Günaydın Kızlar, herkese güzel bir gün ve iyi bir hafta diliyorum
Geçmiş olsun canım. Bana da senin ilacınla aynı gruptan bir ilaç verdi. Etken maddesi farklı, esomeprazol lü bir ilacım var yıllardır, onu kullanıyorum...
Afiyet olsun. 2 adet dolma bir porsiyon bildiğim kadarıyla.
Hayır bilmiyorum, bakayım Gülfurencim. Teşekkür ederim
Tam olarak bilmiyorum. Ama ekmek ölçüsüne uyarlanabilir belki de. 2 yk pilav 1 dl ekmek. Evde yapılmış yufka ekmekten börek tarifleri var zaten kitabında. Karatay mutfağı kitabını almıştım, oradaki tarifler klasik Türk Mutfağı tarifleri. Ev yufkasından börek tarifi de veriyor ama kilo vermek isteyen biri için ne kadar uygun bilemiyorum. Bir de sabah sabah Selahattin Dönmez' i seyrettim Melek' te. Oooof, iyice kafa karışıklığı... Acaba birbirlerine inat olsun diye mi herkes birbirinin aksini söylüyor?
Güle güle kullan Gülfurencim İyi günlerde olsun inşaallah
Amin... Belgicim her şey yoluna girer. Çalışan anne olmak kolay değil, bu zorluklar geçici. Sen sağlam dur yeter. İleride geriye dönüp baktığında başardıklarınla gurur duyacaksın Kiloyu verirsin, önce düzenini sağla ki işlerin kolaylaşsın. Oğlun yaşına geldi mi? Kaç aylık?
Sana da geçmiş olsun canım Kızlar suçluyu buldum, biz galiba bu yüzden kilo veremiyoruz Şaka bir yana sindirim sistemi hastalıkları gerçekten de hayatımızı alt üst ediyor. Yemek yemezsem rahatım, yediğim anda ağrı başlıyor. Sizin mideniz de aynısı mı? Yoksa açlıkta mı ağrı daha şiddetli??
Tebrik ederim
Yahu kaç yıllık evlisiniz. Adam kıskanç işte biliyorsun. Kıskandığı için de senin dans etmeni vs. istemiyor muhtemelen. Burada da öyle kalabalık cemiyet hayatınız yoktu. Zamanla alışır, O' na da alışması için fırsat ver. Hemen kızıp küsmeyin birbirinize. Sorduğunda istemiyorum, sevmiyorum gibi cevaplar almış olabilirsin, hiç bir erkek kıskandım, otur kalkma demez, diyemez Eminim gönlünü almaya çalışmıştır, sen de biraz alttan al bence, küslük uzamasın
Afiyet olsun Dallidacım. Lahanan beyaz mı, kırmızı mı??
Söylediklerine katılıyorum bizde eşimle hep konuşuruz yaşadığımız sıkıntılar olmasaydı şu an bu olgunlukta olamazdık diye..Benim hayatımda 3 tane yakışıklım varsa artık gerisinin hiç bir önemi kalmadı..
Reflü bende de var ve dediğin gibi gaz bende de çok oluyordu..Bağırsaklar kasıldığı için de kabızlık ve gaz sorunu yaşıyormuşum..Bana gistamol verdi ve lansor sana hangi ilacı verdi..
Geçmiş olsun canım. Bana da senin ilacınla aynı gruptan bir ilaç verdi. Etken maddesi farklı, esomeprazol lü bir ilacım var yıllardır, onu kullanıyorum...
Dün sabah
1 mandalina
1.5 lorlu,maydonozlu baharatlı yumurta
(yumurtayı böyle seviyorum)
Domates,salatalık,acı biber
Öğle
1 tane peynirli milföy
(Furkan için yaptım dayanamadım)
Akşam
1 dilim ekmek
Meyveli,cevizli yoğurt
Ara
soda
Aralarda toplam 3 bardak bitki çayı içtim..3-4 gün kurusu yedim..2 litre su içtim..Gece yatarken omega3 içiyorum..İnternetten kitabı indirdim okuyacağım..
