- Konu Sahibi airlikfeer
-
Aşkımın gelmesine 46 gün varo gittiğinde 66 kilo idim kilo verdim ve 57 oldum aşkım gelene kadar 52 olmak istiyorum
bu arada sanırım kilo aldım dikkat etmedim 1 2 haftadır çünkü yarın başlıyorum kilo bildirimi sabah yapacağım ve ölçülerimi de bildireceğim sabah
inşallah başarırım
hayirli olsun,istedigin kiloya kavusman dilegiyle
Canım bende senin yanında ilerlesem olur mu. bende 72 kiloydum bayagı verdim hedefim 52 olmak bende 13 mayısa kadar vermem lazım . nişanlımın doğum günene özel olsun istiyorum kalori sayarak verdim bu zamana kadar cuma günü tartıda 57.5 düm ama ben ne yaptım arkadaşımın annesi börekler çörekler kurabiyeler göndermiş dayanamadım bozdum. Cumartesi ve pazar gün boyu ne bulduysam yedim.bu yüzdende vücuda ani alınan karbonhidrat şeker protein beni bu sabah 59.1 gösterdi seninle hedefimiz aynı sayılır destek olursak birbirimize daha hızlı ulaşacagımızı düşünüyorum.
İnşallah kim tutar bizi
kolay gelsin inşallah istediğiniz zamanda verirsiniz ikinizde aslında hepimizde desem daha doğru olacak sanırım
tibet gençlik pınarı nedir diye soracaktım ben aslında ??? :26:
Günaydınnnnn..... Okula gitmeden yazayım dedim salı ve çarşamba günleri akşama kadar okuldayım. canım kilo günü belirleyelim bende bu ğün çıktım tartıya 58.100 üm hala bi şişkinlik hissediyorum. Sen tartı gününü belirle ben ayak uydururum sana.Hadiiiiii gitsin kilolar 15 mayısaaaaaaa
günaydınnn
:118::118::118::118::118:
tatlım her pazartesi tartı olsun hafta sonu diye çok kaçırdık demeyiz tartı sevdasından
ben de 57.1 çıktım
bu giidişle ipincecik olacağıziyi dersler canım benim dersim 15.00 den 17.00 e kadar bugün tek dersim var
tamam anlaştık bencede iyi düşünmüşsün tek kaçamak yaptığım hafta sonu. Haftasonu kaçamağından dolayı pazartesi elma diyetine başladım midem biraz dinlensin dedim. iyi gidiyor şimdilik.
Bu günkü menüm
Sabah
1 bardak balsız sirkeli su
1 tane etimek 30
1 tane domates salatalık 30
1 kk beyaz peynir 50
ara: 1 elma 60
öğle
1.5 elma 90
ara:1 elma 60
akşam:1.5 elma 90
toplam :410 kalori 4 fincan yeşil çay 2 litre su şimdiye kadar
spor yok, yatmadan sirkeli su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?