hoşgeldin çiğdemcim ,nasılsın rejime odaklanabildinmmii
edacım harıka bi duygudur ,eskı dar olan kıyafetlerının içine girmek,benide bekle alısverıs için ,alıcagım okadar cok sey varkı ,şimdi lik bende keemerle sıkıyorum ,helede bı 70 e düşim ozaman gönul rahatlıgıyla alıcam ,sende bekle bi süre,evde olanları giyin :)
neslihancım aç karnına berbat bişiymiş,digerınıde yerım yarın aksam sonra bakıcam duruma ,cok mucize beklemıyorum ama genede şöle 3 kg atsa ne alaa :) :)
nazseher sizde gelin kızlar ,1 msj yazın 3 msj alın
bu arada esra ortalarda yok iş yerınden mail attım cevap yok ,merak ettım nerede bu kuzuuu :18::18::18::18:
OHH ne güzel dans etmeye bayılırım ,bazen evde dans edıyorum ,kocacıgım bakıyo bu deli napıyo dıye aynen böylegünaydın hepinize
bugün bende çok pozitifim,dün akşam sporada gittim,valla bütün negatif enerjimi bırakıp geldim,samba,salsa,çaça ne varsa yaptıkyani yapmaya çalıştık ,halimiz çok komikti
şaka bı yana da verdırse keske , kırılır herhald ebenımde ama gel görki sabahtan beri 2 lt su 2 bardak yesılcay içtim ,hala şişim geçmedi ,çok dokundu bana :) ama dıgerınıde yarın aksam hüpletcem bakalım sonuc ıyı olur ıns,
3 kg muyavrum daha öyle bişi icat edilmedi bu sadece duraklamanı kırar tekrar inişe geçmene yardımcı olur o kadar
biri alışverişmi dediya benim bu ara yine kargo paketleri havada uçuşuyo,tutamıyorum kendimi ama buna dur demem lazım yoksa batıcam
en güzelini yapmissin canim 3ara 3 ana ögünle acikilmiyor gercektende :)
Insallah saglikli bi sekilde buyumustur miniginde kalbinide duyarsiniz pit pit
ben cigdem canim, yurtdisinda yasiyorum
bilgisayar yazilimcisi olarak bi sirkette calisiyorum;
167 boyunda olup bu sabah itibariyle 65.4 kiloyum
düzenli spor yapmaya calisiyorum.
bide kestane manyagiyim bu ara yemeden duramiyorum
kizlar nerdesiniz yahuu
hakkaten yaa toplanalım artık bende sohbetlerimizi özledimmmm
dün bir kabak tatlısı yaptım ımmmmmmmmmmmmmmmm dicek birşey yawww
eh dukanda olduğumdan dün sebze günümdü sadece dün için avuç içi kadar ince bir parçayı yaptım. ben tatlandırıcı ile yaptım bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim ayrıca şekeri az olursa tahine de ihtiyaç duyulmayacağı görüşündeyimeğer şekerle bile yaparsanız en koyu turuncuları seçin az şeker koyun azıcıkta suyla pişirin çatal geçtiğinde dağılacak kadar sonra afiyetle sade yiyin...
eşime de şekerli yaptım tabi onun üzeri tahinli cevizli :)))) ama ben tatlandırıcılı ve sade haliyle de sevindirik oldummm...
eee nasıl gidiyor diyetler???
ben beklediğim üzere 84 te durdum ama bu kez 2 aydır regl olmuyorum onun acaip şişliği ve ağrısı var ondan şüpheleniyorum. ah bir gelirse reglim çözüleceğini düşünüyorum... kilo olarak kaybetmesem de en rahat pantolonumu artık fermuarı ve düğmeyi açmadan üstümden indirebiliyorum taytımı da evde pijama niyetine giyiyorum ( eh tabi en rahat olanını abartmış olmayım :))) burası hala çok sıcak kışlıkları çıkardım öyle ütülü ütülü dolapta bekliyor ve ben hala kısa kolluları giyiyorum... kış ne zaman gelecek yaaa
BÜTÜN SEBZELERİN HEPSİNİ KUCUK KUCUK DOGRUYORUZ YAGDA SOTELIYORUZ IYICE SONRA SOTELEME BITINDCE 8 BARDAK SUYU KOUYUYOR MAYDONOZU DA ILAVE EDIP PISIRIYORUZ DILERSENIZ SUZUN DILERSENIZ TANELI YIYIN TOKLUK CORBASI YAG YAKTIRIYOR BAHARATLARDA TAT VERMIS
Eki Görüntüle 858314
kızçeler size harika bi çorba tarifi getirdim,geçenlerde bi diyetisyen gülbenin proğramında vermiş,5 gün üstüste akşamları içilecekmiş,yağ yaktırıyomuşdenemekte fayda var
tabi dukanda patates yok,edacım bizde sebze günlerinde patatessiz deneyebiliriz
BÜTÜN SEBZELERİN HEPSİNİ KUCUK KUCUK DOGRUYORUZ YAGDA SOTELIYORUZ IYICE SONRA SOTELEME BITINDCE 8 BARDAK SUYU KOUYUYOR MAYDONOZU DA ILAVE EDIP PISIRIYORUZ DILERSENIZ SUZUN DILERSENIZ TANELI YIYIN TOKLUK CORBASI YAG YAKTIRIYOR BAHARATLARDA TAT VERMIS
Eki Görüntüle 858314
kızçeler size harika bi çorba tarifi getirdim,geçenlerde bi diyetisyen gülbenin proğramında vermiş,5 gün üstüste akşamları içilecekmiş,yağ yaktırıyomuşdenemekte fayda var
