evet cnm anne olmak öle bişey demekki yürekleri dayanmıyor iyi yapmışsın canm bayağı vermişsin zaten boyun da uzun hem daha fazla verirsen de yüzün falan çöker yakışmaz böle iyi bence çok istiyorsan eğer az az yiyerekte 1-2 kiloyu çok rahat verirsin spor yaparsın biraz da böle sıkmana gerek kalmaz kendini hem 66 da 56 ya inmişsin çok güzel
yok canm çok sormadınben de çok soruyorum hep tamam cnm ben de birazdan yeşil çayımı içeyim öleyse ben 54 kilo olmak istiyorum cnm çok da zayıf kalmak istemiyorum yüzüm çöküyor sonra boyum da 1.62 cnm mayısın 15 inde aşkım gelecek inşallah canım yani daha 15 günüm var o gelene kadar hep bu diyete devam ederim diyorum ama çok yoruyor beni bu diyet inşallah bırakmam canım :18: bana yardım et cnm bırakmim valla korkuyorum
son 2.1 mi
tebrikler canım
inşallah çarşambaya 52 olursun
evet canım yetti valla 38 beden oldum daha bişi istememboyum 169 ideal kilom 58 miş ben 56 yım daha ne isteyim
yanaklarım baya inceldi zaten ama eskiden çok tombuldu şimdi tam istediğim gibi
aşkım bu duruma çok sevinmicek ama
o benim tombiş yanaklarımı seviyo çünkü
benim son 18 gün
mayısın 18sinde buluşacağız bizde
haklısın çok yoruyor ben hafta sonuda dayanacam çünkü evdeyim hafta içide 52 oluncaya kadar devam edecem sonra hemen korumaya geçeçem gerçekten zor çok yorgun hissediyorum ama dayanmalıyım hesabıma göre çarşamba sabah 52 olurum sonrada günlük 400 kaloriyi geçmeyecek şekilde beslenecem gitgide attıracagım bakalım nasıl olacak:26::26:
hafta sonu yapmicak mısın bu idyeti cnm ... ben de evde olduğum da çok zor geçiriyorum yaa:26:
son 2.1 mi
tebrikler canım
inşallah çarşambaya 52 olursun
evet canım yetti valla 38 beden oldum daha bişi istememboyum 169 ideal kilom 58 miş ben 56 yım daha ne isteyim
yanaklarım baya inceldi zaten ama eskiden çok tombuldu şimdi tam istediğim gibi
aşkım bu duruma çok sevinmicek ama
o benim tombiş yanaklarımı seviyo çünkü
benim son 18 gün
mayısın 18sinde buluşacağız bizde
teşekkür ederim canım bizim diyetimiz işe yarıdı
yok canım yapacam evde olunca çok yorulmuyorum devam edecem yani. beni asıl hafta içi zorluyor. tam gaz devam ediyoruz hadefe ulaşıncaya kadar
evet canm devam edicez tabi az kaldı hem :) pes etmek yok kaçamak yapmakta yoksalatalık günüm rahat geçiyo biliyo musun canm
iyi iyi ne güzel nazar değmesinbende çok enerji doluyum bu gün bir çay bardagı yogurda 2 çay kaşığı kırmızı pul biber ekip hüplettim şimdi 2. yeşil çayımı içeçem
aferin sana canım ... ben dün light yoğurt bulamadığım için yağlı almak zorunda kalmıştım sen hangisinden yiyosun canm :2: ben de 2. yeşilçayımı ve 2. litre suyumu içiyorum
aferin sana canım ... ben dün light yoğurt bulamadığım için yağlı almak zorunda kalmıştım sen hangisinden yiyosun canm :2: ben de 2. yeşilçayımı ve 2. litre suyumu içiyorum
ben az önce dayanamdım birazcık ceviz yedim canm yaa:18:
ben az önce dayanamdım birazcık ceviz yedim canm yaa:18:
bu gün bozasım var diyetimi yaa hiç canm hiç yapmak istemiyo offf offf
canım senin kaçıncı günün çok oldu ise fazla kaçırmadan boz pazartesi yeniden başla. hemde metebolizmanı şaşırtmış olursun
Günaydın kızlarrr bu sabah yine güldüm
53.800
kaldıııııııı..................1.800 kilo.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?