Ben soğuğa alışığım ama eşim çok üşüyorAyyy burası böyle soğuksa orası nasıldır düşünemiyorum.Bencede sabahları lesli ile yürümen daha iyi olur..Düzenli yürüyenler memnun..
Ben de geç uyudum Emirhan 6 da uyandı gözümden uyku akıyor..Eşine de geçmiş olsun..Karaturp bal iyi geliyormuş.Doktora gitsen bile yapmalısın..
.
Emirhan maşallah erkenci
MaşallahDün 55.4 kg daydım ,bugün 54.5 çıktım inanmadım..Bir saat sonra tekrar tartılacağım..Baskülde yağ azalmış,su artmış,kas kütlem artmış görünüyor..Kasda azalma oldu ama çok değil..38 iken 35 e düştü..
Bende 2 kilo patlıcan kurutumAçıkçası ben senin yaptığın gibi olanı biliyordum sadece. Ama benim evde 2 Urfa' lı var, o tarafın yemeklerini mecburen öğreniyorum. Ama ne yalan diyeyim böylesi çok lezzetli. Yine yanında haşlanmış tavukla ya da kuzu incikle servis edebilirsin. Kuru patlıcanla başka yemek tarifleri de verebilirim isterseniz
İnşaallah. 4 paket nasıl bir şey Allah korusun :18: Bu zevk değil kendine eziyet bence. Zevk için günde 5-6 tane iç hadi. Yemeklerden sonra, kahvenin yanında...
Evet yaaa, özlemişim dans etmeyi. Eskiden Ankara' da salı akşamları saat 21-23 arası salsa gecesi yapılırdı bir bistroda. Her salı giderdik. Her şey gençlikte oluyor kardeş, şimdi olsa hayatta gitmem :26:
Teşekkür ederim arkadaşım
Benim içime sinmedi sabahın o saatinde tek başına çıkman. Var mı yürüyen insanlar?
Yok ben de çıkamadım. Alarmı kapatıp uyumuşum. Aslında imsak dan önce uyanıp sahur yapacaktım güya.. Beceremedim bugün.
Geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.. Zencefilli bal yedirsene sabahları. Bir akciğer filmi çektirseniz kontrol açısından??
Afiyet olsun şimdiden
Günaydın DallidacımBugün dinlenmeye fırsat bulursun umarım.
Afiyet olsun
:
Amca işiyor,amca oğlu içiyor,amca gelini içiyor...az içseler bir şey demiyeceğim,ama çok içiyorlar..
Dans günleri..ne güzel...
6 :30 da sokakta insanlar var :)burada orta okullar saat 6:40 da ders başı yapıyorlar
Az içmek farklı...bir şey demem..ama bizimkiler maşallahEmirhana hamile kaldığımı öğrendiğim anda sigarayı bıraktım.Emzirmeyi kestikten sonra yeni evime taşınıca çay ve kahve yanında bir tane içiyorum .Furkan buna da kızıyorduama abartmadığımı görünce ses çıkarmamaya başladı.
Serap beni biliyorsun ben hiç ciddi bir şekilde diyet yapmadım kendime şaşırıyorum maşallah..Düzenli bir şekilde gidiyoruz.Ama bugün dayanamadım 1 çikolata yedim sabah..Çok üşüdüm uykumda bozuldu süt ile bir çikolata yedim..
Senin de yapabileceğini düşünüyorum..Eşimin bu beslenme şekliyle şekeri düştü şükür..
Ayyy sabahları çok fena insanın resmen etini acıtıyor..Bizim burası doğal gaz ile ısınıyor..Sorma o da salon pencerelerinde sorun var 250 tl geldi..İçerisi ılık 40 gündüz,gece 45 ile ısıtıyorum..Termal olsa çok güzel olacak..Narlıderede ki evler termalli onlarda termal parasını kiraya ekliyorlar..Sizin evler ne ile ısınıyor ne kadar veriyorsunuz?
Kahvaltın çok güzel ben de bir gün böyle yedim..Kahveyi yüzüme ve ellerime yapıyorum..Kremi de öğrenmiş oldum..Yüzümde iki tae leke var..Expigment krem ve sir ağdadan kaldı..Doktora gittim krem verdi..Eczanedeki bayan belgeleri var..La roche verdi.Bir de cilt bakımı yaptı resmen yüzümün derisi soyuldu..250 tl verdim ama sir ağda lekesi gitti expigment lekesi hala duruyor..
Şeyda coşkunda süt,badem yağı ve kum ile selülitlere peling tavsiye etmiş..
Afiyet olsundünkü menüme gelince....
sahurda
1 tane çiçek ekmek içi boşaltılmış
2 tane balık köftesi
salata
büyük boy bardak ile yoğurt suyu
iftarda
2 kepçe çorba
2 tane kıymalı kabak dolması
hoşaf
yoğurtlu pancarlı yarma salatası
ara
1 hurma 1 mandalina
spor yapamadım sadece oğlumla 30 dk kadar dışarda gezindik....adım sayarım eşimdde olduğu için kaç adım attığımıda bildiremiyorum
1-1.5 litre su
1 litre limonlu elma çayı
Dünkü menümüz
Sabah
İki şekerli ,1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı ile neskahve
1 yumurta ( eşim 2 tane)
Ara
ananas diyordu ama alamadım
1 portakal
Ara
1 elma
Akşam
soğanlı yumurtalı radika
üzerine yoğurt
bir lokma tavuk
Kahve
Yeşil çay
5-6 çerez
Veeeee tartıldım 54.3 kg.Seneler sonra bu rakamları görmek beni çok mutlu etti..Darısı başınıza.Unutmadan Şeyda demir eksikliğinin de kilo vermeyi engellediğini yazmış..İki aydır demir ilacı kullanıyorum..Bu da heralde kilo vermemi hızlandırdı..
Afiyet olsun veee TEBRİKLER