Yok canımGünaydın
Hmmm, evet haklısın ceviz de güzel olur..
Eşin benden nefret edecek artıkDurmadan icad çıkarıyor bu kadın, yok ayrı yorgan yok GDO lu pirinç Pirinci çok seviyorsa yerli pirinç konusunda emin olduğun yerden alabilirsin. Osmancık ya da Tosya pirinci. Onlar gerçek tohumdur hala.
Olsun, ne güzel birlikte zaman geçirmişsiniz.
Afiyet olsun. Evet gerçekten de çok süt ve ürünü var. Kalsiyum yağların emilimini engelleyip bel çevresini inceltir diye sanırım.. Çorbalarına kimyon, pul biber ve zerdeçal kullanırsan bağırsakların için iyi olabilir. Brokoli, pırasa karışık çorbadan sonra salataya bir miktar (izin varsa tabii) pancar eklenemek de işe yarayacaktır.
Günaydın canım, ben iyiyim çok şükürİyi olmana sevindim
Afiyet olsun
Evet ya :)eşimle vakit geçirmeye özlemişim
Haydi,gözün aydınBu sabah birazcık erken kalkabildim çok şükür. Eşim bu hafta sonu dönecekmiş. Normal düzenime alışmaya başlasam iyi olur
Bu sabah kısa bir yürüyüşle başladım. 20 dk. tempolu. (aslında süt ve ekmek alıp geldim) Artık kapıcıya sipariş vermiyorum. Her fırsatta dışarı çıkmaya çalışıyorum. Hava buz gibi tabii. Ama soğuk havada yürümek daha güzel oluyor bence. Tabii yağmur olmadığı sürece
Kahvaltımı henüz yapmadım. Birazdan yapacağım. Kahvaltıdan sonra yediklerimi yazarım..
Öpüldünüz şekerler
Çok güzel bir paylaşımGDO Nedir, Neden Karşıyız:
Genetiği değiştirilmiş gıda gelecekte bizi bekleyen kıtlığa çözüm olabileceği umudu ile başlatılan çalışmaların bir ürünüdür. Topraktan gelen besinleri ıslah ederek ürün miktarını artırmak asıl amaç. Her türün en kaliteli genetik materyalinin diğerine aktarılarak en kaliteli ve kör (nesil verebilen) olmayan tohumu elde etmek maksadı ile çalışmalar başlatıldı. Ancak bir aklı evvel, bitki DNA sının içine bakteri DNA sı entegre ederek daha fazla ürün alınabileceğini keşfetti. Malum bakterilerin çoğalma hızı gelişmiş organizmalara göre daha yüksek. Ancak Fransa'da yapılan fare deneyleri gösterdi ki, GDO lu besin tüketmek başlı başına tümör oluşmasının sebebidir. O yüzden biz GDO ya karşıyız.
Neden dünyayı büyük bir kıtlık bekliyor peki.... Allah bir canlıyı yaratırken toprağa emir verir, yeni gelen canlı için besin üretsin diye ve gökyüzüne emir verir onun için ihtiyacı olan suyu versin diye. Ancak biz ihtiyacımızdan fazlasını tükettiğimiz için, biriktirdiğimiz için, geri dönüşüm yapmadığımız için, yer altı kaynakları olan ülkeler o kaynaklar sadece kendilerine aitmiş gibi kullandıkları ve lüks içinde yaşadıkları için dünyanın bir kısmı açlıktan, yoksulluktan kırılıyor. İnsanlara hak ettiklerini vermek yerine sadaka vermeyi tercih ettiğimiz için suçluyuz hepimiz.
Dün eşim 90.4 ile 300 gram verdi..
Ben 55.5 ile 200 gram verdim..Bugünkü kilomuz bakalım nasıl olacak?
Bir haftayı tamamladık..Bir haftada eşim 5.400 kg,bende 2 kg verdim..Dün liste dışına çıktım kurs günü tam uygulayamıyorum.
Sabah
süt
yulaf
nar
tarçın,zencefil,zerdeçal
çay
Ara
1ayran
Ara
7-8 çerez
Akşam
2 kepçe tarhana
Ara
Yoğurt
Yulaf
nar
tarçın,zencefil,zerdeçal
Merehaba :) afiyet olsunselamlar herkese....
dünkü menüm
sahura kalkmadım gece 12 de yedim yattım. 1 bardak süt 1 çiçek ekmek içi boşaltılmış zeytin peynir 2 tanede rulo ıspanaklı yoğurt
iftarda 1 kase çorba 3 tane balık köftesi 2-3 kaşık bulgur pilavı salata
ara: 1.5 trabzon hurması 1 mandalina
2-2.5 litre su 1 saat yuruyuş ve toplamda 10000 adım...
Afiyet olsun arkadaşımBugün:
Ara:
Sade Türk kahvesi
Su, su, su
Akşam (saat: 15.30):
4 yk. pırasa
4 yk. bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Biraz yaramazlık yaptım çayın yanında.
Sabah kahvaltımı 9 gibi yaptım. Saat 14.30 gibi öğle yemeği yiyebilecektim. 1 saat daha bekleyip akşamla birleştirmeye karar verdim. Yaramazlık yapma hakkını da bu yüzden buldum kendimde. 1 saat sonra çıkıp bir tur daha yürürüm. Yaramazlığın bir kısmını yakayım bari..
Sebzeli bulgur pilavı nasıl yapıyorsun?
İyi yürüyüşler canım