Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın Kızlar, herkese güzel bir gün ve iyi bir hafta diliyorum

Geçmiş olsun canım. Bana da senin ilacınla aynı gruptan bir ilaç verdi. Etken maddesi farklı, esomeprazol lü bir ilacım var yıllardır, onu kullanıyorum...

Afiyet olsun. 2 adet dolma bir porsiyon bildiğim kadarıyla.

Hayır bilmiyorum, bakayım Gülfurencim. Teşekkür ederim
Tam olarak bilmiyorum. Ama ekmek ölçüsüne uyarlanabilir belki de. 2 yk pilav 1 dl ekmek. Evde yapılmış yufka ekmekten börek tarifleri var zaten kitabında. Karatay mutfağı kitabını almıştım, oradaki tarifler klasik Türk Mutfağı tarifleri. Ev yufkasından börek tarifi de veriyor ama kilo vermek isteyen biri için ne kadar uygun bilemiyorum. Bir de sabah sabah Selahattin Dönmez' i seyrettim Melek' te. Oooof, iyice kafa karışıklığı... Acaba birbirlerine inat olsun diye mi herkes birbirinin aksini söylüyor?

Güle güle kullan Gülfurencim İyi günlerde olsun inşaallah

Amin... Belgicim her şey yoluna girer. Çalışan anne olmak kolay değil, bu zorluklar geçici. Sen sağlam dur yeter. İleride geriye dönüp baktığında başardıklarınla gurur duyacaksın Kiloyu verirsin, önce düzenini sağla ki işlerin kolaylaşsın. Oğlun yaşına geldi mi? Kaç aylık?

Sana da geçmiş olsun canım Kızlar suçluyu buldum, biz galiba bu yüzden kilo veremiyoruz Şaka bir yana sindirim sistemi hastalıkları gerçekten de hayatımızı alt üst ediyor. Yemek yemezsem rahatım, yediğim anda ağrı başlıyor. Sizin mideniz de aynısı mı? Yoksa açlıkta mı ağrı daha şiddetli??

Tebrik ederim
Yahu kaç yıllık evlisiniz. Adam kıskanç işte biliyorsun. Kıskandığı için de senin dans etmeni vs. istemiyor muhtemelen. Burada da öyle kalabalık cemiyet hayatınız yoktu. Zamanla alışır, O' na da alışması için fırsat ver. Hemen kızıp küsmeyin birbirinize. Sorduğunda istemiyorum, sevmiyorum gibi cevaplar almış olabilirsin, hiç bir erkek kıskandım, otur kalkma demez, diyemez Eminim gönlünü almaya çalışmıştır, sen de biraz alttan al bence, küslük uzamasın

Afiyet olsun Dallidacım. Lahanan beyaz mı, kırmızı mı??

Günaydın Serap'cığım,
Nasılsın oğlun gelmiştir,gözün aydın.Bende hayatımın sıkıntılı ,en zor 4-5 gününü geçirdim.Şu an müthiş başım ağrıyor ,bir bakayım dedim.

Günaydın Sevgicim Özelletin kendini, nasılsın??

Çok teşekkür ederim, geldi Allah' a şükür.
Hayırdır inşaallah?? Geçmiş olsun canım... Yapabileceğim bir şey var mı??

Serap,Dalida, gurbet geçmiş olsun. Gulfuren güle güle kullan.Belgin Allah yardım etsin,çalışan hanımların malesef bu tür sıkıntıları oluyor.Üzme kendini bak bunda da bir hayır var ki 1 ay içinde gitmiş,gelen gönlüne göre olur inşallah.
Zeynep Allah yardım etsin ,gücünü kuvvetini artırsın.Bence imkanları biraz zorla ayda veya iki haftada bir yardımcı al.Bizim gibi değilsin,çalışıyorsun.Ekonomik özgürlüğün var.Kışlık önemli değil,herşey satılıyor.Kendine olan güvenini neden bu kadar kaybettin.Sen kendini toparlarsan eminim her şey kendiliğinden yoluna girecektir.

Teşekkür ederim Sevgicim. Allah nerede şifa bekleyen hasta varsa hepsine şifa versin

Son düzenleme:
Sorma Serap ya..gerçekten şu diyetisyenleri anlamak güç...ben diyetlerle ilgili konularla bilgi sahibi olduğumu düşünüyordum,ama şimdi düşünüyorum da aslında kafamda çok bilgi kirliliği var...eskiden kahvaltı etmezdim,öğlen vaktiğinde az yiyordum,akşam da 1 tabak yemek yiyordum..ve 64 kiloydum...kahvaltı hayatıma girdi,ara öğünler girdi,zayıflamaz oldum
Ben de senin gibiyimaçi iken iyiyim,yemek yedim mi,perişan oluyorum...beyaz lahana almaya düşünüyorum...
Ah,keşke...eşim benimle konuşmuyor bile...ben de konuşmayacağım
Çok teşekkür ederim Sevgi ablacığım
Ne sen sor ne ben anlatayım.Arka arkaya gelen sıkıntılar.Buradan yazamayacağım....

Amin Allah kimseyi sağlık ve afiyetinden etmesin.
Amin!!Rabbim ferahlık versin Sevgi abla

haftasonu hic girme firsati bulamadim, anlatmistim, haci mevlütü, kina, dügün diye buna birde yatili misafir eklenince, cok cok gec yatip erken kalkdim, bugün biraz dinleneyim dedim, cocuklar gidince biraz uyumusum ama kalktigimda bas agrisiyla uyandim, halada agriyor, tabi haftasonu, diyet miyet kalmadi, cok düzensiz yenildi yemekler, ama bugün tekrardan toparlamaya basladim.
Sabah : müsli ve süt
Öglen : sulu köfte ve yyogurt
Aksam : suan bilemiyorum sonra yazayim.

merhaba dallidacim, aslinda erkekler emrivaki yapilmaktan hic hoslanmazlar, keske zorlamasaydin, istemiyorsa biraksaydin, ama neyse olmus bir kere, bencede büyütme, ortada birsey yok, barisin gitsin uzadikca daha kötü oluyor, benimkide hic sevmez oynamayi, dans etmeyi, en son dügünümüzde dans etmistik, aslinda bende aileli dügünlerde hic oynamam, dans etmem, bazen ufak tefek küslükler yasamak da iyi geliyor, cünkü barismasi cok güzel oluyor

seni aramak istiyordum aslinda ama burda karsilastik. cuma günü yazdiklarindan anlamistim zaten, iyi bir seyler olmadigini, haftasonu az öncede dedigim gibi misafir agirladim hic firsat bulamadim aramaya, bugünde esim gene evde belki birazdan giderse ararim diyordum ama burda karsilastik ne güzel benimde basim agriyor, sanada gecmis olsun, bir hap ic dinlen, bende bugün kendime izin verdim, aslinda islerimde var ama yarin yaparim artik bugün canim birsey istemiyor

Doğru diyorsun..duygusal bir anıma geldi...amaaan....bir daha oynamam zaten

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…