- Konu Sahibi pogacaayak
-
artı arkadaşlar her zaman elimizden geleni yapma niyetimiz olsun, en iyisi değil. yoksa didikleye didikleye, en iyiyi yapacağım, bu temiz değil, bu sağlıklı değil dersek takıntı zorlantı hastası olabilir, psikiyatri kliniklerinde boy göstermeye başlarız Allah korusun :)
sadece daha iyi için çabalayalım ve elimizden gelenleri yapmakla yetinelim. elimizden gelenleri artırmaya bakalım
ıslak mendil konusunda mantıklı olan sürekli elinizin altında kullanıp atacağınız mendilllerin olması.pamuklu bez sürekli temizlenmesi gerekli pamuksa belki bebek teninde yapışıp kalabilir.bu yüzden ıslak mendili ılık su ile güzelce yıkayıp bu şekilde kullanılmasının bir sakıncası olacağını düşünmüyorum.
fonsiyonel bir bebek küveti olarak tek başına bebeği yıkayacabileceğiniz bir küvet geçmişiniz oldu mu? hediye olarak bir küvet almayı düşünüyorum doğum yapmış birisine.internette rastladığım
OKBaby Onda Bebek Banyo Küveti
Eki Görüntüle 620090
bunun içine sünger de almak lazım mı acaba
Evet bebeğin ozellikle poposunu temizlerken aman canım poposu sonucta yüzü değil ya nolacak deyip en kalitesiz mendilleri kullananları görüyorum. Ama en pahalısı en kalitelisi anlamına da gelmiyor.
O yüzden bebek cildine kullanılan ıslak havlunun bitkisel olmasına özen gösteriyorum .ele yapis yapis hissi bırakmayacak silerken kopurmeyecek sıktığınızda sulanmayacak kokusu odaları doldurmayacak bir ıslak mendil kullanılmalıdır.ben böylesine sadece bahsettigim markada rastladım....
Banyo kuveti konusunda ekteki resimdeki kuvet pek kullanışlı değil bence.bebegin arkasını yıkamak icin o bölmelere kolunu bacağını denk getirmek hele bir de ağlıyorsa zor is.ama büyüdüğünde kullanılabilir.. Gerci tamamen Fuzuli ben tercih etmezdim acikcasi.
Ayrica mutlaka banyo kuveti icine sünger alınmalı.bunun da sterilizasyonunun kolay olanı tercih edilmelidir..
O Küvet için küvetlerin mercedesi tabirini kullanmış birisi :))) kullanışlı olacağını düşünmüştüm.Çocuğu olan birisine gösterdim kullanışlı değil dedi.Normal Küvet al file ile yıkasın ilk 6-8 ay sonra oturmaya başlayınca sünger kullansın dedi.Oğlum dört yaşında hala bebeklik küvetinde yıkıyorum dedi.Memnun olduğunuz Küvet markası ve resmini paylaşabillir misiniz acaba.
bebek küvetleri için ayrı sünger mi satılıyorbence de ayrı küvet mantıklı ve pratik, her banyo rahat değil, anne oturacak çömelecek yer bulamayabilir. ama küvetle salonda bile yıkarsın bebişi, ama iki kere mi yıkamak gerekir acaba o zaman :44: hiç bilemiyorum
mikelaze, en iyi marka yine de okbaby ve sevibebe. Ama plastiği nedir, ne değildir bilemiyorum. Bunu aslında gunayder daha iyi bilirO Küvet için küvetlerin mercedesi tabirini kullanmış birisi :))) kullanışlı olacağını düşünmüştüm.Çocuğu olan birisine gösterdim kullanışlı değil dedi.Normal Küvet al file ile yıkasın ilk 6-8 ay sonra oturmaya başlayınca sünger kullansın dedi.Oğlum dört yaşında hala bebeklik küvetinde yıkıyorum dedi.Memnun olduğunuz Küvet markası ve resmini paylaşabillir misiniz acaba.
flexibath küvete ne diyorsunuzkatlanabilirmiş, yer de tutmuyor. BPA sı yoksa, alınabilir aslında :44: biraz daha bakayım.
bir blogda BPA sı olmadığı söyleniyor.çok pratik bir ürün gerçekten.ama acayip pahalı yahu :S
Evet, Avalon organics'i ben de biliyorum ewg sayesinde. Ama maalesef Türkiye'de pek bilinmediği için yaygın bir satış ağı yok. Yanılmıyorsam 3ka diye bir sitede vardı. Ayrıca bir de Türk menşei Organix var. Alba Botanica da çok iyidir ama bebek bakım ürünleri var mı bilmiyorumarkadaşlar,
yazar ayrıca avalon organik'in bebek saç ve vücut şampuanını önermiş. ürünün kendi sitesiyle Türkiye'de satılanların ambalajları aynı değil:44: bir de avalon diye bir marka da var, lütfen onunla karıştırmayalım. sonu organikle bitiyor. dışarda ne kadara satılıyor bilmiyorum ama nette 25-35 arası değişiyor sanırım fiyatlar.
ürün bu:
Eki Görüntüle 620508
ayrıca kitabın arkasında referans olarak verilen siteler ve markalar belki hepimize şimdi ve ilerde yardımcı olur. onlar da şunlar:
www.iyilikgüzellik.com
maxgreen.co Salkl Beslenme - Raw & Living Foods bmeal.
HiPP - Organik Bebek Mamalar1, Organik Bebek Mamas1, Organik Bebek Yemekleri organik mamalar var.
temizlik ürünleri markaları da ürtekram ve klar yer alıyor. ben de ersağ'ı ekleyeyim bildiklerimden.
istanbul halk ekmek de tavsiyeler arasında yer alıyor
tabi hangisi ne kadar güvenilir, bu da sizlerin ekstra araştırmalarına ve inanma derecenize bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?