OHH ne güzel dans etmeye bayılırım ,bazen evde dans edıyorum ,kocacıgım bakıyo bu deli napıyo dıye aynen böyle
şaka bı yana da verdırse keske , kırılır herhald ebenımde ama gel görki sabahtan beri 2 lt su 2 bardak yesılcay içtim ,hala şişim geçmedi ,çok dokundu bana :) ama dıgerınıde yarın aksam hüpletcem bakalım sonuc ıyı olur ıns,
neslihancım yap alısverıs senın hakkın bence, faturaları tamere ilet,
yıllardır özlemını çektin bu anın acısını cıkar canım ,
çok tşkler bunu doğumdan sonra mutlaka yapıcam
canım tatlandırıcı dokunmuş olabilir,eğer çok rahatsız ettiyse yapma bi daha
aynen canım kredi kartı ekstresi ona havale,allahtan bişi demiyo,sen mutlu oluyosan sorun yok der hep
kesinlikle 9 ay diyet falan düşünme canım,ama sağlıklı beslenmeye devam
edacım harıka bi duygudur ,eskı dar olan kıyafetlerının içine girmek,benide bekle alısverıs için ,alıcagım okadar cok sey varkı ,şimdi lik bende keemerle sıkıyorum ,helede bı 70 e düşim ozaman gönul rahatlıgıyla alıcam ,sende bekle bi süre,evde olanları giyin :)
neslihancım aç karnına berbat bişiymiş,digerınıde yerım yarın aksam sonra bakıcam duruma ,cok mucize beklemıyorum ama genede şöle 3 kg atsa ne alaa :) :)
bu arada esra ortalarda yok iş yerınden mail attım cevap yok ,merak ettım nerede bu kuzuuu :18::18::18::18:
3 kg muyavrum daha öyle bişi icat edilmedi bu sadece duraklamanı kırar tekrar inişe geçmene yardımcı olur o kadar
biri alışverişmi dediya benim bu ara yine kargo paketleri havada uçuşuyo,tutamıyorum kendimi ama buna dur demem lazım yoksa batıcam
OHH ne güzel dans etmeye bayılırım ,bazen evde dans edıyorum ,kocacıgım bakıyo bu deli napıyo dıye aynen böyle
neslihancım yap alısverıs senın hakkın bence, faturaları tamere ilet,
yıllardır özlemını çektin bu anın acısını cıkar canım ,
Eki Görüntüle 858314
tadını çıkar ozaman :) ,ne güzel mutlugunu sonuna kadar isteyen bi adam ,kalmışmı ya ben umudu kesmiştim
edaaaa harıka duruyosun ,sakın bıdaha o kılolarına gerı dönmeee,ve şu bı gercek dukan yapan herkes sıskılasıyooo,sendede bu çok net görünüyoo,başarılar arkadasım
edaaaa harıka duruyosun ,sakın bıdaha o kılolarına gerı dönmeee,ve şu bı gercek dukan yapan herkes sıskılasıyooo,sendede bu çok net görünüyoo,başarılar arkadasım
bu üşengeç arkadaşına ,yapılıcak şeymi yaw
hayatta gidip bunları alıp gelip yapamam benuff nasıl bi insanim ben yaww
tadını çıkar ozaman :) ,ne güzel mutlugunu sonuna kadar isteyen bi adam ,kalmışmı ya ben umudu kesmiştim
anaaaaam kızz dur valla benimde inşallah 2 ay sonra halim bu olacak :)))
ben 6. alyansımı aldım herhalde en geçerli mazeret bununkiydi parmaklarım zayıfladı ellerimi yıkadıktan sonra sallayınca iniyor :))))
bu çorbayı bende gördüm de patates yüzünden geri çekildim... birde pazarda kerevizin saplısına rastlayamadım onun yerine siyah kabak aldım bol dereotlu yaptım sabah kalkıp beslenme çantamla geldim işe :)))
ama bu perş. alayım bakalım bunları tabi patatessiz ve 1 tk yağ ile yapayım :) 5 gün üstüste yemek biraz zor bizim için anca sebze günümde yerim...
valla güzelim benim için hayal gibi birşeydi bu inşallah dönmem o kilolara bir daha ve sarkma da yok tabi resim çekerken içimize çektiğimiz göbeklerle, vaktiyle belli olmuyordu ama, fena bir çıkıntı vardı ve artık çekmiyorum... inşallah fit, güzel ve sağlıklı hatunlar oluruz...
günaydın tatlışımm
evet evet nazar değdi,zaten herkes deyip duruyodu,nasıl dayanıyosun,çok iradelisin falan,neyseki kaçamaklar öyle çok abartılacak bişi değildi,bugün yine döndüm eski kiloma,şimdi inişe geçme vakti
çok memnun oldum
ben uğrayamadım buaralar buraya
pıtpıtları duyduk şükürler olsuntestlerimizi yaptık geldik artık aylık kontrollere geçiz yaptık
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Edacımmm günaydınlarr, hayırlı günler
Bu topiği görünce ne kadar sevindim anlatamam çünkü artık diğer topikte kimse toplanmıyor ve ben öyle alışmışım ki sizlere gün içinde resmen eksikliğinizi duyuyordum neyse burası süper olmuşhayırlı olsun diyorumm
İnşallah şimdiye kadar veremediğimiz kilocuklarımızı burda veririz sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?