Bugün
Sbah
Lorlu,dereotlu,domatesli,biberli yumurta
çay
Öğle
Küçük peynirli tost
Bulgurlu dolma yapacaktım ama ne kadar yemem konusunu anlamadığım için vaz geçtim..
Afiyet olsun. 2 adet dolma bir porsiyon bildiğim kadarıyla.
Serap bu siteyi biliyor musun? Karatay menüleri tarifler ile birlikte çok güzel anlatılmış..Ama kısır,pilav var..Bulgur yeme hakkımız kaç kaşık? Birde tam buğdaydan katmer yapsam ekmek yerine ara sıra yesem olur mu?
Hayır bilmiyorum, bakayım Gülfurencim. Teşekkür ederim
Tam olarak bilmiyorum. Ama ekmek ölçüsüne uyarlanabilir belki de. 2 yk pilav 1 dl ekmek. Evde yapılmış yufka ekmekten börek tarifleri var zaten kitabında. Karatay mutfağı kitabını almıştım, oradaki tarifler klasik Türk Mutfağı tarifleri. Ev yufkasından börek tarifi de veriyor ama kilo vermek isteyen biri için ne kadar uygun bilemiyorum. Bir de sabah sabah Selahattin Dönmez' i seyrettim Melek' te. Oooof, iyice kafa karışıklığı... Acaba birbirlerine inat olsun diye mi herkes birbirinin aksini söylüyor?
Sabah
Lorlu,dereotlu,domatesli,biberli yumurta
çay
Öğle
Küçük peynirli tost
Akşam
2-3 Kaşık domatesli makarna
yoğurt
Ara
Mandalina
Koltuklarım geldi aldığım ünite de yapılacak şeyler vardı..O yüzden yemek yapamadım..
Güle güle kullan Gülfurencim
gunaydin arkadaslar kilo verenleri tebrik ediyorum.ben birakin vermeyi almis bile olabilirim
gecen hafta cok yorucu gunler yasadim kizdim agldim
oglumu 1 aydir bakiciya aalistirmaya calisiyordum
pat diye isi birakti
yeni kisi buldum
oncekine cok kizdim 2 gun boyunca oglumada yansidi asabilesti
simdi yenisine alismays calisiyoruz
hayirlisi insallah
ALlah herkesi iyilerle karsilastirsin insallah
Amin... Belgicim her şey yoluna girer. Çalışan anne olmak kolay değil, bu zorluklar geçici. Sen sağlam dur yeter. İleride geriye dönüp baktığında başardıklarınla gurur duyacaksın
Çok geçmiş olsunbenim de sindirim sistemim arzalı....ilaç kullandığım sürece iyi oluyorum,ilaçı bıraktığımda ağrı başlıyor...hem gastritim var,hem iritabil bağırsak sendromu...hep gaz,hep gaz....
Sana da geçmiş olsun canım
Benim de hafta sonum biraz yoğun geçti...çok yoruldum...kaçamak yapmadım....
Dün akşam nişana gittik...oldukça geç geldik...eşimle de birbirimize girdik...konuşmuyoruz...dans etmek istedim,beyefendi istemedi,zorla elinden çektim,biraz dans ettik...ama burnumdan geldi...keşke hiç kaldırmasaydım....bundan sonra tövbe!!neyse,bu da geçer....
Sabah,sadece 60 dakika yürüdüm,keyfim yoktu....
Kahvaltım:2 yumurta,az tereyağlı,5 zeytin,1 kk peynir,1 ısırık pide,1 armut....
Öğlen,et,salata
Akşam:lahana salatası-----yapmaya düşünüyorum.İnternette bir bakıyım,belki güzel bir tarif bulurum...
Sonra görüşürüz
Tebrik ederim
Yahu kaç yıllık evlisiniz. Adam kıskanç işte biliyorsun. Kıskandığı için de senin dans etmeni vs. istemiyor muhtemelen. Burada da öyle kalabalık cemiyet hayatınız yoktu. Zamanla alışır, O' na da alışması için fırsat ver. Hemen kızıp küsmeyin birbirinize. Sorduğunda istemiyorum, sevmiyorum gibi cevaplar almış olabilirsin, hiç bir erkek kıskandım, otur kalkma demez, diyemez
Afiyet olsun Dallidacım. Lahanan beyaz mı, kırmızı mı??